OGAE Poll 2021: Τα αποτελέσματα από την Σλοβενία!

Το 13ο fan club του OGAE International που δίνει την βαθμολογία του για το poll του 2021 είναι αυτό της Σλοβενίας. 14 μόλις μέλη ψήφισαν για τον OGAE Σλοβενίας, ενώ συνολικά έχουν ψηφίσει 461.

Τα αποτελέσματα:

Το 12αρι πηγαίνει για μία ακόμη φορά στην Μάλτα, με την Ελβετία να λαμβάνει τους 10 βαθμούς. Η Κύπρος παίρνει 4 βαθμούς.

Τα συνολικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το OGAE Poll 2021!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “κούρσα” για 3…
    Όπως ακριβώς “επιτάσσουν”τα στοιχήματα που κινούν τα νήματα κάθε χρόνο, τουλάχιστον πριν τις πρόβες
    Άντε να ξεκινήσουν από 8 Μαϊου οι πρόβες να έρθουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω…

    Απάντηση
    • Antonis
      Antonis says:

      Και μετά τις πρόβες αυτή θα είναι η εικόνα πάνω-κάτω. Η περίπτωση της Φουρέιρας που από το πουθενα καρφώθηκε στην κορυφή, δεν επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

      Απάντηση
      • C.G
        C.G says:

        Κι όμως κάθε μα κάθε χρόνο υπήρχαν και πριν την Φουρέιρα και μετά την Φουρέιρα και πάντα θα υπάρχουν συμμετοχές που στα στοιχήματα πριν τις πρόβες πάνε άπατα και στα στοιχήματα και στις ψηφοφορίες των φανς και στον τελικό μπαίνουν 10αδα και το αντίστροφο με συμμετοχές που είναι στην δεκάδα και μένουν εκτος τελικού ή στις τελευταίες θέσεις αυτού. Ελληνικά παραδείγματα ο Λούκας Γιώρκας και οι Κόζα Μοστρα. 8 μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό ο Λούκας Γιώρκας ήταν 26ος στα στοιχήματα για νικη και 9ος στα στοιχήματα του πρώτου ημιτελικού. Και κέρδισε τον ημιτελικό. Στην 20η ήταν οι Κόζα Μόστρα το 2013. To 2018 η Μολδαβια αρχές Απρίλη ήταν 35η στα στοιχηματα και ο Φωκας την έβαλε 10αδα. Και αμέτρητα άλλα παραδείγματα που δεν έχει νόημα να τα απαριθμήσω ένα ένα. Για να μην πω και για συμμετοχές που ήταν τριάδα στα στοιχήματα που έμειναν στον ημιτελικό ή ήταν εκτός 15αδας. Από τις πρόβες και μετά ξεκαθαρίζει το τοπίο και μερικές φορές ούτε καν από κει και έχουμε εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Αλλιώς αν επιβεβαίωνονταν με απόλυτη ακρίβεια τα στοιχήματα δεν θα είχε και κανένα ενδιαφέρον η Γιουροβίζιον. Σε ένα ποσοστό 50-60% επαληθεύεται η τελική δεκάδα των στοιχημάτωμ άρα σχεδον τα μισά δεν θα βρίσκονται σ΄ αυτή.

        Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Τα “πάνω-κάτω” δεν έρχονται μόνο όταν κάποιο τραγούδι μετα τις πρόβες ανεβαίνει ραγδαία, αλλά και το αντίστροφο. Δηλαδή κάποιο-α τραγούδι-ια, που θεωρούνται στοιχηματικά φαβορί (πριν τις πρόβες) για 10καδα ή ακόμα και για νίκη, να μην καταφέρνουν να περνουν ούτε τελικό.
        Κι αυτό το χουμε δει πολλές φορές.

        Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Συμφωνώ με τους προλαλησαντες.
        Η Φουρέιρα ήταν απλά ένα από τα πολλά παραδείγματα που πήγαν καλά μετά τις πρόβες, ενώ πριν έπαιζαν χαμηλά. Και η Ελλάδα το ’11 και το ’13 κάτι ανάλογο με την Κύπρο το ’18 έκανε (και άλλες χώρες φυσικά). Βέβαια υπάρχει και το αντίθετο, κάθε χρόνο φαβορί να πηγαίνουν μέτρια ως και να μένουν στον ημιτελικό ενώ πριν τις πρόβες έπαιζαν δεκάδα (πχ Ελλάδα ’18/’19).
        Μην προδικάζουμε τίποτα για καμιά χώρα, πριν τις πρόβες.

        Απάντηση
  2. Alex
    Alex says:

    Νομιζω εχουν κλεισει τριαδα και δεκαδα και 15αδα και δυστυχως θα ειμαστε εκτος, αρκετα χαμηλα ισως και εκτος 20αδας. Τι ειχες Γιαννη με δυο νι, τι ειχα παντα. Το κλιμα για την Ελλαδα ειναι θεοστραβο και δεν στρωνει ουτε σε δεκα χρονια και βεβαια προσπαθουμε και εμεις πολυ, βγαζοντας τα ματακια μας μονοι μας.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Και γιατί να είναι αυτή η τριάδα η δεκάδα ή δεκαπεντάδα και να μην είναι αυτή που έχει διαμορφωθεί-ως ώρας- στα σωματεία infe?
      Μήπως απλά προδικάζουμε τα πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά? Μήπως δεν έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι ψηφοφορίες είναι αναξιόπιστες, υποκειμενικές και γίνονται καθαρά “για πλάκα”.
      Μετά τις πρώτες πρόβες μπορούμε να κάνουμε πιο ασφαλείς προβλέψεις, αυτό εξάλλου δείχνει κάθε μα κάθε χρόνο η eurovision, αλλιώς δεν θα γινόταν κάθε χρόνο τον Μάιο και ο νικητής θα έβγαινε με βάση τα infe η τα σωματεία ogae, όπου ψηφίζουν το πολύ 1000-1500 άτομα.

      Απάντηση
  3. Alex
    Alex says:

    Μακαρι, απλα επισημαινω την συνδεση του κυκλωματος supposed funs, ogae, bookies που κατευθυνει μηνες πριν…επιτροπες και televoters με ποσοστο επιτυχιας κοντα στο 60 %.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *