OGAE Poll 2021: Τα αποτελέσματα από την Γαλλία!

Το 14ο fan club του OGAE International που δίνει την βαθμολογία του για το poll του 2021 είναι αυτό της Σλοβενίας. 149 μέλη ψήφισαν για τον OGAE Σλοβενίας, ενώ συνολικά έχουν ψηφίσει 610.

Τα αποτελέσματα:

Άλλους 12 βαθμούς για την Ελβετία και 10 βαθμούς για την Μάλτα. Η Κύπρος λαμβάνει εδώ 6 βαθμούς.

Τα συνολικά αποτελέσματα μετά από 14 fan clubs:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις βαθμολογίες του OGAE Poll 2021!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάνος
    Μάνος says:

    Έχω πραγματικά βαρεθεί με αυτήν την ψηφοφορία του ogae. Αντε να ξεκινήσουν οι πρόβες να έρθουν τα πάνω κάτω με σημαντικές ανακαταταξεις να δούμε λίγο σασπένς. Έχω πολύ καλό προαίσθημα για την Στεφανια ότι θα εντυπωσιάσει στις πρόβες.

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Ενδιαφέρον που ήρθε 12η… Και μιλάμε για ένα μεγάλο σωματείο, μικρό βέβαια για τον πληθυσμό της Γαλλίας.
        Προσωπικά θεωρώ ότι άξιζε τον 1 ή τους 2 βαθμούς περισσότερο από την Ιρλανδία ή το Ισραήλ.
        Η υπόλοιπη ψηφοφορία του ogae,μια από τα ίδια όπως και των προηγούμενων ogae με μικρές διαφοροποιήσεις. Άντε να έρθουν οι πρόβες, πραγματικά για νου δούμε τελικά τι θα καταφέρουμε, αν καταφέρουμε κάτι καλό, και φέτος. Αισιοδοξία αλλά και μικρό καλάθι, τουλάχιστον μέχρι τις πρόβες!!

        Απάντηση
  2. Andreas
    Andreas says:

    Εγώ ευελπιστώ για κάτι σαν αυτό που έγινε με την Κύπρο το 18. Ενώ ηταβ χαμηλά στα στοιχήματα και στις ψηφοφορίες όταν πήγε στις πρόβες εκτοξεύθηκε.
    Έχω μια άλλη απορία. Οι χορευτές της Στεφανίας γιατί πάνε συνέχεια στη Μόσχα;; Μόνο μη μου πείτε ότι θα χορέψουν και για τη Μολδαβια

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Καμια σχεση…η Στεφανια ειναι στα στοιχηματα ολο το διάστημα απο τις θεσεις 10-13 και η Φουρειρα επαιζε 22-25. Οχι δεν θα χορευσουν και για την Μολδαβια, εχουμε γραψει σχετικα αρθρα για τις προβες της Ναταλιας στην Ελλαδα, με τους χορευτες της.

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Η Στεφανία πάει για την ώρα αρκετά καλύτερα στα στοιχήματα και πάνω κάτω το ίδιο στις ψηφοφορίες και στα poll. Σίγουρα όμως χρειάζεται κάτι εντυπωσιακό επί σκηνής για να ξεχωρίσει γιατί έχει τεθεί ψηλά ο πήχης σχετικά με όλη τη φημολογία περί του staging και ήδη χθες χτύπησε αρνητικά στους περισσότερους Eurofans η απουσία της από το ισπανικό pre party, λόγω αποκλειστικότητας που ήθελε η ΕΡΤ… Ε κοντός ψαλμός, ας ελπίσουμε για το καλύτερο κρατώντας όμως μικρό καλάθι, όπως έχω πει πολλές φορές.
      Σχετικά με τους χορευτές, πήγαν στη Ρωσία 2 φορές όπως και άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής. Οι 2 αυτές φορές ήταν
      με μια συγκεκριμένη απόσταση ημερών… Γύρω στις 15-20 μέρες διαφορά, και προχθές που γύρισαν είχαν ελαφρώς κατεβασμένες μασκουλες. Τι άλλο παράγει η Ρωσία πρόσφατα εκτός από βότκα;

      Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Θα είχε φοβερό ενδιαφέρον αν γνωρίζαμε και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων, ηλικια κλπ. Σχεδόν κάθε χρόνο το γούστο των ψηφορορων του συγκεκριμένου σωματείου μου θυμίζει εκείνο του θείου που θα κάτσει με τη νεολαία…Ακολουθούν τυφλά τα στοιχήματα για να είναι “ιν”, ακούνε και λίγο Σαν Μαρίνο η Λιθουανια τα οποία στο μυαλό ενός 50αρη και βάλε θεωρουνται τρελές μοντερνιες, η Σουηδία πάντα ψηλά γιατί τους θυμίζει τα νιάτα τους στα 90’ς και προφανώς ψηφίζουν μιμητικα σε συγκεκριμένα καλούπια…Δεν μου κάνει εντύπωση με όλα αυτά που π.χ. οι καπως πιο avant garde συμμετοχες οπως η Ρωσια ή η Βουλγαρια αγνοουνται επειδικτικα.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Λατρεύω την Λιθουανία και την θεωρώ ο,τι πιο μοντέρνο έχει ο φετινός διαγωνισμός. Είμαι μόλις 20 χρόνων . Τώρα με έκανες να νιώθω σαν 50αρης θείος.

      Απάντηση
    • όχι άλλο κάρβουνο
      όχι άλλο κάρβουνο says:

      Δεν ξέρω ειλικρινά αν θα έπρεπε να με προσβάλει το σχόλιο σου ή όχι.
      Είμαι ένας πενηντάρης… θείος (όπως λέει και ο συνονόματος φίλος πιο κάτω), αλλά μου αρέσει τόσο η Λιθουανία (τι εννοείς άραγε με τον όρο “μοντερνιά”;) αλλά και η Ρωσία (και οι δύο είναι στο τοπ 5 μου).

      Μάλλον κάποιοι ξεχνάτε ότι αυτός ο Διαγωνισμός υπάρχει από το 1956 και άρα υπάρχουν κάποιοι φανς που τον παρακολουθούν πολύ πριν από σας. Δεν είμαστε όλοι εικοσάρηδες και τριαντάρηδες.

      Απάντηση
  4. Copy
    Copy says:

    Γνωριζει κανεις ποιος ειναι ο μεσος ορος των ξεχωριστων ανθρωπων που ψηφιζουνε ; Γιατι δεν δημοσιευονται ποτε αυτα τα δεδομενα η μηπως πηγαινουν στους marketeers συγκεκριμενων χωρων για αναλυση ;

    Δυστυχως το 80% συτων που ψηφιζουν ειναι φανς, στοιχηματικοι παικτες και διασπορες ανατολικων, Τουρκων κ.α. Ουτε το 10% της υποτιθεμενης τηλεθεασης των 200 εκατομμυριων.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *