Ελλάδα: Στην ισπανική τηλεόραση εμφανίστηκε η Stefania και τραγούδησε ζωντανά το Voy A Quedarme!

Πριν από λίγα λεπτά, ο ισπανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTVE μετέδωσε την εκπομπή “Despedida de Blas Cantó y concierto acústico” (“Αποχαιρετισμός στον Blas Cantó και ακουστική συναυλία”), με καλεσμένο τον Blas Cantó, φετινό εκπρόσωπο της Ισπανίας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά την ακουστική συναυλία του Blas Cantó ακολούθησε συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν βίντεο με ευχές που έστειλαν στον Blas διαγωνιζόμενοι του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Ανάμεσά τους βρέθηκε φυσικά και η δική μας Stefania, η οποία δεν έκρυψε την αδυναμία της στο τραγούδι του Blas, Voy A Quedarme, τραγουδώντας το acapella, ενώ τον προκάλεσε να τραγουδήσει και εκείνος ένα απόσπασμα από το Last Dance! O Blas ενθουσιάστηκε, τραγούδησε ένα μικρό απόσπασμα από το Last Dance και αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν ανταλλάξει προσωπικά μηνύματα στο Instagram! Το μήνυμα της Stefania στον Blas Cantó ήταν το εξής :

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Blas Cantó, Blas το τραγούδι σου μου αρέσει πάρα πολύ, παρόλο που δεν μπορώ να μιλήσω Ισπανικά, το ξέρω απ’έξω! Ανυπομονώ να συναντηθούμε στο Rotterdam, μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και στέλνω φιλιά σε όλους στην Ισπανία!

Αλλά πριν φύγω, θα τραγουδήσω το Voy A Quedarme και προκαλώ τον Blas να απαντήσει με το αγαπημένο του απόσπασμα από το Last Dance!

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα μετά το 29ο λεπτό της εκπομπής :

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Τελεια. Και με τετοιες εμφανισεις λογικα θα “τσεπωσουμε” και εξτρα βαθμους απο ισπανικο κοινο και γιατι οχι απο τις ισπανικες επιτροπες. Παμε Ελλαδα!

    Απάντηση
  2. Petros
    Petros says:

    Αχ τι καλαα.Μας ψηφίζει κάθε χρόνο η Ισπανία φέτος ελπίζω να τσεπώσουμε κανέναν μεγάλο πόντο και από επιτροπές και από Televoting.
    Είναι και στον δικό μας ημιτελικό! Ήθελα να ρωτησω τι πιστεύετε Εστονια-Μολδαβια που έχουν ελληνικό team από πίσω θα μας δώσουν βαθμους οι επιτροπές τους;ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    Απάντηση
  3. tbww
    tbww says:

    Εξυπνη κινηση να επενδυσει στην Ισπανια, τη χωρα απο οπου προερχονται και τα περισσοτερα streams στο spotify!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *