OGAE Poll 2021: Τα αποτελέσματα της Βουλγαρίας!

Μόλις 18 άτομα ψήφισαν στην ψηφοφορία του OGAE Poll 2021 για την Βουλγαρία. Πολύ μικρή η συμμετοχή των μελών του OGAE International στο OGAE Poll 2021 ή απλά τα μέλη του δικτύου είναι πολύ λιγότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Όπως και να έχει, εμείς συνεχίζουμε να σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα.

Το 12αρι πηγαίνει στην Ιταλία, που λαμβάνει το πρώτο άριστα, ενώ η Ελβετία συνεχίζει να ψηφίζεται ψηλά, όπως και η Γαλλία. 7 βαθμούς για την Κύπρο και μόλις 6 για το έτερο μεγάλο φαβορί, την Μάλτα.

Μετά από πέντε fan clubs, έχουν ψηφίσει συνολικά 108 άτομα, αριθμός πολύ μικρότερους από όσους ψηφίζουν σε ένα γκρουπ στο facebook. Τα συνολικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

H Ελβετία συνεχίζει να προπορεύεται με διαφορά, ενώ ακολουθεί Μάλτα και Λιθουανία. Λίγο πιο πίσω είναι η Γαλλία, ενώ η Κύπρος πλασάρεται για πρώτη φορά στην πεντάδα! Η Ελλάδα μέχρι στιγμής είναι στην 17η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2021!

12 ΣΧΟΛΙΑ
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Στο 2019 στη ψηφοφορια του OGAE που ψηφιζομασταν και βγηκαμε 10οι τι καταλαβαμε; Και η Κυπρος που βγηκε 5η; Σιγα ρε παιδια, μιλαμε για 10 και 15 ατομα σε καθε ψηφοφορια ( και στην πλειοψηφια πανω απο 40 😛 ). Δειτε στα polls στο youtube που ψηφιζουν χιλιαδες ατομα, ποσο καλα τα παμε:

      https://www.youtube.com/watch?v=Hqg5GzOgbYk&list=LL&index=17

      μη δινετε καμια σημασια σε αυτη τη ψηφοφορια.

      Απάντηση
      • Vangelis vt
        Vangelis vt says:

        «Στην πλειοψηφία άνω των 40»: Δηλαδή αυτοί που ψηφίζουν και στη Eurovision, άνθρωποι που ακολουθούν τον διαγωνισμό χρόνια κι έχουν χρήματα για να στείλουν μηνύματα. Όσο για τις διαδικτυακές ψηφοφορίες, εφόσον δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι κάποιος ψηφίζει τη χώρα του, λίγη σημασία έχουν. Κάθε χρόνο μια χαρά τα πάει η Ελλάδα και σε αυτές.

        Απάντηση
        • Thisaintourlastdance
          Thisaintourlastdance says:

          Ακομη και να ηταν σε ενα βαθμο αντιπροσωπευτικο το δειγμα, απο τη στιγμη που ψηφιζουν μονο με βαση τις studio versions και τα odds δε γινεται να βασιστεις σε αυτα για καποια αξιοπιστη προβλεψη. Να γινοταν η ψηφοφορια μετα τις προβες, να πω ενταξει, ισως ειναι καποιο δειγμα. Αλλα πολυ εξω πεφτουν ακομη και οι ψηφοφοριες των δημοσιογραφων που παρακολουθουν τις προβες, οποτε παντα τοσο μικροι αριθμοι ατομων δε γινεται να ειναι αντιπροσωπευτικοι.
          Στο κατω κατω, ολοι ξεραμε οτι το βιντεοκλιπ, παρολο που αφησε θετικες εντυπωσεις, δεν εκανε χαμο, αλλωστε μειναμε σταθεροι στα στοιχηματα οταν βγηκε.
          Το Last Dance, οπως και τα τραγουδια του Sergey, ειναι τραγουδια που γραφονται για να οπτικοποιηθουν στη σκηνη, αφου το ακους και προσπαθεις να φανταστεις πως θα ειναι, ειναι τραγουδι για staging.

          Απάντηση
    • Χρήστος
      Χρήστος says:

      Με βαση τα στοιχηματα ψηφίζουν μεχρι στιγμής πάντως και όπως ξέρουμε τα στοιχήματα δεν πέφτουν και τόσο μέσα πριν από τις πρόβες
      Θα προτείνω και γω με τη σειρά μου το βίντεο https://youtu.be/dqWFv4_qmXg , όπου ψήφισαν 39 άτομα με ευρύ κοινό και σχεδόν 6000 άτομα (televoting), θεωρώ είναι πολύ πιο αξιόπιστο από 20 άτομα του OGAE Bulgaria

      Απάντηση
  1. Το τραγούδι είναι καλό αλλά ας δούμε την αλήθεια κατάματα
    Το τραγούδι είναι καλό αλλά ας δούμε την αλήθεια κατάματα says:

    Μπορεί ο συντάκτης και κάποιοι σχολιαστές να έχουν πάθος στο να υποβαθμιζουν την τάση προτίμησης για τα φετινά τραγούδια που δείχνουν αυτά τα poll του ogae, μπορούν όμως να μας απαντήσουν γιατί ΜΟΝΟ η Ελλάδα και η Βουλγαρία δεν παίρνουν βαθμούς και δεν είναι ακόμα ουτε καν στο τοπ 10 των ogae polls μέχρι στιγμής? Αν έχεις ένα τραγούδι που αρέσει και έχει κάνει εντύπωση, μια χαρά θα ψηφιστεις και από μικρά αντιπροσωπευτικα δείγματα ανθρώπων. Άλλωστε στα ogae poll δεν μπορείς να ψηφίσεις τη χώρα σου και δείχνουν ξεκάθαρη τάση για τα μουσικά γούστα διαφορετικών χωρών. Αντιθέτως στα online polls τα διάφορα, όπως το “kolumbus jarpen”, αν δείτε κάτω τα στατιστικά θα δείτε ότι το ένα τρίτο των ψήφων του poll είναι από Ελληνες.

    Πάντως, τα πιο πάνω που έγραψα δεν σημαίνουν ότι θεωρώ το τραγούδι μας κακό. Είναι ένα πολύ γλυκό τραγούδι με ενδιαφερουσα 80s μελωδία και προσωπικά μου αρέσει και πιστεύω του αξίζει να μπει πεντάδα και μακάρι να διεκδικήσει και πρωτιά. Το ότι δεν απογοητευομαστε από τη χλιαρή υποδοχή του τραγουδιού είναι δεδομένο και φυσικά πάμε να διαγωνιστούμε με στόχο ακόμα και την πρωτιά. Προσωπικά θεωρώ ότι το τραγούδι μας αξίζει μια θέση στα 8 πρώτα αλλά έχω καταλάβει ότι η πλειοψηφία (όχι όλοι φυσικά) των ξένων το θεωρεί ένα οκ ευχάριστο τραγούδι να το ακούς στο ραδιόφωνο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο να τους συνεπάρει ή να τους εντυπωσιάσει. Πιστεύω με το staging και τη live ερμηνεία θα τους αλλάξουμε τη γνώμη.

    Υγ: Αν είναι να γράφουμε ένα άρθρο και από την πρώτη γραμμή να προσπαθούμε να υποτιμήσουμε το περιεχόμενό του ή την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας που αναφέρει, τότε καλύτερα να μη γράφουμε το άρθρο καθόλου. Ακόμα και τα λιγότερο ευχάριστα μαντάτα από το εξωτερικό για τη συμμετοχή μας, το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να μας δυναμώνουν ώστε να παλέψουμε διπλά ώστε να τους “κερδίσουμε” όλους το Μαϊο.

    Υγ2: Τα αποτελέσματα των ogae polls επιβεβαιωνουν και την άποψη του παραγωγού του διαγωνισμού που είχε πει στο podcast ” είναι μια συμμετοχή που δεν με είχε εντυπωσιάσει στην αρχή…”. Σε εκείνες όμως τις δηλώσεις υπήρχε και ένα αλλά. Σε αυτο το αλλά να επιμείνουμε και θα τα καταφέρουμε.. (.. “αλλά μόλις είδα τις πρόβες τους από μικρό γυμναστήριο εντυπωσιαστηκα).

    Απάντηση
    • Το τραγούδι είναι καλό αλλά ας δούμε την αλήθεια κατάματα
      Το τραγούδι είναι καλό αλλά ας δούμε την αλήθεια κατάματα says:

      Μικρή διόρθωση : “Μόνο η Ελλάδα και η Βουλγαρία από τα τραγούδια-φαβορί για δεκάδα το Μάιο” .

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κατάλαβα…ούτε 15αδα σε αυτήν την ψηφοφορία, αν και μικρή σημασία έχει. Θα μου πεις και όταν μπαίναμε εντός δεκάδας των σωματείων (’12/’14/’18/’19) στο τέλος πηγαίναμε απατοι, αντίθετα το ’11 και το ’13 μια χαρά πήγαμε. Βέβαια μεγάλη επιρροή στο πως ψηφίζουν τα σωματεία παίζει και το hype που δημιουργούν τα στοιχήματα (εξάλλου σταθερά ψηφίζουν 6-7 χώρες, τέτοια συμφωνία γουστων πια;) καθώς και το πώς πηγαίνει η κάθε χώρα τα τελευταία χρόνια, και η Ελλάδα στο δεύτερο κάθε χρόνο πρέπει να δείξει πως δεν είναι ελέφαντας με τόσες συναπτες αποτυχίες. Πάντως προσωπικά δεν δέχομαι ότι η Κροατία, ο άγιος Μαρίνος το Αζερμπαϊτζάν η Εσθονία ή η Σερβία έχουν καλύτερα κομμάτια από την ελληνική τη ρουμανική ή τη βουλγαρική συμμετοχη που έχουν από ελάχιστους ως 0 βαθμούς. Καλά βέβαια ξέρουμε ότι κλασσικά οι φανς μια εμμονή με τα ντιρινταχτα εθνο/ποπ την έχουν, ευτυχώς όμως δε πιάνει πια σε τόσο μεγάλο βαθμό αυτό το στυλ στο διαγωνισμό (πχ aphrodisiac. 6o στους ogae και τερμάτισε 17ο
    Ανυπομονώ να δω ποιες χώρες (4-5 υποθέτω) θα πάνε από μέτρια ως χάλια τον Μάη, που εδώ μας πλασάρονται εντός 10αδας…

    Απάντηση
    • Το τραγούδι είναι καλό αλλά ας δούμε την αλήθεια κατάματα
      Το τραγούδι είναι καλό αλλά ας δούμε την αλήθεια κατάματα says:

      Δεν είναι ωραίο να μεταφέρεις ψευδείς ειδήσεις. Κάνω επικόλληση από esctoday και άρθρο του 2012 μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας όλων των ogae clubs:

      The results of the OGAE International 2012 poll is as follows. Thirty-five fan clubs have voted.

      1. Sweden 375
      2. Italy 212
      3. Iceland 211
      4. Serbia 199
      5. Norway 164
      6. Spain 150
      7. Cyprus 104
      8. Estonia 81
      9. Germany 78
      10. France 62
      11. Romania 52
      12. The Netherlands 43
      13. Russia 42
      14. United Kingdom 39
      15. Greece 33
      16. Denmark 27
      17. Albania 24
      18. Azerbaijan 20
      19. Ukraine 15
      20. Slovenia 13
      -. FYR Macedonia 13
      22. Switzerland 12
      23. Israel 9
      24. Turkey 8
      -. Hungary 8
      -. Bosnia & Herzegovina 8
      27. Latvia 7
      28. Finland 6
      29. Ireland 5
      30. Slovakia 4
      31. San Marino 3
      32. Malta 1

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Καλά και άλλοι μεταφέρουν ό,τι τους συμφέρει η ερμηνεύουν πράγματα όπως τους συμφέρει, αλλά δεν το σχολιασες, φίλε/φίλη μου….Το ότι δεν εντοπισες σε αυτό που είπα το “point” του πόσο έξω πέφτουν σχεδόν πάντα οι ψηφοφορίες των σωματείων με και στάθηκες σε αυτό, με ξεπερνά…
        Τα πιο αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα κατά την γνώμη μου τα δίνει η εφαρμογή my Eurovision scoreboard όπου ψηφίζουν χιλιάδες φίλοι του διαγωνισμού και ειδικά μετά τις πρόβες πετυχαίνουν συνήθως 8/10 χώρες που μπαίνουν στην δεκάδα.

        Απάντηση
      • Χαχαχα
        Χαχαχα says:

        Τι προσπαθείς να κάνεις με αυτό αλήθεια, επειδή βρήκαν ότι θα νικήσει η Loreen αυτό το ξέρανε όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες.παλευενα για μια θέση από 2-42 ,οι πιο προφανείς νικήτρια στην ιστορία του διαγωνισμού, κατά τα άλλα δε 2 η Ιταλία που πάτωσε , η Ισλανδία 3 αλλά ούτε 20 δεν έφτασε,η Νορβηγία 5 αλλά τελευταία στον τελικό και παραλίγο να μην προκριθεί,η Κύπρος 6 και είδαμε που κατέληξε,η Τουρκία 24 μπήκε 10αδα η Αλβανία και το Αζερμπαϊτζάν 17,18 και μπήκαν αντίστοιχα 5 και 4 , Βουλγαρία ούτε έναν πόντο και όμως τα πήγε πολύ καλύτερα από Σλοβενία και Ολλανδία που εδώ στα φαβορί οπότε ότι απλά βρήκαν την νικήτρια δεν μου λέει απολύτως τίποτα

        Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Και τι πρεπει να καταλαβαουμε απο αυτο, οτι καταφεραν να προβλεψουν τη Νικη της Λοριν;;; Χαιρω πολυ χαιροπουλος! Η πιο προφανης νικητρια που εχει περασει απο τον διαγωνισμο!
    Κατα τα αλλα, και η ψηφοφορια που παρεθεσες καμια σχεση με το τελικο αποτελεσμα ( Ρωσια, Αζερμπαιτζαν, Αλβανια χαμηλα, Ισλανδια-Νορβηγια πολυ ψηλα ενω πατωσαν στον διαγωνισμο κα κα κα )

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *