Stefania: “Το SUPERG!RL και το Last Dance είναι τα τραγούδια των ονείρων μου”! (Video)

Σήμερα έφτασε η ώρα για τη Stefania να δώσει την καθιερωμένη θα λέγαμε συνέντευξη στους wiwibloggs, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, από το κεντρικό studio της ΕΡΤ, η Stefania απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αισιοδοξία της για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την χαρά και τιμή που νοιώθει, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Φυσικά, μίλησε και για τις πρόβες του Last Dance αλλά και το πως περνάει στη χώρας μας.

Η Stefania ερωτήθηκε πάλι αν θα φέρει τον Πήγασο στη σκηνή στο Ρότερνταμ αλλά και για το μήνυμα του Last Dance:

“Αν κάτι τελειώσει, κάτι νέο ξεκινά. Δεν υπάρχει ποτέ τέλος. Εάν έχετε ένα κακό όνειρο, μπορείτε να το αλλάξετε με τη δική σας φαντασία. Είναι αυτό που βλέπετε στο βίντεο. Μετατρέπω το όνειρό μου σε ένα από τα καλύτερα όνειρά μου ποτέ. Και σε αυτό το όνειρο βλέπουμε το έφηβο αστέρι να πηδά από ένα κτίριο πριν προσγειωθεί στον Πήγασο. Το άλμα των ονείρων σου, όπως αναφέρει και ο σκηνοθέτης του Video Clip, Κώστας Καρύδας.

Στη σκηνική μου εμφάνιση δεν θα υπάρχει ούτε ο Πήγασος ούτε ο Άτλας”. 

SUPERG!RL ή Last Dance;

Μεταξύ άλλων, η Stefania ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τις δύο συμμετοχές της στην Eurovision, τις οποίες περιγράφει ως «τα τραγούδια των ονείρων» της. Αγαπάει και τα δύο τραγούδια. Λατρεύει την έθνικ ατμόσφαιρα του “Superg!rl”,αλλά και τα “80s vibes” και “Dua Lipa style” του “Last Dance”.

Τι είπε για τη σχέση με της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό;

” Ο Δημήτρης, έχει πολλές ιδέες – κάθε φορά που βρισκόμαστε στο στούντιο έχει μια ιδέα. Με ξέρει πραγματικά ως άτομο, οπότε αυτό καθιστά πολύ εύκολο το γεγονός να δουλεύει ο ένας με τον άλλο. Με βοηθά επίσης με τα ελληνικά μου.

Ο Φωκάς με εμπνέει. Είναι ένα πραγματικά ανοιχτό άτομο, με ενθαρρύνει να αξιοποιήσω στο έπακρο τη στιγμή της Eurovision”.

Η Stefania μίλησε ακόμα για την άνοδο της χώρας μας στα στοιχήματα, το ρούχο της από τον διάσημο σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο, που θυμίζει Ariana Grande και θα εντυπωσιάσει, την ολλανδική-ελληνική ταυτότητά της και την αγάπη της για την Ελλάδα.  Η ίδια δήλωσε ότι νιώθει περισσότερο Ελληνίδα αλλά φυσικά υπάρχει μέσα της και ένα ολλανδικό κομμάτι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Stefania στους wiwibloggs:

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενό μας άρθρο, οι πρόβες της ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Την ερχόμενη εβδομάδα (Μεγάλη Εβδομάδα) ξεκινούν τα stand in rehearsals, τα οποία όλες οι αποστολές αναμένουν με έντονη αγωνία και ενδιαφέρον. Η ΕΡΤ έχει ήδη αποστείλει στο Ρότερνταμ όλα όσα χρειάζονται, ώστε η stand in rehearsal της συμμετοχής μας να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι έχουν σταλεί και τα ρούχα που θα φορέσει η Στεφανία και που όπως ίσως θα θυμάστε, τα έχει σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος.

Τις επόμενες ημέρες η Στεφανία θα επιστρέψει για τελευταία φορά στην Ολλανδία, προκειμένου να περάσει τις ημέρες του Ορθόδοξου Πάσχα με την οικογένεια της. Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελικές πρόβες, αλλά και για να αποχωρήσει με όλη την ελληνική αποστολή για το Ρότερνταμ και την πρώτη μας πρόβα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 10 Μαίου.

Φυσικά, την Κυριακή στις 2 Μαίου θα την απολαύσουμε στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, όπου θα ερμηνεύσει ζωντανά σε μία μοναδική piano unplugged εκδοχή, το Last Dance. Ουσιαστικά πρόκειται για την αρχική εκδοχή του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Giaonoma
    Giaonoma says:

    Εγω να πω με τη σειρα μου οτι δεν μου αρεσει καθολου που παλι μαζευτηκαν Ελληνες φανς στα σχολια και φανατιζονται και μιλανε για νικη κλπ. Δηλαδη καπου ελεος, εδω δεν ξερουμε αν θα περασουμε τελικο η εστω και να φτασυμε αν θα ξεφυγουμε απο τις χαμηλες θεσεις και μιλαμε για νικη… Γινονται κουραστικοι καθε χρονο.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Γενικά οι Έλληνες φανς είμαστε των άκρων, από τη μια αυτοί που λένε για νίκη και από την άλλη εσύ που λες για αποκλεισμό…
      Θα συμφωνήσω όμως ότι για την ώρα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αποκλεισμού. Να απογοητευτουμε από το staging βλέποντας κάτι όχι τόσο εντυπωσιακό και χωρίς προηγούμενο όσο φημολογείται, ναι παίζει.

      Απάντηση
      • Giaonoma
        Giaonoma says:

        Κάνεις λάθος. Δεν τείθεμαι στο άκρο του αποκλεισμού, επειδή το λέω ως ενδεχόμενο, για την ακρίβεια αμφιβάλω – αλλά μόνο καλό θα μας κάνει το σκεφτόμαστε μην απογοητευτούμε (μην ξεχνάμε και το 2018 όπου είχαμε δεδομένη την πρόκριση τόσο καιρό και τελικά αποκλειστήκαμε) Απο εκεί και πέρα είναι απλώς εκνευριστικό να βλέπεις ότι κανείς δεν έχει μάθει τίποτα όχι μόνο από το 2018 αλλά και το 2019 που πάλι για πρώτη θέση λέγαμε και τελικά εικοστή-πρωτη θέση πήραμε. Και το άλλο εκνευριστικό είναι όλα τα σχόλια σχεδόν είναι από έλληνες να την αποθεώνουν λες και είναι καμία σωτήρας. Βάλθηκε ο ελληνικός στρατός να δημιουργήσει hype λες και θα βοηθήσει (καλά το τι κάνουν στους ξένους απαράδεκτο αλλά ας επικεντρωθούμε στο wiwibloggs). Αυτή η ανώριμη και ποδοσφαιρική αντιμετώπιση είναι και cringe και τοξική και πρέπει να σταματήσει.

        Απάντηση
      • Mara
        Mara says:

        Δυστυχώς, το γεγονός ότι ακούγονται όλα αυτά τα υπερβολικά σχόλια για την σκηνική μας παρουσία, ότι θα είναι κάτι φαντασμαγορικό, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί κτλ, περισσότερο αρνητικό αντίκτυπο έχει πιστεύω, παρά θετικό. Ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από εμάς, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη και αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρξει αρκετή απογοήτευση από τους ξένους. Άλλοι φαντάζονται ότι η Στεφανία θα πετάει, άλλοι πως θα φέρουμε ιπτάμενο Πήγασο και θα πετάει πάνω από το κοινό (ήμαρτον) και γενικότερα ο καθένας φαντάζεται το μακρύ και το κοντό του, πέρα από κάθε φαντασία και λογική. Μακάρι να δούμε κάτι ουάου, αλλά και αν δεν δούμε, εμένα προσωπικά δεν με πειράζει, γιατί μου αρέσει πολύ το κομμάτι. Μακάρι να βγω ψεύτρα πάντως.

        Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Κάτι σχόλια του τύπου εδώ δεν ξέρουμε αν θα περάσουμε τελικό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το τραγούδι μας είναι ξεκάθαρα μελωδικό και φεστιβαλικο με την καλή έννοια όμως, με εξαιρετική παραγωγή, είναι αγαπητό στους φαν και ψηλά στα τοπς, οριακά δεκάδα στα στοιχήματα, η δε Στεφάνια είναι φωνάρα και θα το δείτε πολύ συντομα. Το την μας έχει κάνει άπειρες πρόβες και όλα θα πάνε καλά.
    Εγώ από την πλευρα μου θα ευχηθώ μόνο καλή τύχη στον σκηνοθέτη της φετινής Eurovision γιατί θα την χρειαστεί όταν θα εμφανίζεται η Ελλάδα :)))))

    Απάντηση
    • F-Corona
      F-Corona says:

      Καλά κι εσύ χαλάρωσε. Επειδή ο καθένας μπορεί να διαβάσει το σχόλιο του χρήστη, είπε εξάλλου ότι βρίσκει το ενδεχόμενο να αποκλειστούμε αμφίβολο. Άσε που έφερε και ένα πολύ καλό επιχείρημα με το 2018. Ακόμη θυμάμαι τι λέγαμε για την Γιάννα και πόσο καλά και εντυπωσιακά θα τα πάμε και τελικά μπουμ – αποκλεισμός. Και εκείνο το τραγούδι ήταν πιθανόν το πιο αγαπητό που στείλαμε τα τελευταία χρόνια. Ναι μεν να ελπίζουμε όλα να πάνε καλά αλλά με μέτρο πάντα γιατί δεν ξέρουμε ποτέ.

      Απάντηση
        • Greco London
          Greco London says:

          Χαχαχαχ σωστός έτσι για να φεύγουν λίγο τα τρολς που ομιλούν και απαντούν με τον εαυτό τους για να κάνουν μπούγιο και καλά. Πολύ παίκτης Γιάννη. Είπαμε να τσούρομαδηθουμε αλλα οχι με μάσκες..
          Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως κάθε χρόνο και ειδικά με Φωκα γίνεται λίγο ντόρος για τη σκηνική παρουσία αλλα φέτος γίνεται χαμουλης.
          Όσο για τους κακομοιριασμένους, να πω πως και η Κύπρος πριν τη Φουρειρα πήγαινε χάλια και απατη και ακόμα και όταν βγήκε το βίντεο την κραζανε μέχρι τη πρόβα. Για αυτό κοντός ψαλμός παιδάκια που φέρνεται τη κόλαση του διαβολου με το παραμικρό.

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Είμαστε γενικά ανεκτικοι στα σχόλια, αρκει να μην βριζουν κλπ..Αλλα δεν επιτρέπουμε τετοιες καταστάσεις.

      • Benedictos
        Benedictos says:

        Με την Τερζη πολλοί (ανάμεσα τους και εγώ) εκθειάζαμε το τραγούδι (προσωπικά το θεωρώ ακόμα, σαν τραγούδι μόνο, στα 4 καλύτερα εκείνης της χρονιάς) και παράλληλα ευελπιστούσαμε σε μια ατμοσφαιρική και ταιριαστή σκηνική παρουσια. Με τη διαφορά ότι δεν γνωρίζαμε καν ποιος θα το αναλάβει, τι και πως. Κάτι έλεγαν αρχικά για την Chali, μετα ακουγονταν και αλλά 1-2 ονόματα πιθανών χορογράφων, έβγαιναν διάφοροι όπως Βλάχος και Σβιταιλο και άφηναν υπονοούμενα σε συνεντεύξεις ότι μάλλον θα εμφανιστούν επί σκηνής (όχι μαζί) και στο τέλος μας ανακοίνωσαν με σιγουριά ότι ούτως θα αναλάβει η Chali. Τη συνέχεια την ξέρουμε, από κάτι πυροτεχνήματα (!) από το Αμερικα που έμειναν σε ένα τελωνείο στο Πόρτο και δεν έφτασαν ποτέ Λισαβόνα μέχρι υπονοούμενα από τους εμπλεκόμενους για σαμποτάζ και κουραφέξαλα. Ποτέ λοιπόν κανείς δεν μίλησε ούτε καν υπονόησε κάτι για σκηνική παρουσία, κανείς δεν έλεγε ποσό εξαιρετικά θα τα πάμε πολύ απλά διότι όλα ήταν στον αέρα από τη μέρα που έγινε η ανάθεση μέχρι -κυριολεκτικά- λίγες ώρες πριν τον τελικό κανείς δεν ήξερε τι θα δούμε και αυτό ήταν γνωστό στους παντες. Τα οποία καλά λόγια λοιπόν ήταν για το τραγούδι και μόνο. Η διαφορά με φέτος με την υποδειγματική προσήλωση της αποστολης σε ένα κονσεπτ είναι χαοτική, τουλάχιστον. Κανείς δεν μιλάει για το στήσιμο του τραγουδιού μας φέτος από όσους πραγματικά εμπλεκονται και ψάξτο όσο θες. Ο,τι ακούγεται είναι είτε σενάρια, φαντασίες και ευσεβείς ποθοι των φαν είτε γενικολογες σπόντες ξένων που εμπλέκονται στην παραγωγή και ξέρουν πολύ καλά τις λεπτομερειες.

        Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Γενικα ειναι αληθεια πως οι Ελληνες φανς μαζι με τους Ισπανους φανς εχουμε το χειροτερο ονομα αναμεσα στους eurofans. Και εγω εκνευρίζομαι που βλεπω κατι σχολια τυπου ” just wait for the staging… get ready… 😉 Greece wont come to play this time ” Τετοια σχολια μονο νευριαζουν τους ξενους. Φανταστειτε ας πουμε να εγραφαν παντου οι Αζεροι ” περιμενετε να δειτε, δεν θα το εχετε ξαναδει αυτο, ετοιμαστειτε, θα ξεσκισουμε ” θα λειτουργουσε θετικα πανω σας; Εγω θα εκνευριζομουν… Ειδικα με σχολια γεματα υπερβολες χωρις να εχουμε δει καν την πρωτη προβα.
    Επισης, κανουν reviewers στο youtube react videos και αν δε λενε μονο θετικα για το τραγουδι οι Ελληνες το γεμιζουν στα dislikes… Ειναι οντως λιγο τοξικες αυτες οι συμπεριφορες.

    Απάντηση
  4. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Εγώ πάλι θα της ευχηθώ να βάλει πιο ψηλά τον πήχη και να πει στην καριέρα της τραγούδια πολύ καλύτερα κι απ’ το SUPERG!RL κι απ’ το Last Dance.
    Καλή επιτυχία στο Ρότερνταμ.

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ότι συγκρίνουμε την Τερζή με το φετινό είναι εκτός πραγματικότητας.
    Το “όνειρο μου” σαν τραγούδι ήταν εξαιρετικό, όπως και το “last dance” αλλά το καθένα στο είδος του. Η Τερζή, και εν μέρει και η Κ. Ντουσκα μόνες τους κατέστρεψαν (μαζί με όλο το team τους) τις οποίες (καλές) πιθανότητες είχαν τα κομμάτια τους. Η σύγκριση του φετινου ημιτελικού που συμμετέχουμε με τον 1ο ημιτελικό του 2018, που ήταν πραγματικο σφαγείο είναι τουλάχιστον ατυχης. Το 2018, υπήρχαν 14-15 τραγούδια στον ημιτελικό μας που διεκδικούσαν την πρόκριση, ενώ στον φετινό ημιτελικό ανάθεμα αν υπάρχουν 5-6 ανταγωνιστικά κομμάτια. Σίγουρα δεν ξέρουμε πόσο εντυπωσιακή θα είναι η σκηνική παρουσία και εγώ ανησυχώ μήπως έχει τεθεί πολύ ψηλά ο πήχης και στο τέλος οι ξένοι μείνουν με την εντύπωση “ααα αυτό ήταν το εντυπωσιακό, σιγά” αλλά το να μιλάμε για-ενδεχομενο-αποκλεισμό είναι ακραίο, όπως είπα και στο πρώτο μου σχόλιο.
    Από εκεί και πέρα ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά, όπως τα έχει σχεδιάσει η ομάδα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *