Μολδαβία: Καλεσμένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” η Natalia Gordienko! (Video)

Η εκπρόσωπος της Μολδαβίας, Natalia Gordienko, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” του τηλεοπτικού σταθμού OPEN με την Κατερίνα Καινούριου.

Αφού μας παρουσίασε για άλλη φορά τη συμμετοχή της Sugar, έδωσε και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην Eurovision 2006, στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο αλλά έστειλε και τις θερμές ευχές της για την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Stefania.

Μίλησε για όλη την ομάδα που την πλαισιώνει στην φετινή Eurovision αλλά ζήτησε και την ψήφο του ελληνικού κοινού στις δύο βραδιές της Eurovision.

Τέλος, αναφέρθηκε ότι ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής αφού αύριο πετάνε για Ρότερνταμ, καθώς τη Δευτέρα είναι η πρώτη τεχνική της πρόβα.

Όπως αποκάλυψε μας ετοιμάζουν κάτι πολύ εντυπωσιακό για την εμφάνιση του Sugar, στη σκηνή της Ahoy Arena, ενώ μίλησε και για την επιτυχία του τραγουδιού της σε πολλές χώρες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο video που ακολουθεί:


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν θέλω να ακουστεί “κακό” αλλά το βλέπω να μη σταυρώνει νότα η συμπαθεστατη κατά τα άλλα, Ναταλία. Όλο playback τραγουδάει και σε μια ακουστικ βερσιόν ήταν επιεικως μέτρια. Αν έχει να βγάλει και χορογραφία ίσως η Μολδαβία να μείνει εκτός. Ο,τι σώζεται θα σωθεί από την Χαλκίτη….
    Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. George
    George says:

    Οκ καλά κάνει και τραγουδάει playback. Γιατί όμως είναι όλες οι εμφανίσεις της τόσο fail; χαχα.. πολύ κακό playback!

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Είναι ενα συμπαθεστατο πλασμα, γλυκιτατη αλλα δυστυχως δεν το εχει καθολου ουτε κινητικα ουτε φωνητικα. Θα μου επιτεθει κανεις που λεω την γνωμη μου και ειναι αρνητικη η επειδη δεν προκειται για την Τσαγκρινου και την Κυπρο δεν δινετε δεκαρα εσεις οι συνηθεις που δεν δεχεστε κουβεντα για την Τσαγκρινου? Καλη μας επιτυχια!

    Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ αυτής και της τσαγκρινου, η Ναταλία δεν τραγούδησε ζωντανά μπορεί να ήταν κακό playback αλλά δεν έχει σχέση με τις φωνητικές ικανότητες ενώ σε αντίθετη η τσαγκρινου είχε κάνει 2 με 3 συνεχόμενα κακα live που δεν τα κρίναμε μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *