OGAE Poll 2021: Τα αποτελέσματα της Κύπρου!

Το ενδέκατο σωματείο του δικτύου του OGAE που αποκαλύπτει την βαθμολογία του για το OGAE Poll 2021 είναι αυτό της Κύπρου.

41 μόλις άτομα ψήφισαν για τον OGAE Κύπρου και αυτά είναι τα αποτελέσματα:

Το 12αρι πηγαίνει στην Μάλτα ενώ το 10 και το 8 σε Γαλλία και Ελβετία αντίστοιχα.

Η συνολική κατάταξη μετά την ψηφοφορία των 11 σωματείων είναι:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το OGAE Poll 2021!

10 ΣΧΟΛΙΑ
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Τι συνέβη το 2012; Αναφέρεστε στις δυο συμμετοχές Ελλάδα-Κύπρου, λόγω του ότι διαγωνίζονται και οι 2 Χώρες με ποπ χορευτικά κομμάτια;

      Απάντηση
  1. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Mόνο εγώ παρατηρώ κάθε φορά ότι η σημαία της Ελβετίας είναι παντού μικρότερη απ’ότι οι υπόλοιπες; χαχαχα
    Καλοι οι 7 βαθμοί, αλλά αφού είναι διστακτική ακόμα και η Κύπρος μάλλον δεν μας βλέπω για υψηλότερα.

    Απάντηση
  2. Chris Koul
    Chris Koul says:

    Tα 15-20 άτομα που απαρτίζουν τον κάθε OGAE δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας και των τηλεθεατών. Εννοείται θα έχετε το 12αρι μας όπως κάθε φορά που η συμμετοχή σας είναι αξιοπρεπής και πάνω του μετρίου. Ελλάδα και Κύπρος είναι ένα και όταν βλέπω κόντρες μεταξύ μας πραγματικά απορώ με το μυαλό αυτών που τις πυροδοτούν. Να μας φταιν οι άλλοι 38 που δεν μας ψηφίζουν το καταλαβαίνω. Να μας φταίει όμως ο μόνος και διαχρονικός μας σύμμαχος, το βρίσκω έως και ηλίθιο. Και αυτό το σχόλιο απευθύνεται φυσικά και στις δύο χώρες.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν ψηφιζομαστε γιατί δεν ψηφιζομαστε, είναι κακός οιωνος, ψηφιζομαστε γιατί ψηφιζομαστε είναι κακός οιωνός…. Ημαρτον επιτέλους, μια ψηφοφορία που γίνεται για πλάκα είναι (όπως και των infe) και καθόλου αξιόπιστες γιατί έχουν μικρό αριθμό συμμετεχόντων και συγκεκριμένο target group. Όπως και τα polls δεν είναι τόσο αξιόπιστα για πολλούς λόγους αλλά τουλάχιστον εκεί υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων (πχ my eurovision scoreboard ή στο polls που εμφανίζονται συνολικές στοιχηματικες αποδόσεις).
    Χωρίς τις πρόβες για το ακριβώς μιλάμε και μάλιστα ορισμένες φορές με μεγάλη σιγουριά… Τι να πρώτο-θυμηθώ, το ’11 και το ’13 που οι συμμετοχές μας στους fans περνούσαν απαρατήρητες τελείως και έφτασαν δεκάδα ή το αντίθετο άκρο του ’14/’18/’19 που ήρθαν από χαμηλές θέσεις μέχρι και αποκλεισμός…
    Για πλάκα γίνεται η διαδικασία αυτήν, χαρείτε την!! Μετά τις πρώτες πρόβες, μπορούμε να κρίνουμε (πολύ) διαφορετικά τα πράγματα και τις δυνατότητες κάθε συμμετοχης.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *