Κύπρος: Έρχονται εκπλήξεις στη δεύτερη πρόβα

Η Έλενα Τσαγκρινού άφησε να εννοηθεί ότι η Κυπριακή αποστολή έχει ακόμα να δείξει εκπλήξεις σχετικά με την ερμηνεία που επίκειται στη δεύτερη πρόβα.

Η Κύπρια εκπρόσωπος συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

“Έχουμε πολλά πράγματα τα οποία δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά θα το κάνουμε σύντομα.”

 

Η Έλενα ολοκλήρωσε την πρώτη της πρόβα την Κυριακή 9 Μαΐου, και θα επιστρέψει στο Ahoy για τη δεύτερη πρόβα αύριο το απόγευμα, σημειώνοντας πως κάποιες μικροαλλαγές θα γίνουν στην ερμηνεία της καθώς επίσης θα εφαρμοστούν κάποια “μυστικά” τα οποία θα κρατήσει κρυμμένα μέχρι την εμφάνισή της στον 1ο Ημιτελικό.

Η Κύπρος είναι μία από τις λίγες χώρες που είδαν τις πιθανότητες τους για νίκη να αυξάνονται στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα.

Πηγή: Eurovoix

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube. 

9 ΣΧΟΛΙΑ
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Δεν γράφει ότι είναι Κύπρια αυτό κατάλαβες? Κύπρια εκπροσωπος αναφέρει με σαφηνεια το αρθρο. Όπως η Βίσση όταν εκπροσωπούσε τη χώρα μας δεν ήταν η Κύπρια εκπροσωπος αλλα η Ελληνιδα εκπροσωπος, γιατί εκπροσωπούσε την Ελλαδα. Οπως η Καλομοιρα ηταν επισης Ελληνιδα εκπροσωπος το 2008 και οχι αμερικανιδα εκπροσωπος, παρολο που ειχε αμερικανικη υπηκοότητα και αμερικανικό διαβατήριο και όχι ελληνικο. Όπως και η Φουρειρα από τη στιγμή που εκπροσωπούσε την Κύπρο ήταν η Κύπρια εκπρόσωπος. Μπορεί να είναι ότι καταγωγής είναι κάποιος αλλά από τη στιγμή που εκπροσωπεί ένα κράτος τότε είναι εκπρόσωπος του συγκεκριμένου κράτους. Απλή λογική ρε παιδιά που αποτυπώνεται και στη γλώσσα.

      Απάντηση
      • Μary
        Μary says:

        Το σωστό θα ήταν να πει η ελληνίδα εκπρόσωπος της Κύπρου ή σκέτο ”η εκπρόσωπος της Κύπρου”. Το κύπρια είναι παραπλανητικό και λάθος για την καταγωγή της δεδομένου οτι είναι ελληνίδα.

        Απάντηση
    • STAVROS
      STAVROS says:

      ” Κύπρια εκπρόσωπος” αναφέρει όχι κύπρια τραγουδίστρια. Αν και το “εκπρόσωπος της Κύπρου είναι πιο σαφές. Πάντως και οι Κύπριοι Έλληνες είναι, απλά εμείς εδώ είμαστε Ελλαδίτες.

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Εσυ δηλαδή πηγαίνεις και λες είμαι ελλαδίτης? Δεν λες έλληνας? Χαχα, θα μας τρελάνετε ρε παιδιά. Το οτι οι κυπριοι είναι ελληνικής καταγωγης δεν σημαίνει οτι θα παψω να λέγομαι ελληνίδα και ξαφνικά θα λέω ελλαδίτισσα, ελεος.

        Απάντηση
        • Stavros
          Stavros says:

          Όταν πας στην Κρήτη λες ότι είσαι Έλληνας και όχι πχ Ηπειρώτης; Ελλαδίτης σημαίνει γεωγραφικός χώρος. Έλληνας εθνοτικος προσδιορισμός. Ναι όταν πάω Κύπρο λέω είμαι Ελλαδίτης και οχι Κυπραιος. Εσύ μπερδεύεις τις δύο ιδιότητες την εθνική καταγωγή με την κρατική εκπροσώπηση.

          Απάντηση
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για μένα είναι τεράστιο λάθος να κρύβουν πράγματα στις πρόβες. Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, δε γίνεται να μη δείχνεις πράγματα επίτηδες. Να τα δει πότε δηλαδή θεατής;
    Όσοι μπαίνουν και στοιχηματίζουν βλέπουν τις πρόβες και δημιουργούν τις ‘τάσεις’.
    Ο κόσμος δηλαδή που θα παρακολουθήσει 39 συμμετοχές θα εστιάσει στα 5 φαβορί που υπάρχουν.
    Αν η Ελλάδα και η Κύπρος δε δείξουν τα βασικά τους ατού ούτε στις πρόβες, δε θα κάνουν το μπαμ όπως έκανε η Φουρειρα πχ ήδη από την πρώτη πρόβα.
    Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η τακτική του ‘κρύβω’ δε λειτουργεί

    Απάντηση
    • Vasia
      Vasia says:

      Καλα ηρεμησε λιγο πρωτη προβα ηταν υπαρχει ακομα μια τεχνικη , μια γενικη το σοου για τους κριτες και οι ημιτελικοι.Αν δεν εδειξαν κατι τωρα θα το δειξουν αυριο δεν χαθηκε κι ο κοσμος.Το σημαντικο ειναι να πλασαρονται σωστα και μεθοδικα.Δεν ειναι απλα διαγωνισμος τραγουδιου,εχει να κανει και η επικοινωνια που χτιζεις με τον κοσμο και τους δημοσιογραφους, το hype γυρω απο μια συμμετοχη, μια σκηνικη παρουσια…το ποσο αργα ή γρηγορα “παιζει” τα χαρτια της μια χωρα στηριζεται πολλες φορες και στην στρατηγικη που επιλεγει να ακολουθησει.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *