Έλενα Παπαρίζου: “Το ΡΙΚ μου έκανε πρόταση και για την Eurovision 2021”!

Στην εκπομπή Τετ Α Τετ που μεταδίδεται αυτή την ώρα στον Άλφα Κύπρου και παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για την Ελλάδα, Έλενα Παπαρίζου, προέβη σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το ΡΙΚ της πρότεινε και φέτος να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό, αλλά η ίδια θεώρησε πως δεν ήταν ούτε και αυτή την φορά η στιγμή της.

Μια τρομερή θα λέγαμε αποκάλυψη έκανε πριν λίγα λεπτά, στον αέρα της εκπομπής Τετ Α Τετ, στον Άλφα Κύπρου η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος όταν ερωτήθηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision και αν θα το σκεφτόταν να επιστρέψει ποτέ, πως το ΡΙΚ την τίμησε και αυτή την χρονιά, προτείνοντάς την να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στο Ρότερνταμ!

Η Έλενα Παπαρίζου διευκρίνισε πως η πρόταση που δέχθηκε δεν αφορούσε το El Diablo, αλλά ένα άλλο τραγούδι. Μετά από ώριμη σκέψη η Έλενα απάντησε αρνητικά στο ΡΙΚ θεωρώντας πως ούτε φέτος ήταν η στιγμή της. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι και το 2018 το ΡΙΚ είχε απευθυνθεί αρχικά στην Έλενα Παπαρίζου, προκειμένου να ερμηνεύσει το Fuego στον διαγωνισμό. Αν και μπήκε στη διαδικασία να το ηχογραφήσει τελικά αρνήθηκε θα λέγαμε λίγο πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Το τραγούδι μετά από μία μικρή στάση στην Τάμτα, κατέληξε τελικά στην Ελένη Φουρέιρα, με την θριαμβευτική κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε.

Ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρει ο διαγωνισμός την Έλενα Παπαρίζου όπως δήλωσε. Θα εκπροσωπούσε είτε την Ελλάδα, είτε την Κύπρο, είτε την Σουηδία και η όποια απόφαση της θα είχε πάντοτε να κάνει με το τραγούδι.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε με τα θερμότερα λόγια τόσο για την Έλενα Τσαγκρινού, όσο και για την Stefania, προβλέποντας πως αμφότερες θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Update:

Παρότι η Έλενα Παπαρίζου δεν το αποκάλυψε, ήδη έχει διαρρεύσει σε σχόλια στο διαδίκτυο, εξού και το αναφέρουμε και εμείς, πως το τραγούδι που της είχε προταθεί ήταν το Colors που διαγωνίστηκε στον εθνικό τελικό της Κροατίας με την Bernarda.

Θα θέλατε να δείτε την Έλενα να επιστρέφει στον διαγωνισμό; Αν ναι με ποια χώρα;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Θα ήθελα να την ξαναδώ με Ελλάδα και Κύπρο.
    Νομίζω δεν θα την ήθελα να προσπαθούσε ξανά για Σουηδία.
    Θα προτιμούσα να της γίνει απευθείας ανάθεση έτσι ώστε να επενδύσει τον χρόνο στο να βρει καλά τραγούδια.

    Το 2014 αν και έφτασε πολύ ψηλά (4η θέση από τις 32 συμμετοχές), στεναχωρέθηκα γιατί ήταν πολύ ωραίο τραγούδι.
    Ένας από τους λόγους που δεν πήγε θεωρώ πως έπαιξε και το γεγονός ότι η σκηνική εμφάνιση που ετοιμάστηκε για την Έλενα δεν ήταν αντάξια του κομματιού.
    Αν αναλάμβανε ο Φωκάς την εμφάνιση τότε και όχι η Κυρία Chali Jennings, ίσως να είχαμε και διαφορετικά αποτελέσματα γιατί το τραγούδι ήταν φοβερό. Άλλωστε το τραγούδι κέρδισε το 2nd Chance Contest στη συνέχεια ενώ στη Σουηδία έγινε Χρυσό (ίδια απονομή με το Fuego & Number One) με περισσότερες από 20,000 πωλήσεις

    Όσον αφορά μια εν δυνάμει συμμετοχή με Ελλάδα-Κύπρο, θα ήθελα να πάει αλλά μέσω εθνικού τελικού με 4-5 τραγούδια. Να έχουμε την ευχέρεια να επιλέξουμε ποιο κομμάτι μας αρέσει περισσότερο

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Επίσης να προσθέσω στο προηγούμενο μου σχόλιο πως η 4η θέση ήταν προσωπική νίκη της Έλενας. Την 4η θέση την πήρε χάρης την φωνάρα της, που έφερε εις πέρας το τραγούδι με το καλύτερο τρόπο.

      Δεν υπήρξε κάποια περαιτέρω βοήθεια από θέμα παρουσίας για να το απογειώσει περισσότερο.
      Θεωρώ πως ήταν τραγούδι νίκης, αν στηνόταν κατάλληλα

      Απάντηση
    • Δημητρα
      Δημητρα says:

      Συμφωνω απολυτα. Η σκηνικη παρουσια της στοιχισε, ενω και κομματαρα ειχε και για την φωναρα της δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Αν στηνοταν αλλιως θα ειχε απογειωθει.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω στη Σουηδία δεν είναι τόσο δημοφιλής πια… Το 2014 συγκέντρωσε μια από τις χαμηλότερες βαθμολογίες. Προσωπικά θα ήθελα να την ξανά δω να μας εκπροσωπει, εννοείται με απευθείας ανάθεση, (εδώ έγινε στους Argo) και όπως έγραψε και ο πιο πάνω χρήστης να επιλεχθεί το κομμάτι της μέσω εθνικού τελικού μεσω από 5-6 που θα έχουν σταλθεί από ποικίλες συνθετικές ομάδας.
    ΥΓ: νιώθω ότι και η ίδια επιθυμεί να γυρίσει αφού από το 2014 συχνά πυκνά συνδέεται το όνομα της με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το διαγωνισμό. Προσωπικά, μου βγάζει πως και η ίδια προτιμάει να εκπροσωπήσει είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο και σε δεύτερη μοίρα την Σουηδία… Όμως ναι, χρειάζεται ένα πολύ δυνατό κομμάτι, όπως το “survivor” που το απογείωσε η φωνή της αλλά το σουηδικό televoting αγνόησε επιδεικτικά…

    Απάντηση
    • Chris
      Chris says:

      Συμφωνω, αλλα παρατηρουμε οτι μετα την επιτυχια του Survivor εκει το 2014 η καριερα της δεν προχωρησε. Το ”Angel” αλλα και το ”Haide” που κυκλοφορησαν Σουηδια ως singles η Universal δεν τα προωθησε και εφτασαν εως #70 στο iTunes/ Και οπως ειπε και η ιδια δεν ειχε δεχθει επαγελλαμτικες προτασεις να ειναι σε καποια κριτκη επιτροπη τηλεοπτικά οποτε το 2017 επεστρεψε Ελλαδα και δεν εχει κανει τιποτα πανω.

      Απάντηση
  3. Benedicgtos
    Benedicgtos says:

    Με ολο τον σεβασμο στη μοναδικη νικητρια της χωρας μας, δεν θα ηθελα να την ξαναδω να μας εκπροσωπει. Εχει παψει εδω και χρονια να ειναι επικαιρη, τα τραγουδια της ειναι νεροβραστα. Ουτε πρωτοτυπια εχουν, ουτε νεους δρομους ανοιγουν. Εχει μεινει κολημμενη σε παλιες συνταγες και επαναλαμβανεται σε γεροντοκορε midtempo χωρις χαρακτηρα και που και που σε κανεα χαιντε χαιντε, ανακυκλωση των εθνικ του ενδοξου παρελθοντος. Δεν νομιζω οτι εν ετει 2021 θα συγκινουσε τον οποιονδηποτε στην Ευρωπη με τετοιο ρεπερτοριο που υποστηριζει, θα επαιρνε λιγες ψηφους συμπαθειας οπως πηρε και η Ντανα στη δευτερη αποπειρα της και αυτο ειναι ολο. Ευτυχως, Ελλαδα και Κυπρος μοιραζομαστε μια αξιομαχη μουσικη βιομηχανια με απιστευτη δυναμικη και πολλα νεα ονοματα που εχουν να προσφερουν πολλα νεα πραγματα. Ας ψαχτουμε.

    Απάντηση
    • Ακ
      Ακ says:

      Έχεις δίκιο αλλά η επιστροφή ενός παλιού νικητή έχει άλλον αέρα!εγώ θα επιθυμούσα να ξαναγυρίσει και θα την επέλεγα Καλύτερα γιατί κατά την γνώμη μου έχει τραγούδια δυνατά ενώ η τσαγγρινου και η Στεφανία έχουν μετριότητες μπροστά της.φετος ελπίζω να τα πάμε καλά αν και δεν το πιστεύω παρόλο που το τραγούδι μας είναι άρτιο και η Στεφανία κουκλάρα

      Απάντηση
  4. Ντινος
    Ντινος says:

    Δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των τραγουδιών της τελευταία αλλά θα ήθελα να τη ξαναδώ στον διαγωνισμό με μία μπαλάντα που να αναδεικνύει τις φωνητικές της ικανότητες. Φυσικά δεν ξέρω αν προτιμάει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο παρά τη Σουηδία αλλά αν καταφέρει να νικήσει στο Melodifestivalen περισσότερες πιθανότητες θα έχει να φέρει μία θέση στην δεκάδα. Ναι μεν υποτιμούμε το Colours που της πρόσφεραν αλλά δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον το ρεπερτόριο της τα τελευταία χρόνια και αν πάει με ένα αδιάφορο ποπ τραγούδι με Ελλάδα/Κύπρο, θα μπορούσε πολύ εύκολα να φλοπάρει.
    On a last note χίλιες φορές Τσαγκρινού el diablo παρά Παπαρίζου Colours…

    Απάντηση
  5. Ακ
    Ακ says:

    Έχεις δίκιο αλλά η επιστροφή ενός παλιού νικητή έχει άλλον αέρα!εγώ θα επιθυμούσα να ξαναγυρίσει και θα την επέλεγα Καλύτερα γιατί κατά την γνώμη μου έχει τραγούδια δυνατά ενώ η τσαγγρινου και η Στεφανία έχουν μετριότητες μπροστά της.φετος ελπίζω να τα πάμε καλά αν και δεν το πιστεύω παρόλο που το τραγούδι μας είναι άρτιο και η Στεφανία κουκλάρα

    Απάντηση
  6. Mary
    Mary says:

    Ξεκάθαρα ΔΕΝ θα ήθελα να την ξαναδώ στην Eurovision.Καθε πράγμα στον καιρό του. Θα ήταν τόσο μα τόσο κρίμα γιατί πιθανότατα δεν θα τα πάει καλά και η οποία εμφάνιση της θα θαμπώσει εκείνη την υπέρλαμπρη βραδιά του 2005 όταν και κέρδισε!! Εύχομαι να μη το κάνει ποτέ γιατί θα της γυρίσει μπούμερανγκ. Τώρα όσο για το ΡΙΚ, τι να πω, ντροπή να της προτείνουν ένα τόσο κακό τραγούδι όσο το Colours. Λες και ήθελα να την χαντακωσουν. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν ενώ τρώνε πόρτα? Θα πρέπει να πάψει κάποια στιγμή το ΡΙΚ να προσπαθεί να βασισει τις εκπροσωπήσεις της χώρας σε μη Κύπριους, έχει καταντήσει γραφικό να μην υπάρχει ούτε μισος Κυπριος καθώς και το γεγονός ότι προσπάθησαν να πατήσουν πάνω στην δόξα της παλιάς νίκης της Έλενας για την Ελλάδα. Λίγο πιο αυτοφωτες συμμετοχές ως συμβουλή στο ΡΙΚ κι όχι συνέχεια τόσο ετεροφωτες. Καλό Πάσχα σε όλους!!

    Απάντηση
  7. Lary
    Lary says:

    Αν είναι να γυρίσει με My number One volume 2 ή Die For You στυλ καλύτερα για εκείνην να μην το κάνει. Θα πρέπει να τραγουδήσει μια μπαλάντα που θα αναδείξει τις φωνητικές της ικανότητες (που τις διαθέτει) στυλ You Are The Only One. Και μια πολύ καλή σκηνική παρουσία θα γίνει για εκείνη την χρονιά “μέλος” του Σκανδιναβικού μπλοκ

    Απάντηση
  8. esc1234
    esc1234 says:

    Πάλι καλά ειπε οχι, κάκιστο το κομμάτι που θα της έδιναν. Η ερτ οφείλει να της κάνει απευθείας ανάθεση του χρόνου και το ρικ να κοιτάξει να στειλει κύπριους, ολο το νησι σχολιάζει αρνητικά την ξενομανία τους

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *