Ελλάδα: Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού η acoustic πιάνο εκδοχή του Last Dance!

Ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού, η acoustic version του Last Dance, έτσι όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1, στην εκπομπή “Το Καλύτερο Μας Πάσχα”.

Η Stefania επιστρέφει από την Ολλανδία, όπου πέρασε τις τελευταίες ξέγνοιαστες θα λέγαμε στιγμές, στο σπίτι της στην Ουτρέχτη, με την οικογένειά της και τα κοντινά της πρόσωπα.

Την περιμένουν δύο πολύ γεμάτες εβδομάδες στο Ρότερνταμ, αφού την Κυριακή μαζί με την ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει για την έναρξη των προβών. Θυμίζουμε πως η πρώτη ελληνική πρόβα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10/5, στις 13.00. Φυσικά το Eurovisionfun από το Σάββατο 8/5 θα βρίσκεται στο Ahoy Arena για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβαίνουν στον φετινό διαγωνισμό!


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευτυχώς ανέβηκε αυτό με τις λιγότερες διορθώσεις και όχι το άλλο από το ισπανικό pre party!! Διαβάζοντας τα σχόλια στο YT υπάρχει μια μειονότητα που κρίνει την Ελλάδα σαν χώρα και όχι την Στεφανία και το last dance, βλέποντας και από που προέρχονται οι χρήστες.
    Από την άλλη είναι και ορισμένοι Έλληνες που ονειρεύονται νίκες κάτι που θεωρώ απίθανο για πολλούς λόγους που δε σχετίζονται τόσο με τη συμμετοχή σαν τραγουδι.
    Εγώ προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος με τις φωνητικες της ικανότητες, έχει ωραία χροιά, καλή τεχνική και είναι φωτογενής. Με ένα καλό staging (που μακάρι να ισχύει το τόσο hype για εντυπωσιακο staging) και καλά φωνητικά, με κατάλληλο μιξαρισμα, δεν βρίσκω τον λόγο να μη μπούμε στη δεκάδα…
    Εγώ καλή επιτυχία θα ευχηθώ και στη Στεφανία και στην ελληνική αποστολή που όντως έρχονται δύο απαιτητικές εβδομάδες και φυσικά καλή επιτυχία και σε όλη την ομάδα του EurovisionFun για την κάλυψη του φετινου διαγωνισμό μέσω της ενημέρωσης, της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, που θα μας παρέχετε (και φέτος).
    Ας πάνε όλα κατ’ευχην και καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
    • George
      George says:

      Κωνσταντίνε, πάντα κάνεις πολύ εύστοχα σχόλια! Και έχω παρατηρήσει ότι υποστηρίζεις αρκετά τη συμμετοχή μας αλλά είσαι συγκρατημένα αισιόδοξος και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να ήταν έτσι και οι περισσότεροι έλληνες eurofun!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Χαίρομαι που το βλέπεις και εσύ έτσι. Πραγματικά στηρίζω κάθε συμμετοχη μας (ακόμα και τους Argo) αλλά θα τονίσω κάποιο/α αρνητικά που θα εντοπίσω.
        Γενικά δεν είμαι της υπερβολής και προσπαθώ όσο γίνεται να κρίνω αντικειμενικά κρατώντας παράλληλα μικρό καλάθι ακόμα και αν είναι η ελληνική συμμετοχή. Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες, πολύ Eurofans παθιάζονται υπέρ του δέοντος σε σημείο που είτε θα κράζουν την εκάστοτε συμμετοχη μας είτε θα την εκθειάζουν υπερβολικα, ξεχνώντας έτσι ότι η Eurovision είναι ένας μουσικός διαγωνισμός που στοχεύει στο να ενώσει τους λαούς και να περάσουμε καλά εκείνες τις τρεις βραδιές.

        Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο αυτή η version και καλύτερα που ανέβηκε αυτή, στο επίσημο κανάλι της eurovision.
    Φωνητικά και οπτικά η Στεφανία “σκίζει”! Μένει να δούμε ολοκληρωμένη την δουλειά της ομάδας μας.

    Καλή επιτυχία να χουμε!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *