Ελλάδα: Δείτε την εμφάνιση της Stefania στον Δεύτερο Ημιτελικό!

Πριν από λίγο ολοκλήρωσε την εμφάνιση της η Stefania, στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2021. Το χειροκρότημα που έλαβε η ελληνική συμμετοχή τόσο στην αρένα, όσο και στο κέντρο τύπου, ήταν πολύ ένθερμο.

Με την εμφάνιση αυτή, είμαστε σίγουροι πως θα δούμε την Stefania και στον τελικό!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

29 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Λίγο άγχος είχε όμως…δεν πειράζει. Εντωμεξυ τα εφέ αν δε ξες να τα δεις δε θα τα παρατήσεις αμέσως. Η αδερφή μου δεν ήξερε και δεν καταλάβαινε που της έλεγα ότι είναι το λάθος. Στους φαν όμως φάνηκε ότι υπήρχαν λάθη δυστυχώς

    Απάντηση
  2. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια! Θερμά συγχαρητήρια στην Στεφανία και την ελληνική αποστολή. Όλα δούλεψαν μια χαρά, δεν χαντακωθηκαμε, ο, τι ήταν να δούμε το είδαμε. Περιμένω την Στεφανία στον τελικό πανηγυρικά

    Απάντηση
    • Mysterious
      Mysterious says:

      Ρε παιδιά τα στοιχήματα δεν καθορίζουν αποτελέσματα! Το 2011 με τον Λούκα Γιώρκα λέγανε δεν θα περάσουμε καν τον ημιτελικό και βγήκαμε 7η! Ηρεμήστε λίγο θετική ενέργεια και η 10αδα μας περιμένει.

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ καλή με ελάχιστα ως μηδαμινά τεχνικά λάθη.
    Αν και φέτος δε μπούμε δεκάδα καλό θα ήταν να αποχωρήσουμε κάποια χρόνια να “ξεκουραστούμε” και εμείς και οι Ευρωπαίοι fans που ο,τι και αν στέλνουμε όπως και αν το στέλνουμε στημένο, δεν ικανοποιούνται…. Πάντως αν κρίνω τα στοιχήματα, με μια κατακόρυφη πτώση, είναι δύσκολο για την ώρα να μπούμε δεκάδα καθώς πάλι οι fans που στην ουσία αυτοι καθορίζουν τα στοιχήματα και τα φαβορί δεν εντυπωσιάστηκαν γιατί τους ξυνιζει προφανώς το ότι λέει “Greece”….
    Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος με αυτό που είδα και άκουσα αλλά και ταυτόχρονα θλίβομαι που έχουμε γίνει ο “αποδιοπομπαίος τράγος” λόγω πολλαπλών αποτυχιών.

    Απάντηση
  4. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Τρωμε μια κατρακυλα στα στοιχηματα χωρις προηγουμενο. 150αρια χτυπαμε. Λετε να μην περασουμε καν;
    Ελπιζω να υπερβαλλω! 😛

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Μια μικρή απογοήτευση ήρθε η αλήθεια να λέγεται. Κρίμα. Στεναχωρέθηκα με όλα αυτά που έγιναν. Αλλά περιμενα. Να κάνουμε θραύση. Ούτε πολλά χειροκροτήματα ακουσα…

      Απάντηση
  5. Stavros
    Stavros says:

    Μπράβο, μπραβο, ΜΠΡΑΒΟ! Φανταστικη εμφανιση!
    Υγ: Αφήστε τους τζογαδορους να κανουν ο,τι θελουν, εαν δειτε παντου ολοι επευφημουν την ελλαδα. Εχουμε δουλεψει φετος σκληρα και θα δικαιωθουμε!

    Απάντηση
  6. John Kou.
    John Kou. says:

    Δεν ξέρω τι βλέπατε εσείς αλλά λάθη υπήρχαν και αρκετά. Οι σκιές φάνηκαν, ένα τυχαίο χέρι φάνηκε και η Στεφανία εμφανώς αγχωμενη με τόσα props στη σκηνή. Και για να μην λένε ορισμένοι ότι μόνο κράζω ή ότιδηποτε άλλο, ήταν πανέμορφη και τραγούδησε υπέροχα και οι στιγμές χωρίς το greenscreen ήτα πολύ καλύτερες αλλα και παλι μας βλεπω να πατωνουμε εαν περασουμε στον τελικο (που υπαρχει και πιθανοτητα να αποκλειστουμε να πω την αληθεια). Δηλαδη αμφιβαλω η Στεφανια να βελτιωσει η Στεφανια τη θεση της Κατερινας.

    Απάντηση
  7. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Κάποιοι είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ καθαρά και ξάστερα.

    ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ….ΘΑ ΠΑΤΕ

    Άντε γεια!

    Απάντηση
  8. Mara
    Mara says:

    Δύσκολη η δεκάδα παιδιά. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου πάντως, γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή φωνητικά και γλυκύτατη, αν και αγχωμένη. Τώρα για την σκηνική παρουσία, δεν ευθύνεται εκείνη, μπορεί σαν σκέψη να ήταν καλή αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μπορεί στις πρόβες που γινόντουσαν στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα να ήταν πολύ καλύτερο. Εγώ απορώ με αυτούς που έλεγαν πως η εμφάνιση μας θα αφήσει ιστορία στον διαγωνισμό και ότι ο Φωκάς θα δημιουργήσει σχολή για τα επόμενα χρόνια και θα θέλουν όλοι να τον αντιγράψουν. Όπως πάντα κάποιοι υπερβολικοί!

    Απάντηση
  9. C.G
    C.G says:

    Λέτε ό,τι να ΄ναι. Και 1000 να φτάσει η απόδοση μας για νίκη θα είναι λογικότατη γιατί η Ελλάδα ούτε νικητήρια εμφάνιση έχει ούτε στόχος της είναι να νικήσει ούτε θέλει να νικήσει ούτε θα νικήσει. Εξ αρχής στόχος ήταν να ξαναμπεί δεκάδα μετά από χρόνια και είναι πέριξ αυτής στα στοιχήματα. Επίσης για όσους λένε οτι αν δεν μπούμε δεκάδα να αποχωρήσουμε να τους υπενθυμίσω οτι διαγωνίζονται και οι άλλες χώρες και αρκετές από αυτές φέτος έχουν εξίσου καλά τραγούδια και παρουσιάσεις. Επίσης είναι προτιμότερο ευκολότερο και πιο δίκαιο να αποχωρήσετε εσείς από την παρακολούθηση του διαγωνισμού και να επανέλθετε όταν τα στοιχήματα θα μας έχουν τριάδα ή πεντάδα από το να αποχωρήσει μια χώρα επειδή εσείς κρίνεται μια επιτυχημένη συμμετοχή με τις θέσεις.

    Απάντηση
  10. Stavros
    Stavros says:

    Η πορτογαλια 10 θεσεις σχεδόν ανεβηκε χαχα. Παιδια εχετε καταλαβει οτι ολα αυτα ειναι ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ; Ειναι απλα τι πιστευουν καποιοι που πονταρουν. Ελεος! Το 99% που βλεπει γιουροβιζιον δεν τα βλεπει καν, εκτος απο τους γιουροφανς. Φτανει πια! Παμε Ελλάδα!

    Απάντηση
  11. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Εμενα προσωπικα ο Φωκας με απογοητευσε φετος.
    Πιστευω οτι για χαρη του Green screen θυσιαστηκε μερος της δυναμικης του τραγουδιου αλλα και η ατμοσφαιρικοτητα των κουπλε. Το backdrop που διαλεξαν με τις απλες γκρι πολυκατοικιες κακο.
    Επισης, εστησε κατι εντελως αδιαφορο και για τη Μολδαβια ο Φωκας φετος. Δεν το περιμενα

    Απάντηση
  12. Eugene
    Eugene says:

    Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στην Στεφανία! Ήταν εκθαμβωτική, φορούσε το καλύτερο ρούχο, φωνητικά ήταν πολύ καλή. Ούτε με την ιδέα του staging έχω ξενερώσει. Θεωρώ ότι ήταν πολύ πρωτοποριακή και τολμηρή. Ωστόσο, αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν υπήρχε κανένα Plan B! Επιμείναν από την αρχή στο ίδιο σκηνικό. Ακόμα και όταν βλέπανε ότι δεν τραβούσε πολύ. Για παράδειγμα, θεωρώ ότι τα κοντινά πλάνα με τους χορευτές στην αρχή, θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά μπροστά σε ένα μαύρο φόντο, με κάποιον Πήγασο να αιωρείται κάπου πίσω και μωβ λεπτομέρειες ψηλότερα ώστε να μην εμποδίζουν το χορευτικό… Επιπλέον, οι μαύρες σκιές δεν θα φαινόντουσαν σε μαύρο φόντο και η αντίθεση άσπρο-μαύρο θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Τα πλάνα γενικά πριν και μετά το green screen ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.
    Οπότε, καταλήγω στο ότι σαν ιδέα όλα ήταν καλά (τραγουδίστρια, ρούχο, τραγούδι, staging) αλλά δεν φάνηκε να υπάρχουν τα αντανακλαστικά στην κρίσιμη στιγμή. Θα ήταν καλό για παράδειγμα να είχαν πάρει μαζί τους 3-4 διαφορετικά background videos ώστε να επιλέξουν αυτό που βόλευε πιο πολύ.
    Και κάτι ακόμα, αυτοί που θέλουνε να φύγουμε από τον διαγωνισμό με ποια λογική το λένε; Την τελευταία 20ετία τα έχουμε πάει εξαιρετικά θα πω εγώ. Και επειδή για κάποια χρόνια δεν φέραμε αποτελέσματα κατευθείαν να “την κάνουμε”; Η εύκολη λύση είναι η αποχώρηση; Τι να πουν και χώρες όπως η Ιταλία που κάθε φορά φτάνει κοντά και δεν της το δίνουν; Ή η Αγγλία που πάει άπατη σχεδόν κάθε χρόνο; Η Ελλάδα απλά τα τελευταία χρόνια δεν στέλνει καλά τραγούδια και παίρνει αυτό που αξίζει. Είναι ΤΟΣΟ απλό. Χρειάζονται θεωρώ νέες ιδέες στην ΕΡΤ για να αλλάξει λίγο η κατάσταση. Προσωπικά η επιλογή της Στεφανίας μου φάνηκε πάρα πολύ εύστοχη. Οι άνθρωποι γύρω από αυτήν χρειάζονταν μάλλον ένα φρεσκάρισμα.

    Απάντηση
  13. Copy
    Copy says:

    Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και το αποτέλεσμα ήταν στην καλύτερη μέτριο. Εξ΄ ου και οι αποδόσεις στα 300…
    Ξεκινάς με ένα τραγούδι που από την αρχή έχει χαμηλό ταβάνι, αλλά έχει και κάποια συν αφενός ότι είναι στο κλίμα των 80ties που είναι της μόδας και αφετέρου το ότι εμπεριέχει κάποια dark verses που μπορούν να δώσουν ένα epic οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Το official video κινείται σ’ αυτό το πνεύμα και ήταν πετυχημένο.
    Αποφασίζεις όμως εντελώς ερασιτεχνικά και πολύ ριψοκίνδυνα μπας και μπεις δεκάδα, να καταστρέψεις το concept κάνοντας το dark…παιδιάστικο χιούμορ ενώ δυσκολεύεις την ζωή της Στεφανίας και των χορευτών. Γιατί ;
    Είπαμε ότι πρέπει να ξεκινούμε με τα βασικά. Ξέραμε ότι δεν έχει εμπειρία live και ρωτάγαμε «μπορεί να σταθεί φωνητικά στο live» ; «Μπορεί η φρεσκάδα και η ομορφιά της να βγει on camera στην οποία γράφει΄, όμορφα ώστε να μαγνητίσει»; «Μπορεί να προσφέρει ένα solid performance που είναι το 50% της επιτυχίας» ; (βλ. Ουκρανία, Πορτογαλία, Φινλανδία).
    Δυστυχώς αποτύχαμε σε όλα αυτά.
    Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Στεφανία νιώθει άβολα με τα τακούνια. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ενώ είναι άπειρη …της κάνεις την ζωή δυσκολότερη γεμίζοντάς την άγχος. Πώς να αποδόσει ένα μικρό κορίτσι, όταν έχει ως πρωταρχικό μέλημα να μην σκοντάψει ή να μην κουτρουβαλήσει; Γιατί;
    Ήταν πιο τρακαρισμένη και νευρική και από την Ντούσκα δυστυχώς. Βλέμμα τρομαγμένο και απλάνες σε πολλά σημεία, τρέμουλο στην φωνή σε 2 σημεία (ειδικά πριν ανέβει στις σκάλες). Φόβος…ορατός σε όλους ανεξαιρέτως τους θεατές…πλην τους ταλιμπάν που δεν έχουν λόγια να περιγράψουν την σαρωτική εμφάνιση που θα μας φέρει την πρωτιά.
    Έπαρση, αλλαζονεία και εγωισμός παρόλη την σχεδόν δεκαετή αποτυχία.
    Οι σκιές και το γάντι…πταίσματα που δεν τα πιάνει το μάτι. Το τελευταίο που πρόσεξε κάποιος ήταν οι σκιές. Τον τρόμο στα μάτια τον είδαν όλοι όμως.
    Για να πεις ότι θες άρτιο αποτέλεσμα κοιτάς πρώτα να έχεις μια σταθερή επίδοση στα φωνητικά, στις εκφράσεις και στις κινήσεις σου….και μετά αν φαίνονται χέρια ή γάντια.
    Τόσο καιρό δεν υπήρξε ένας ειδικός να διδάξει την Στεφανία πως πρέπει να παίζει και να κοιτάει τον φακό ; Ποιος της είπε να κλείνει το μάτι….; Έλεος !
    Τόσο καιρό δεν υπήρξε ένας ειδικός να διδάξει πως θα φαίνονται φυσικές και catchy οι ούτως ή άλλως πολύ βασικές ημιχορευτικές τις κινήσεις; Έβγαζε μάτι ότι το όλο δύσκολο εγχείρημα…πρωταρχικό στόχο είχε να μην στραβοπατήσει στο σκαλί…
    Γιατί χαντακώνουν την καριέρα ενός πολλά υποσχόμενου κοριτσιού 18 χρονών με αυτό τον τρόπο;
    Η τελευταία που φταίει είναι η Στεφανία και οι χορευτές οι οποίοι αξίζουν ένα μπράβο κιόλας για την τρομακτική δυσκολία και τα μαρτύρια που τους υποβάλλανε με πρωταρχικό μέλημα να μην τραυματιστούν.
    Μπράβο που κινήθηκαν σε αξιοπρεπή πλαίσια…διότι θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα.

    Τα υπόλοιπα μετά τον τελικό. Καθήστε και απολαύστε το show χωρίς άγχος. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από την συμμετοχή μας. Καμμία απολύτως σημασία δεν έχει αν θα είναι στο α’ ή στο β’΄μισό…μια θέση κάτω από το 2019 ή δυό θέσεις πάνω. Καμμία…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *