Μαρία Κοζάκου: “Τα λάθη στην εμφάνιση μας δεν τα βλέπει κανείς”!

Συνέντευξη σήμερα το πρωί από το Ρόττερνταμ παραχώρησε η τηλεοπτική σχολιάστρια εδώ και χρόνια της ΕΡΤ για την Eurovision Μαρία Κοζάκου, στην πρωινή εκπομπή Ευτυχείται στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Η κυρία Κοζάκου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, καθώς σχολιάστηκαν πολύ παραπάνω από όσο χρειάζεται οι σκηνοθετικές αστοχείες στη χθεσινή εμφάνιση της Ελλάδας στο 2ο Ημιτελικό.  Συγκεκριμένα σχολίασε το εξής:

“Τα λάθη είναι απειροελάχιστα δεν τα προσέχει κανείς αυτά τα πράγματα!! Μόνο όταν διυλίζουμε τον κώνωπα και ασχολούμαστε με πράγματα που πραγματικά είναι μη ουσιώδη. Το αποτέλεσμα έχει ενθουσιάσει του πάντες εδώ.”

“Νομίζω υπάρχουν άλλα πράγματα να ασχοληθούμε από την απειροελάχιστη σκιά σε μία συμμετοχή είτε είναι η Ελληνική είτε είναι κάποια άλλη, γιατί φαντάζομαι ότι αντίστοιχα θέματα θα υπήρχαν και σε άλλες. Είναι μια προσπάθεια που αφορά τους πάντες, μια πολύ καλά οργανωμένη χορογραφία η οποία λειτούργησε με τεράστια δυσκολία.. έχει φοβερά υψηλό βαθμό δυσκολίας όλο αυτό το πράγμα, το οποίο λειτούργησε και παρήγαγε ένα αποτέλεσμα το οποίο πρφανώς εντυποσιάσε γιατί όλοι για αυτό μιλάνε σήμερα.”

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεγαλοποιούμε ασήμαντα πράγματα”

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρίας Κοζάκου στην πρωινή εκπομπή.

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Το πόσο εντυπωσιάστηκαν οι πάντες κυρία Κοζάκου αφήστε κυρίως να το δούμε στο Μεγάλο Τελικό το Σάββατο αλλά και στις βαθμολογίες των ημιτελικών (όταν δημοσιευτούν) και μην προτρέχετε. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος.

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Κανείς δεν τα πρόσεξε αλλά από χτες όλο το παγκόσμιο Twitter έχει γεμίσει memes με τα ευτράπελα της ελληνικής συμμετοχής.

    Όταν ξεκινήσει η ανακοίνωση της βαθμολογίας, μην αρχίσετε τα γνωστά ξινισμένα σχόλια μόνο.

    Απάντηση
  3. Miltos
    Miltos says:

    Με συγχωρείτε αλλά μια χαρά τα είπε η Κοζάκου. Το συγκεκριμένο πάνελ όσο παρακολούθησα ήταν ιδιαιτέρως υποτιμητικό για την ελληνική συμμετοχή, απλά την ανέφεραν εντελώς διεκπεραιωτικά έτσι για να την πουν. Δεν λέω όντως υπήρχαν μικρολαθάκια αλλά τα 3/4 της εκπομπής σε αυτά εστίασαν. Αφήστε που κάνουν τρελή προώθηση στην Κύπρο. Εννοείται πως στηρίζουμε Κύπρο αλλά όταν πέρασε στον τελικό έλεγαν αποθεωτικά σχόλια του τύπου “3αδα” κλπ. Καλή επιτυχία και στις δυο χώρες. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

    Απάντηση
  4. Takis
    Takis says:

    Πολύ καλά τα λέει η Κοζάκου! Στον μικρόκοσμο μας (εννοώ όσους παρακολουθούμε πιο στενά τον διαγωνισμό, σχολιάζουμε εδώ μέσα κλπ κλπ) είναι λογικό να γίνεται η τρίχα τριχιά και να υπεραναλύουμε τα πάντα. Σε mainstream όμως τηλεοπτικό πρόγραμμα μια συζήτηση σε αυτή τη λογική είναι τουλάχιστον φαιδρή.
    Τι εντύπωση έχουν πολλοί εδώ μέσα; Ότι όσοι βλέπουν το διαγωνισμό από την τηλεόραση κάθονται μπροστά στην οθόνη να κοιτάξουν και σημείωνουν αν και πόσες φορές εμφανίζονται σκιές ή αν φαίνεται το χέρι του χορεύτη; Εγώ τουλάχιστον χθες που το έβλεπα σπίτι και μίλαγα στο Viber με ένα σωρό άσχετα άτομα κανείς δεν έκανε αναφορά σε σκιές ή σε τεχνικά θέματα. Ή μήπως έχει κανείς στα σοβαρά την εντύπωση ότι θα υπάρξουν τηλεθεατές που θέλουν να ψηφίσουν την Ελλάδα αλλά τελικά δε θα το κάνουν γιατί ειδαν ανάρτηση στο Twitter για τις σκιές και το χέρι του χορευτή;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *