Η Stefania και ο Δημήτρης Κοντόπουλος ερμηνεύουν το Last Dance στην Ολλανδική Τηλεόραση!

Χθες καλεσμένοι στην Ολλανδική τηλεόραση ήταν η Stefania και ο Δημήτρης Κοντόπουλος όπου ερμήνευσαν ζωντανά το Last Dance. Οι Ολλανδοί φέτος δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Stefania σε σχέση με τον δικό τους εκπρόσωπο. Ήδη στις τάσεις της Ολλανδίας στο Youtube, η δεύτερη πρόβα της Στεφανίας έφτασε μέχρι την 11η θέση και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 25η θέση.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Stefania και του Δημήτρη Κοντόπουλου στην Ολλανδική τηλεόραση:

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Οι Ολλανδοί λόγω της δικής τους μέτριας συμμετοχής έχουν χρήσει τη Στεφανία άτυπα ως την φετινή εκπρόσωπο τους!

    Απάντηση
  2. Antonia
    Antonia says:

    Υπέροχη ερμηνεία!!!
    Λυπάμαι που έως τώρα δεν έχει την απήχηση που της αξιζει!!!
    Εύχομαι τα καλυτερα σε αυτό το ταλαντούχο πλασμα
    Καλη επιτυχία!!!

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Συνταρακτική! Ακόμα κι ως μπαλάντα να πήγαινε θα είχε επιτυχία! Μια αξία εκπρόσωπος με ένα όμορφο τραγούδι! Η Στεφανία σε κάθε περίπτωση βάζει την Ελλάδα ξανά στο παιχνίδι.Ευχομαι καλή επιτυχία,αξίζει στην Ελλάδα μας,αξίζει στην Στεφανία!!!

    Απάντηση
  4. Copy
    Copy says:

    Τώρα για να μιλήσουμε αντικειμενικά, σε στυλ μπαλάντας μπορεί να χτυπούσε με αξιώσεις δεκάδα.
    Μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από ένα κορίτσι 18 χρονών. Τουλάχιστον, ξανακούστηκε το όνομά μας και μετα καλά του και με τα κακά του.
    Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανότατα θα μας ψηφίσουν 15-17 χώρες στο televoting και 6-8 επιτροπές.
    Περίπου 80-90 πόντους θα είναι το σκορ μας στον τελικό και μια διακύμανση μεταξύ 20ης-16ης θέσης. Εκτός αν κοντύνουν τα εύρη οπότε με αυτό το σκορ πάει και λίγο παραπάνω.
    Δεκάδα όμως πάρα πολύ δύσκολα.
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως.

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Διαφωνω με την προβλεψη, εγω πιστευω παμε για 11-16, με καποιες πιθανοτητες να μπουμε και χαμηλα δεκαδα αν αρεσει στους televoters το τεχνασμα!
      Δε βλεπω πως θα καταληξουμε στην ιδια θεση με τη Ντουσκα που μαζεψε 20 ποντους απτο televoting.
      Δεν περιμενω τρομερη βαθμολογια απο τις επιτροπες, γενικα δεν τους αρεσουν οι πολυ τεχνικες παρουσιασεις ( Sergey ) αλλα ελπιζω τουλαχιστον να εκτιμησουν τη λαμψη της Στεφανιας λιγο!

      Απάντηση
      • Copy
        Copy says:

        Μακσρι. Σιγουρα δεν μπορεις να το αποκλεισεις, ειδικα φετος που απ’ οτι φαινεται θα υπαρχει συνωστισμος με τις χωρες πολυ κοντα μεταξυ τους τοσο στην κορυφη, οσο και στην μεση.
        Ωραια ειναι η εκπληξη παντα !

        Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εξαιρετική για άλλη μια φορά φωνητικά η Στεφανία μας!!!
    Όμως μιας και πλησιάζει ο τελικός αρχίζω και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα- μιας ενδεχομένως όχι τόσο καλής θέσης- δεν θα είναι ούτε η Στεφανία, ούτε η σκηνική παρουσία ούτε το είδος του τραγουδιού, αλλά η Ελλάδα σαν χώρα και το ότι επί 8 συναπτά έτη παρουσιάζαμε συμμετοχες στην καλύτερη μέτριες( είτε ως κομμάτια είτε ως στήσιμο ή και τα δύο). Έχουμε δώσει πολλά πατήματα στους Ευρωπαίους για να μας “στήνουν” στο τοίχο με ο,τι και αν στέλνουμε όπως και αν το στέλνουμε στημένο.
    (Για τον ακριβώς αντίθετο λόγο μεσουρανούσαμε την δεκαετία του 2000 και μπαίναμε δεκάδα με ο,τι και αν στέλναμε, όπως για παράδειγμα το “yassu Maria”. Κοινώς ήμασταν η Σουηδία του 2000)
    Τώρα αν θα μπορέσει η Στεφανία να το ανατρέψει αυτό και να μας βάλει στο χάρτη της δεκάδας είναι άλλο θέμα…
    Προσωπικά, και με βάση τις ως τώρα αντιδράσεις και τα πολλά ζητήματα (πλάνα, άνεση της Στεφανίας επί σκηνής, background κλπ)που πρέπει να διευθετηθούν ως τη Πέμπτη θεωρώ δύσκολη μια θέση στη δεκάδα, όχι ακατόρθωτη αλλά δύσκολη και καθόλου βέβαιη. Με τα τωρινά δεδομένα μια θέση μεταξύ 11ης-15ης φαντάζει πιο πιθανή.
    Και πάλι το “φταίξιμο” δεν ρίχνεται ούτε στο τραγούδι ούτε στην Στεφανία ούτε στη σκηνική παρουσία ούτε στην ΕΡΤ ( γιατί εμφανώς έχει γίνει πολλή δουλειά). Αν κάποιος φταίει είναι η διοίκηση της ΕΡΤ από το 2016 ως το 2018 που απαξιωνε με κάθε τρόπο το διαγωνισμό (εξού και αυτή τη τριετία παρολίγον να είχαμε τρεις σερί αποκλεισμούς). Ουσιαστικά οι κινήσεις των πρώην διοικήσεων της ΕΡΤ επί του θέματος “Eurovision” οδήγησαν την Ελλάδα στα “πέτρινα χρόνια” που διανύει η χώρα μας στο θεσμό.
    Τώρα αν η Στεφανία καταφέρει να “σπάσει” αυτά τα “πέτρινα χρόνια” είναι, όπως προείπα, άλλη υπόθεση.
    Καλή επιτυχία να έχει η ομάδα μας, αλλά μεταξύ μας αν η Στεφανία και το Last dance εκπροσωπούσαν την Ολλανδία (που από το ’13 ζει μεγάλες δόξες στον διαγωνισμό) θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί….

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Μη προδικάζεις.Θα φανεί.Ειναι σίγουρα πάντως η έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Άσε μη τα συζητάς, αυτός ο Τσακνής που ήταν στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ μας έκαψε απαξιώνοντας τον θεσμό.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Καλέ δεν προδικάζω απλώς είπα τι πιστεύω με βάση τα τωρινά δεδομένα. Αν στις αυριανες μας πρόβες έχουν διορθωθεί αυτά που πρέπει να διορθωθούν τότε θεωρώ ότι θα ανατραπεί το κλίμα και ότι είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί πολύ ψηλά η φετινή μας συμμετοχη γιατί πραγματικά έχει γίνει δουλειά!! Δεν θεωρώ απίθανο μια θέση στη δεκάδα απλώς με την Ολλανδία, που όπως είπα από το ’13 πηγαίνει από καλά έως πολύ καλά, θα ήταν πιο πιθανό να πάει καλά σε σχέση με την Ελλάδα. Πάντως πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στην Στεφανία που δέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ τιμώντας έτσι και δείχνοντας την αγάπη της για την χώρα καταγωγής της!!
        Αυτο με το Τσακνή ισχύει, ουσιαστικά εκεί ήθελα να εστιάσω. Ας ελπίσουμε η Στεφανία να αποτελέσει την αρχή για μια νέα εποχή επιτυχιών, όπως έκαναν λίγο πολύ και οι antique το 2001.

        Απάντηση
        • Mary
          Mary says:

          Αυτό ελπίζουμε όλοι! Ετσι κι αλλιως ειναι μια νεα αρχη αλλα ελπιζουμε να αποτυπωθει και στο αποτελεσμα! Η eurovision ειναι γεματη εκπληξεις,ισως καποιες απο αυτες τις δουμε αποψε!

          Απάντηση
    • Copy
      Copy says:

      Σωστη και μεστη τοποθετηση. Το flop status σημαινει αναμονη repetition απ’ ολο το esc phantom. Γι’ αυτο και η αντιμετωπιση ως potential floper (τουλαχιστον στην αρχη) πολλες φορες στα ορια της αγενειας. Οποτε ειναι κατι σαν γορδιος δεσμος. Δεν λυνεται, κοβεται. Φυσικα δεν απαιτουμε απο την γλυκια Στεφανια κατι τετοιο.
      Εαν δεν υπαρξει εθνικος τελικος αμιγως φεστιβαλικος και οχι με λογικη 00s δυσκολα θα δουμε προκοπη.

      Απάντηση
  6. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Δυστυχώς παίδες φταίει (και φέτος!!) το στήσιμο. Αν δείτε πώς σχολιάστηκε η παρουσία μας θα καταλάβετε. Ο Φωκάς μπορεί να έχει ιδέες, αλλά δεν είναι αρκετό. Ιδέες έχουμε ολοι. Το ζητούμενο είναι αν αυτές μπορούν να υλοποιηθούν και να αναδειχθούν τηλεοπτικά. Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν έγινε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *