Ελλάδα: Σήμερα η πρώτη live εμφάνιση της Stefania στην ΕΡΤ!

Όπως πρώτοι διαβάσατε μέσα από το Eurovisionfun, σήμερα το βράδυ στην ΕΡΤ1 θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance.

Καλεσμένη στην πασχαλινή εορταστική εκπομπή, Το Καλύτερο Μας Πάσχα, θα είναι η Stefania. Η ΕΡΤ έχει ετοιμάσει μία πολύ όμορφη εορταστική εκπομπή, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς που βλέπουμε στις τέσσερις σειρές της. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Ηλίας Μελέτης και η Τζένη Θεωνά από τα Καλύτερα Μας Χρόνια.

Οι δύο ηθοποιοί θα υποδεχτούν τους τηλεθεατές στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και τους συναδέλφους τους που θα δοκιμαστούν και στο τραγούδι.

Έτσι οι Τάσος Χαλκιάς, Τζένη Διαγούπη, Γιωργής Τσουρής και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Δημήτρης Καπουράνης και οι μικροί Μανώλης Γκίνης (Άγγελος), Έκτορας Φέρτης (Λούης) και Αμέρικο Μέλης (Χάρης) από τα «Τα καλύτερά μας χρόνια», οι Πάρις Θωμόπουλος, Θάνος Λέκκας, Μιχάλης Παπαδημητρίου και ο μικρός Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος) από την «Τούρτα της μαμάς» και ο Παναγιώτης Γαβρέλας από το «Ζακέτα να πάρεις», ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για αγαπημένα τραγούδια. Κρατήστε το όνομα του Μανώλη Γκίνη…

Μαζί τους όμως και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα ερμηνεύσει πολλά υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα την απολαύσουμε και σε ρόλο-έκπληξη!

Από τις εκπλήξεις όμως της βραδιάς η εμφάνιση της Στεφανίας μας, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η νεαρή τραγουδίστρια με τη συνοδεία πιάνου θα χαρίσει στους τηλεθεατές μια ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Last dance» με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνιση αυτή αμέσως μετά την μετάδοση της στην συχνότητα της ΕΡΤ θα ανέβει και στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού, έτσι όπως συνέβη και με τις ακούστικ εμφανίσεις άλλων συμμετεχόντων.

Το αποτέλεσμα θα το απολαύσουμε την Κυριακή 2 Μαΐου, που από τις 10 το βράδυ έως και τις 12:35 μετά τα μεσάνυχτα, στη συχνότητα της ΕΡΤ1 υπόσχονται να περάσουμε «Το καλύτερό μας Πάσχα» με ωραία τραγούδια… κι όχι μόνο…!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΕΡΤ δεν χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή μας όσον αφορά την προβολή της. Είναι παντελώς άκυρη η live παρουσίαση (και μάλιστα η πρώτη) σε μια τέτοια εκπομπή. Μεταξύ μπουζουκιών και βιολιών θα ακουστεί το “Last Dance”;;;; Νομίζω ότι θα είναι εντελώς “ξεκάρφωτο”…

    Προφανώς το κατάλαβαν αυτό οι άνθρωποι που έφτιαξαν το trailer της εκπομπής και δεν συμπεριέλαβαν απόσπασμα με την Στεφανία που τραγουδάει. Θα μπορούσαν όμως να κάνουν έστω μια αναφορά ότι θα συμμετάσχει. Ούτε αυτό όμως έκαναν. Τι να πω…

    Στα θετικά βάζω μόνο ότι θα προβληθεί στο κανάλι της Eurovision η πρώτη live παρουσίαση της Στεφανίας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *