Ιταλία: Θέλει να φέρει τον διαγωνισμό στο Τορίνο το RAI

Την επιθυμία τους να διοργανώσουν τον διαγωνισμό του 2022 εξέφρασαν σήμερα οι ιθύνοντες του RAI, με τους Maneskin να θεωρούνται ως το πρώτο φαβορί για νίκη στον αυριανό τελικό της Eurovision 2021.

Πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη μετά από 30 χρόνια στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision φέρεται να βρίσκεται η Ιταλία. Σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του RAI, Claudio Fasulo, δήλωσε πως ο ιταλικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας είναι έτοιμος να διοργανώσει τη Eurovision του χρόνου, σε περίπτωση που κερδίσουν οι Maneskin.

Ελπίζουμε να κερδίσουμε αύριο και να έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε το μεγαλύτερο μουσικό event παγκοσμίως στη χώρα μας.

Παράλληλα, ο Claudio Fasulo δήλωσε πως το Τορίνο αποτελεί την πρώτη επιλογή του RAI σε περίπτωση αυριανής νίκης των Maneskin.

Το 2017, πριν φύγουμε για Κίεβο, είχαμε μιλήσει για την πιθανότητα να φιλοξενήσουμε τη Eurovision του 2018 στο Τορίνο. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Η πόλη αυτή έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να φιλοξενήσει τη Eurovision.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του RAI σχολίασε πως οι φήμες που θέλουν το RAI να μην επιθυμεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό της Eurovision είναι τελείως αναληθείς:

Το ότι το RAI δε θέλει να κερδίσει η Ιταλία στη Eurovision και να διοργανώσει τον διαγωνισμό είναι ένας αστικός μύθος που δεν ισχύει.

Πηγή: ESC Italia

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *