Sietse Bakker: “Αν τα σχέδια τους δουλέψουν θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί!” | Σε ποια συμμετοχή αναφέρεται;

Συνέντευξη έδωσε ο Sietse Bakker, παραγωγός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, για όλα όσα θα δούμε τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Μεταξύ των όσων είπε έχει ενδιαφέρον αυτά που δήλωσε για την συμμετοχή μίας χώρας, όπου πραγματοποιεί πρόβες σε ένα γυμναστήριο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αν αυτά που σχεδιάζει η συγκεκριμένη αποστολή δουλέψουν στην σκηνή του Ahoy Arena, τότε θα πρόκειται για κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, που δεν έχουμε δει ποτέ στην σκηνή της Eurovision. Φυσικά το Eurovisionfun δεν θα μπορούσε να μην φωτίσει αυτή την πραγματικά σημαντική λεπτομέρεια…

Όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενα μας άρθρα η σκηνική εμφάνιση που έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για το Last Dance και την Stefania είναι κάτι που δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά στην σκηνή του διαγωνισμού και είναι μία ιδέα που θα δημιουργήσει σχολή. Δηλαδή ένα εύρημα που είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια θα χρησιμοποιήσουν και άλλες χώρες, προσαρμοσμένο φυσικά πάντα και ίσως εξελιγμένο στην πάροδο του χρόνου.

Είναι ρίσκο; Ναι, τεχνικά έχει ρίσκο. Για αυτό εξάλλου η ελληνική αποστολή κάνει συνεχώς δοκιμές, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε ένα άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Το πάθημα του 2017 όπου δεν λειτούργησε τίποτα όπως είχε σχεδιασθεί, έγινε μάθημα και η καλλιτεχνική μας ομάδα αυτή την φορά, αλλά και η ΕΡΤ που θέλει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον φετινό διαγωνισμό, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Για να είναι λοιπόν σίγουροι, η Stefania έχει κάνει τρεις εβδομάδες πρόβες και θα έρθει για άλλες δύο εβδομάδες. Πραγματοποιήθηκαν πολλές τεχνικές δοκιμές τόσο από πλευράς ελληνικής αποστολής όσο και από τους διοργανωτές και αυτήν την στιγμή σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν επιλυθεί όλα τα προβλήματα που είχαν ανακύψει.

Οι πρόβες της Stefania όπως ήδη γνωρίζεται πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Γνωρίζουμε ότι έχουν βιντεοσκοπηθεί αρκετές πρόβες από εκεί, όπου έχουν σταλεί στους διοργανωτές για να αντιληφθούν και αυτοί ακριβώς όλα όσα πραγματοποιούνται στην εμφάνισή μας, κυριολεκτικά σε κάθε δευτερόλεπτο.

Είναι ξεκάθαρο σε ποια συμμετοχή αναφέρεται ο Sietse Bakker, αφού πραγματικά περιγράφει την σκηνική εμφάνιση που έχει εμπνευστεί ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Πολυ όμορφα όλα αυτα και πάρα πολυ ελπιδοφόρα!Εχουμε σιγουρα πολλά να δούμε και φαίνεται πως η Ελλάδα είναι δυναμικά πίσω!Ευχαριστούμε το σαιτ σας για την τοσο λεπτομερή και εγκυρη ενημερωση!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Ισχύει αυτό που λες, το ίδιο έχει πει και η Ιρλανδή ερμηνεύτρια, τονίζοντας μάλιστα ότι παρόλο που θα’ναι μόνη επί σκηνής αυτό που θα δούμε δεν έχει ξαναγίνει στην eurovision. Νομίζω χρειάζονται κάποιες περεταίρω διευκρινίσεις, μιας που για την δική μας σκηνική παρουσία (εκτός των 6 ατόμων επί σκηνής) δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο.

      Απάντηση
    • STAVROS
      STAVROS says:

      Δεν νομίζω ότι λέει ότι είναι η Ιρλανδία σίγουρα. Αλλά συνδέει την συνέντευξη της Lesley που η ίδια αναφέρει ότι θα προσπαθήσουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, με τη δήλωση του Sietse Bakker ο οποίος δεν δίνει και κάποια περαιτέρω πληροφορία πέρα από το ότι οι πρόβες γίνονται σε ενα μικρό γυμναστηριο. Τώρα ο Giannis Argyriou πιθανόν έχει και πληροφορές εκ των έσω για τις αντιδράσεις των παραγωγών αλλά φαίνεται να πιάνεται από την μικρή πληροφορία περι γυμναστηριού και πρόβας.

      Απάντηση
    • Γιώργος
      Γιώργος says:

      Εγώ ξέρω και μου αρέσει που η ομάδα κρατάει χαμηλό προφίλ. Δε βγαίνουν όπως άλλες χώρες να λένε θα δείτε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί και φαμφάρες. Τώρα από τη μέρα που βγήκε το κομμάτι υπήρχαν όντως κάποιοι που γνωρίζουν για τη σκηνική παρουσία και λένε πως όντως είναι κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο και ενδιαφέρον

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό το “αν” φοβάμαι προσωπικά… Δε λέω πολύ φιλόδοξο αλλά πρέπει (ήδη) να έχει εξασφαλιστει η 100% επιτυχία του για να μην συμβεί το ίδιο με το 2017, ειδικά φέτος θα είναι πολύ κρίμα γιατί και το Last dance σαν τραγούδι αλλά και η αποδοχή του είναι πολύ καλύτερα από το μέτριο “this is love”.
    Μεγάλη φιλοδοξία για να θεωρηθεί μετέπειτα”σχολή” στο staging του διαγωνισμού… Τι να πω μακάρι να δουλέψουν όλα ρολόι, και φυσικά να μην έχουμε κάτι απρόοπτο, για παράδειγμα κάποιο κρούσμα….
    Ωστόσο αυτό το τοοοοσο φιλόδοξο σχέδιο αμφιβάλλω αν θα έχει αποδοθεί έστω κατά το ήμισυ στο live on tape για αυτό μακάρι να γίνει κανονικά ο διαγωνισμός χωρίς απρόοπτα όπως είπα.
    Κάποια όμως επιπλέον πληροφορία,
    ειτε για το τι περίπου έχει σκεφτεί ο Φωκάς-που είναι τόσο πρωτοποριακό και φιλόδοξο- ειτε έστω για το αν έχει δουλέψει ως ώρας από πλευράς των διοργανωτών αυτό που ζητήσαμε, έχουμε;
    Μακάρι να δουλέψουν όλα ρολόι γιατί ποιος ακούει τα σχόλια μερικών καλοθελητων μετά, συν η πλήρης απογοήτευση σε περίπτωση “αποτυχίας του staging”. Καλή επιτυχία θα ευχηθώ και fingers crossed!!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Και κάπου εδώ η προσμονή για κάτι εντυπωσιακό για την φετινή συμμετοχή μας, η ελπίδα για διάκριση, αλλά και η αγωνία να πάνε όλα καλά “χτυπάει” κόκκινο! Είμαι σίγουρος ότι όλη η ομάδα μας θα καταπλήξει όλη την Ευρώπη για άλλη μια φορά!!

    Απάντηση
  4. Ντινος
    Ντινος says:

    Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουν ό,τι σχεδιάζουν… Πάντως όπως και κάθε χρόνο, κάποιοι λένε ότι θα κάνουν κάτι πρωτότυπο στη σκηνή της Eurovision και λίγοι είναι αυτοί που τελικά εντυπωσιάζουν. Φέτος άκουσα και για την Ιρλανδία αλλά και για το Αζερμπαϊτζάν. Θα δείξει…

    Απάντηση
  5. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Mακαρι να αναφερεται σε μας! Και μακαρι να βγουν όλα όπως τα θέλουμε και καλύτερα.. εξάλλου λόγω της στεφανίας φαντάζομαι οι Ολλαδοί θα βοηθήσουν την κατάσταση, οπότε είμαι αισιόδοξος. Κάπου είχα διαβάσει και ότι η Ιρλανδία ετοιμάζει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει… θα δούμε σε ποια χώρα αναφέρεται

    Απάντηση
  6. Greco London
    Greco London says:

    Η Ιρλανδική αποστολή έκανε αυτή τη δήλωση παιδιά νομίζω όχι αυτός.. Για να δούμε.. Δώστε ρε παιδιά κανένα στοιχείο όλο ψίχουλα μας δίνετε. Παλιά βγαίνανε πιο πολλά στοιχεία 🙂

    Απάντηση
  7. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Θα κατέβει κανένα UFO στη σκηνή; Μερικοί ονειρεύονται ακόμα καταστάσεις τύπου Σεργκέι Λαζάρεφ. Τραγούδι και αισθητική χρειάζεται και έναν καλλιτέχνη να μπορεί να τα υποστηρίξει, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Τον επιτάφιο της Ντούσκα ακόμα τον κλαίμε.

    Απάντηση
  8. Benedictos
    Benedictos says:

    Εν τω μεταξύ πως οι διοργανωτές πραγματοποίησαν πολλές τεχνικές προβες πάνω στην ιδέα μας αφού ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί η σκηνή? Ίσως πρόκειται για γραφικά πάνω στην οθόνη…

    Απάντηση
  9. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Πρώτον όσον αφορά την Lesley, η ίδια έκανε δήλωση πως θα κάνει κάτι πρωτότυπο, όχι ο Bakker.
    Δεύτερον, ακόμα αμφισβητείτε τις ειδήσεις του site; Πάντα μέσα πέφτει.
    Τρίτον, περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα.

    Απάντηση
  10. Emm.Karav.
    Emm.Karav. says:

    Ας μην πάει μόνο στα όρια του κιτς και να μην είναι κάτι που θα είναι τζάμπα κόπος και για τη Στεφανία αλλά και για όλους που δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι. Το staging και να μην είναι υπερπαραγωγή δεν πειράζει, μόνο να ταιριάζει με τον ήχο και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού και να μπορεί να μας το “πουλήσει” και ηχητικά και παρουσιακά η Στεφανία αρκεί.

    (Btw γιατί φαντάζομαι ότι θα κάνουν τη σκηνή γυμναστήριο σε κάποιο σημείο και ότι θα παιχτούν εφέ πάνω σε αυτό;)

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      ενδιαφέρουσα αυτή η υπόθεση σου για το staging…
      επίσης στο άρθρο αναφέρεται ” Γνωρίζουμε ότι έχουν βιντεοσκοπηθεί αρκετές πρόβες από εκεί, όπου έχουν σταλεί στους διοργανωτές για να αντιληφθούν και αυτοί ακριβώς όλα όσα πραγματοποιούνται στην εμφάνισή μας, κυριολεκτικά σε κάθε δευτερόλεπτο.
      Είναι ξεκάθαρο σε ποια συμμετοχή αναφέρεται ο Sietse Bakker, αφού πραγματικά περιγράφει την σκηνική εμφάνιση που έχει εμπνευστεί ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός!”
      Επομένως ίσως δούμε πλάνα ήδη γυρισμένα στο γυμναστήριο(?) -όπως πχ. η συμμετοχή των the mamas στον ημιτελικό του MF- το οποίο γυμναστήριο- στα ρεφρέν κυρίως που υπάρχει έντονη αλλαγή στο ρυθμό- θα μας γυρνάει στην σκηνή στην οποία θα υπάρχει έντονο χορευτικό(και φώς πολύ φως όπως είπε ο Φωκάς) και θα εξελίσσεται με εφέ σε κάτι εντυπωσιακό επί σκηνής(ειδικά στη γέφυρα και μετά που πραγματικά η Στεφανία το απογειώνει). Ναι θα μου άρεσε σαν ιδέα, αν και στο LOT (που αχρείαστο να’ναι )δεν νομίζω να έχει μεταφερθεί αυτό, αλλά όπως είπα αχρείαστο ας είναι.
      Πάντως σαν σενάριο μου φαίνεται πολύ πιθανόν- ενδιαφέρον και εντυπωσιακό- όπως γράφει η συντακτική ομάδα, και πρωτοποριακό, εξάλλου ένα τέτοιο staging θα “πατούσε” πολύ στην προσέγγιση του κλιπ….
      ΥΓ: ίσως να πέφτουμε πολύ μακριά, αλλά ας κάνουμε υποθέσεις βρε αδερφέ αφού(για την ώρα) δεν παίρνουμε κουβέντα από την ελληνική συμμετοχή σχετικά με το staging!

      Απάντηση
  11. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Η Ιρλανδη εκανε παρομοια δηλωση οντως, αλλα η Ιρλανδια περυσι ελεγε και οτι εχουν το absolute banger και το Euphoria 2.0 και τελικα πηραμε το Story of our life… xD Επομενως δεν τους πολυεχω εμπιστοσυνη!
    Αυτος παντως που της κανει το staging ειναι αυτος που εκανε και το Heroes του Mans αλλα και το τραγουδι του Eric Saade στο Melfest φετος… Επικινδυνος!

    Ωστοσο, ευχομαι να ναι για την Ελλαδα, πραγματικα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *