Ελλάδα: Το Eurovision Song Celebration στην ΕΡΤ!

Απόψε Παρασκευή 28 Μαΐου και αύριο Σάββατο 29 Μαΐου, στις 22:00, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε διαδικτυακά, στο ertnews.gr, δύο ξεχωριστά θεαματικά σόου κατά τη διάρκεια των οποίων θα δείτε για πρώτη φορά τα live-on-tape βίντεο των χωρών που συμμετείχαν στη Eurovision.

Φέτος, η EBU ζήτησε από όλες τις χώρες να υποβάλουν στη διοργάνωση τα live-on-tape βίντεο, δηλαδή εφεδρικές μαγνητοσκοπήσεις των τραγουδιών τους, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που οι καλλιτέχνες τους δεν θα διαγωνίζονταν ζωντανά λόγω της πανδημίας.

Στο πρώτο μέρος του «Eurovision Song Celebration», την Παρασκευή 28 Μαΐου, θα παρουσιαστούν τα live-on-tape των χωρών που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Τελικό από τους δύο Ημιτελικούς. Στο δεύτερο μέρος, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα παρουσιαστούν τα live-on-tape των 26 φιναλίστ της φετινής Eurovision, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας, η οποία κατέκτησε τη δέκατη θέση με τη Stefania και το «Last Dance».

Κατά τη διάρκεια του «Eurovision Song Celebration» θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις, όπως ανέκδοτο υλικό από τα παρασκήνια του φετινού Διαγωνισμού και από την επίσημη εκδήλωση του Τυρκουάζ Χαλιού. Παρακολουθήστε το «Eurovision Song Celebration» την Παρασκευή 28 Μαΐου και το Σάββατο 29 Μαΐου, στις 22:00, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ertnews.gr/eidiseis/politismos/eurovision/eurovision-song-celebration-oi-efedrikes-paroysiaseis-se-mia-online-giorti/

Η ΕΡΤ μας συνεχίζει δυναμικά να υποστηρίζει τον θεσμό που της χάρισε και φέτος απλόχερα τεράστια τηλεθέαση!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *