Ελλάδα: Η συνέντευξη τύπου της Stefania

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνέντευξη τύπου της Stefania μετά τη δεύτερή της πρόβα. Η εκπρόσωπος της χώρας μας απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις δημοσιογράφων, τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης.

Η Stefania εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την παρουσία της για δεύτερη φορά στη σκηνή της Ahoy Arena. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, τα πάντα δούλεψαν ρολόι στη σημερινή πρόβα, η οποία και πήγε ακριβώς όπως την ήθελε η ελληνική αποστολή.

Σε ερώτηση σχετική με την ηλικία της και το κατά πόσον μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο στη σκηνή του διαγωνισμού, η 18χρονη ερμηνεύτρια απάντησε πως απλά απολαμβάνει τη στιγμή και πως ζει το όνειρό της αυτές τις μέρες στο Ρότερνταμ.

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετική με το ρούχο της δημιουργίας Βρεττού Βρεττάκου, η ίδια σχολίασε πως είναι το φόρεμα των ονείρων της.

Όσον αφορά το αγαπημένο της ολλανδικό χαρακτηριστικό και το αντίστοιχο ελληνικό, η Stefania αναφέρθηκε στις διαδικτυακές αγορές από την ολλανδική της πλευρά και στο πόσο ανοιχτή είναι στις διαπροσωπικές της σχέσεις από την ελληνική της πλευρά.

Αναφερόμενη στην εμπειρία της Eurovision και το κατά πόσον την έφερε κοντά στις ελληνικές της ρίζες, η Stefania τόνισε πως η εμπειρία αυτή την έφερε πολύ πιο κοντά στην πατρίδα της.

Τέλος, σε ερώτηση συναδέλφου αναφορικά με το ενδεχόμενο εκπροσώπησης της Ολλανδίας στο μέλλον, η εκπρόσωπος της χώρας μας στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενος τονίζοντας πως η συμμετοχή στη Eurovision αποτελεί ένα παιδικό της όνειρο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *