Βουλγαρία: Ανακοινώσεις προσεχώς με ορίζοντα το 2022

Μπορεί η Eurovision 2021 να αποτελεί παρελθόν εδώ και 36 ώρες, παρ’ όλα αυτά η Βουλγαρία έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της για το 2022.

Σε εκτενή ανακοίνωσή του στο Twitter, το BNT προανήγγειλε πως οι επόμενες εβδομάδες θα αποτελέσουν την αφετηρία για μία νέα εποχή για τη Βουλγαρία στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η ανακοίνωση του βουλγαρικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσουμε με τους συνεργάτες μας για όλη την εμπειρία μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε από εδώ και πέρα. Μετά από 5 πολύ επιτυχημένες συμμετοχές (συμπεριλαμβανομένης του 2020), νιώθουμε την ανάγκη να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο μπροστά μας και να κάνουμε κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις στον προγραμματισμό μας. Οποιαδήποτε επιβεβαίωση θα έρθει, όταν οριστικοποιηθούν αυτές οι αλλαγές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας στήριξαν για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε στις δύο τελευταίες Eurovision.

Στο μέλλον ελπίζουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για τους καλλιτέχνες της Βουλγαρίας. Από ‘κει και πέρα, κρίσιμες ερωτήσεις όπως η διαδικασία επιλογής του επόμενου εκπροσώπου μας και η χρηματοδότηση θα επανεξεταστούν.

Όταν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, θα κάνουμε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις. Ο στόχος μας είναι αυτό να έχει συμβεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε πως τη Βουλγαρία στη Eurovision 2021 εκπροσώπησε η Victoria με το τραγούδι “Growing Up Is Getting Old”. Η βαλκανική χώρα κατέλαβε την 11η θέση με 170 βαθμούς, με την Ελλάδα να υπερισχύει στη μεταξύ τους ισοβαθμία καταλαμβάνοντας τη 10η θέση.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πιστεύω η Βουλγαρία (και άλλες χώρες) κυνηγάνε πολύ την νίκη και στο κοντινό μέλλον θα το πετύχουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *