Ελλάδα: Η συνέντευξη της Stefania στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!», έδωσε η Stefania, λίγες μέρες πριν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη σκηνή της Ahoy Arena.

H Stefania μίλησε, για όσα πρόκειται να δούμε σε λίγες ημέρες στη σκηνή της Eurovision, αλλά και για τη συμμετοχή της στο κυριακάτικο επεισόδιο του YFSF που θα κάνει αφιέρωμα στον μουσικό διαγωνισμό.

Ακόμη αποκάλυψε, το μεγαλύτερο άγχος της για το διαγωνισμό της Eurovision  αλλά και τις προτιμήσεις της από τα φετινά τραγούδια, ξεχωρίζοντας την Ισπανία και την Κύπρο.

Τέλος, αποκάλυψε ότι της έχουν στείλει ευχές για καλή επιτυχία η Τάμτα, η Καλομοίρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου, και ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε τις δηλώσεις της Stefania στο παρακάτω βίντεο:


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά η Στεφανία μου θυμίζει στις συνεντεύξεις της κάτι από Καλομοίρα και στο τραγούδι κάτι από Παπαρίζου (στα νιάτα της).
    Καλή επιτυχία να έχει φέτος στον διαγωνισμό και ακόμα μεγαλύτερη στο μέλλον σε ό,τι κι αν κάνει!

    Απάντηση
  2. Mary
    Mary says:

    Ανεξαρτήτως αποτελεσματος, έχουμε ένα πλάσμα ταλαντουχο, φωτεινό που με την άγνοια κινδυνου λόγω ηλικιας βγάζει ενθουσιασμό ανεπιτηδευτο και αυτο θα μεταφραστει και στην σκηνη. Έχουμε ενα τραγουδι αδιαμφισβητητα καλο απο τις καλυτερες προσπαθειες του Κοντοπουλου, ενα τραγουδι για το οποιο κανεις δεν θα πει κακη κουβέντα. Συνεπως το πρόσημο μονο θετικο είναι για την εκπροσωπηση μας. Η Ελλαδα εχασε το βηματισμό της στον διαγωνισμο τα τελευταια χρόνια αλλα φετος βάζει βάσεις για ενδοξες εποχές και παλι, γιατι απλά μπορεί! Καλη μας επιτυχία!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *