Μολδαβία: Με πολύ έντονο ελληνικό άρωμα η συνέντευξη τύπου της Natalia Gordienko!

Μόλις πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της αποστολής της Μολδαβίας. H Natalia Gordienko και ο Philipp Kirkorov αφιέρωσαν μεγάλο μέρος της συνέντευξης στην Ελλάδα και την σχέση τους με αυτήν

Εγκωμιαστικά σχόλια για την Βικτώρια Χαλκίτη

Σε ερώτηση του Eurovisionfun για την συνεργασία της με την Βικτώρια Χαλκίτη, η Natalia Gordienko μίλησε με τα θερμότερα σχόλια:

Η Βικτώρια Χαλκίτη είναι το έκτο άτομο που είναι μαζί μου στην σκηνή, είναι στα φωνητικά. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και εκτός από vocal coach μου είναι και καθηγήτρια αγγλικών μου. Έχουμε φοβερή χημεία και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ καλά.

Στο σημείο αυτό ο Philipp Kirkorov πήρε το λόγο, λέγοντας πως έχει πάντοτε μέσα στην καρδιά του την Ελλάδα και την θεωρεί σπίτι του, αφού εκεί έχει μία δεύτερη οικογένεια.

Οι Έλληνες του Sugar

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφέρει τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Ηλία Κοκοτό και Φωκά Ευαγγελινό, που τον χαρακτήρισε ιδιοφυία. Ο Philipp Kirkorov δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής, που η Natalia Gordienko προσαρμόστηκε και αυτή τόσο καλά στην δεύτερη “ελληνική οικογένεια” του.

Στην συνέντευξη τύπου ήταν και ο Δημήτρης Μασούρας, σκηνογράφος-ενδυματολόγος, ο οποίος εργάζεται στην Eurovision 2021, στο πλάι της συμμετοχής της Μολδαβίας. Ήταν υπεύθυνος για το ενδυματολογικό και στην συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν στην Eurovision 2017.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Natalia Gordienko και σε όλη την ομάδα της Μολδαβίας!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *