Κύπρος: Euro-phoria, η εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ για την Eurovision!

Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Κύπρο που αγαπούν και σέβονται τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, περισσότερο από την Μελίνα Καραγεωργίου. Κάθε Σάββατο, λίγο μετά τις 13.00 η Μελίνα θα μας ταξιδεύει ραδιοφωνικά με τραγούδια από τον αγαπημένο μας θεσμό όλο τον χρόνο, προσπαθώντας να απαλύνει όσο μπορεί την PED (post eurovision depression), μέχρι να φθάσουμε στην επόμενη σεζόν.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν 29 Μαΐου, τα τραγούδια που πήραν τις πρώτες θέσεις στον φετινό διαγωνισμό αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή από την συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος του ΡΙΚ ή διαδικτυακά κάνοντας απλά κλικ ΕΔΩ.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Μελίνα Καραγεωργίου, δημοσιογράφος του ΡΙΚ, υπήρξε επί χρόνια η σχολιάστρια της μετάδοσης του διαγωνισμού για λογαριασμό της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτή την προσπάθεια της και γιατί όχι να ακούσουμε την φωνή της και πάλι να σχολιάζει τον διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *