Stefania: “Θέλω οι Έλληνες να νιώσουν περήφανοι”!

Στο νέο τεύχος του 7 ΜΕΡΕΣ TV μίλησε η Stefania σε μια συνέντευξη ακριβώς δέκα μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Όπως δημοσιεύθηκε στο τεύχος του 7 Μέρες TV που κυκλοφόρησε σήμερα, η Stefania ανέφερε ότι θα πλαισιώνεται από 4 χορευτές και θα δούμε πολλές εκπλήξεις. Παραδέχεται την αγωνία άλλα και την συγκίνηση της για το ότι συμμετέχει στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα και εύχεται να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη, όπως δημοσιεύθηκε στο σημερινό τεύχος του 7 ΜΕΡΕΣ TV.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από αυτά τα φειδωλα που είπε νομίζω θα δούμε πολλά visual effects,πάνω στην σκάλα που φάνηκε στο Instagram story του χορευτή, και εναλλαγές όπως λέει, μεταξύ κουπλέ και ρεφρέν. Ίσως στα κουπλέ δούμε κάτι πιο ατμοσφαιρικό και “σκοτεινό ίσως και μια “ψηφιακή καταστροφή” με την Στεφανία να νιώθει αβέβαιη για το αύριο, ενώ στα ρεφρέν να πλημμυρίζει η σκηνή με φώτα και έντονη χορογραφία.Ισως ακόμα να δούμε-εικονικα με εφέ- και το εντυπωσιακό στιγμιότυπο που είδαμε στο κλιπ με την Στεφανία να πηδά σε κόκκινο φόντο πριν μπει το ρεφρέν. Αυτές θα ήταν ωραίες εναλλαγές που θα κρατήσουν σίγουρα τον θεατή σε εγρήγορση. Στη γέφυρα περιμένω κάτι πολύ εντυπωσιακό και φωτεινό, όπως το ίδιο το μήνυμα του τραγουδιού και την ίδια την παρουσία της Στεφανίας.
    Μακάρι να πετύχουν όλα όπως τα έχουν σκεφτεί και να πάει καλά ή και πολύ καλά η φετινή μας συμμετοχη! Ανυπομονούμε για τις πρώτες πρόβες, και φυσικά για τις stand in rehearsals για τις οποίες πιστεύω θα υπάρξει κάποια ενημέρωση για το αν πήγαν όλα όπως τα ήθελε η ελληνική αποστολή….
    ΥΓ: Η Στεφανία ακόμα και στην φωτογράφιση μεταμορφώνεται και βγάζει τρομερό δυναμισμό, στο βλέμμα και στην στάση του σώματος! Ελπίζω το ίδιο να “μεταμορφώνεται” και επί σκηνής. Πάντως εγώ βλέπω πολλές ομοιότητες με την Καλομοίρα, εκτός του ότι είναι παιδί της ομογένειας, είναι πολύ λαμπερή και σου μεταδίδει μια αισιοδοξία!!
    Καλή επιτυχία θα ευχηθώ!!

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Υπάρχει ακόμα το 7 μέρες tv;!!! Έχω σοκαριστεί τώρα.
    Θυμάμαι που το αγόραζα καμιά φορά τη δεκαετία του 90 (όταν δεν αγόραζα τη Ραδιοτηλεόραση εννοείται).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *