Ελλάδα: Η πρώτη live ερμηνεία του Last Dance από την Στεφανία! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, η ελληνική αποστολή ταξιδεύει για το Ρότερνταμ και τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Λίγο πριν όμως θα απολαύσουμε την Stefania σε μια μοναδική ζωντανή ερμηνεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην πασχαλινή εκπομπή, της ΕΡΤ1, Κυριακή 2 Μαΐου στις 10 το βράδυ, η Στεφάνια θα ερμηνεύσει το Last Dance σε ένα Live Unplugged Piano Version. Αυτή θα είναι η πρώτη ζωντανή ερμηνεία της συμμετοχής μας.

Την εκπομπή θα παρουσιάσουν ηθοποιοί από τις τηλεοπτικές σειρές της ΕΡΤ και θα παρευρεθούν  πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Η εκπομπή θα κλείσει με την εμφάνιση και τις ευχές της Στεφανιας. Η ζωντανή εμφάνιση της Στεφανιας θα αποδείξει τις άψογες φωνητικές της ικανότητες και πιθανόν θα μας ανεβάσει και άλλο στα στοιχήματα.

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ουτε να το ηξερα οταν εκανα το σχολιο στο προηγουμενο αρθρο! Μπραβο ρε Στεφανακι, θα ειναι τελεια μια acoustic version στο πιανο!

    Απάντηση
  2. Mystery
    Mystery says:

    Καταλάβατε τώρα γιατί το ef έχει τις αποκλειστικότητες; Γιατί τα παιδιά στηρίζουν την Ελλάδα και το αξίζουν. Διαβάστε για το αφιέρωμα στον Λούη Πατσαλίδη στα άλλα eurosites και για την Τσαγκρινου..
    Παιδιά θα μας πείτε και για την άλλη εμφάνιση ή το κρατάτε κρυφο;

    Απάντηση
  3. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    θα ειναι στα πλαίσια των acoustic version των φετινων συμμετοχών που ανεβάζει καθε λιγο το επισημο κανάλι της eurovision? υποθέτω τότε δε θα ειναι κ τόσο live, σωστά?

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν η acoustic version του Supergirl πέρσι ήταν τόσο καλή, σε που ανέδειξε το κομμάτι που σαν κομμάτι, προσωπικά, δεν με έπειθε απόλυτα, φαντάζομαι πόσο καλή φωνητικά θα είναι η Στεφανία στο last dance(ειδικά σε piano version) που και καλύτερο είναι σαν τραγούδι και περισσότερες φωνητικές απαιτήσεις έχει!
    Ανυπομονούμε!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *