Αρμενία: Το AMPTV δεν θα μεταδώσει τον διαγωνισμό για πρώτη φορά από το 2006!

Με βάση τo πρόγραμμα του AMPTV, ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν πρόκειται να μεταδοθεί στην Αρμενία για πρώτη φορά από το 2006.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν θα μεταδοθεί στην Αρμενία για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, σύμφωνα με τα προγράμματα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Αρμενίας. Είναι η πρώτη φορά από τότε που έκανε ντεμπούτο στον διαγωνισμό και φέτος ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Αρμενίας δεν θα προβάλλει το διαγωνισμό.

Την τελευταία φορά που η Αρμενία δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό το 2012, το AMPTV μετέδωσε ζωντανά τον Μεγάλο Τελικό από το Μπακού, παραλείποντας όμως τους ημιτελικούς

Το AMPTV αποσύρθηκε από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 στις 5 Μαρτίου δηλώνοντας:

Μετά από προσεκτικές και λεπτομερείς συζητήσεις, η Εταιρεία Δημόσιας Τηλεόρασης της Αρμενίας αποφάσισε να αποσυρθεί από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα, τη βραχύτητα του χρόνου παραγωγής καθώς και άλλους αντικειμενικούς λόγους που κάνουν την κατάλληλη συμμετοχή της Αρμενίας στο ESC 2021 αδύνατο.

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *