Νορβηγία: Το επίσημο βίντεο κλιπ του “Fallen Angel”!

Κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά το επίσημο βίντεο κλιπ της νορβηγικής συμμετοχής στο καναλι του Eurovision.tv στο Youtube.

Στο βίντεο βλέπουμε τον TIX με τα ρούχα που εμφανίστηκε και στον εθνικό του τελικό,ενω διηγειται μια πολύ όμορφη και δυνατή ιστορία.

Δείτε το εδω:

Υπενθυμίζουμε ότι η Νορβηγία συμμετέχει στον 1ο Ημιτελικό της 18ης Μαΐου εμφανιζόμενη στην 9η θέση, ενω η πρώτη της πρόβα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 11.40 ώρα Ελλάδος.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε Facebook, Instagram, Twitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι μεταφέρει ένα πολύ προσωπικό μήνυμα το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο κλιπ.
    Το έχω γύρω στην 20η-22η θέση στην κατάταξη μου.
    Όμως εξακολουθω να θεωρώ υπερβολή την τόσο υψηλή θέση στα στοιχήματα.
    Στον τελικό πάντως έχει κάποιες καλές πιθανότητες να βρεθεί…
    Γενικά ο πρώτος ημιτελικός (και λιγότερο ο δεύτερος) είναι απρόβλεπτοι.

    Απάντηση
  2. Χρήστος
    Χρήστος says:

    To τραγούδι δεν είναι καλό, αλλά μαρέσει πολύ το μήνυμα και η ιστορία πίσω απ’το τραγούδι. Αν το πετύχουν επί σκηνής έχει προοπτικές να πάει καλά

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα έχει την “τύχη” του τραγουδιού της Πολωνίας το 2016.
    Θα πατώσει στις επιτροπές και θα πάει εξαιρετικά στο κοινό.

    Απάντηση
  4. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Είχατε γράψει ότι η Στεφανία θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark αλλά είδα στο πρόγραμμα της Παρασκευής ότι η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη. Έχετε κάτι νεότερο;

    Απάντηση
  5. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Από τα τραγούδια που ζήτημα είναι αν τα άκουσα 1-2 φορές μετά την επιλογή τους και πιθανότατα δε θα μπω στη διαδικασία να τα ξανακούσω πριν τον ημιτελικό.

    Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Δεν έχω καταλάβει τι έχει παιχτεί με την Νορβηγία. Το άκουσα ολόκληρο όταν νίκησε τον εθνικό τελικό και απο κει και περα μόνο δευτερόλεπτα σε recap και τοπ στο γιουτιούμπ. Το τραγούδι είναι τσίζι ας χελ που λένε και στο χωριό μου. Κάποτε μου άρεσαν τα τσίζι, όταν ήμουν 10 το 1995 άντε μέχρι τα 14 μου το 1999. Τώρα πως γίνεται να ψηφίζεται από σωματεία, να φιγουράρει ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ στην δεκάδα των στοιχημάτων από την ώρα που κέρδισε και γενικότερα να υπάρχει μια υπερπροβολή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, δεν ξέρω. Μέχρι και ντοκιμαντέρ 50 λεπτών ανέβηκε προχτές στο επίσημο κανάλι της Γιουροβίζιον στο γιουτιουμπ. Τέλοσπάντων δεν μπορώ να το φανταστώ να μπαίνει τελικό αλλά κάτι μου λέει πως θα το δω για λόγους που αγνοώ ή δεν αντιλαμβάνομαι το γκελ του κομματιού. Και όχι μόνο με την συγκεκριμένη συμμετοχή εδώ που τα λέμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *