Ολλανδία: Ξεκινά η αναζήτηση τραγουδιού για το 2022!

Η Ολλανδία δεν χάνει καθόλου χρόνο, καθώς το AVROTROS ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας επιλογής για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022!

Οι Κάτω Χώρες ξεκίνησαν την αναζήτησή τους για την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Το AVROTROS θα χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά μια επιτροπή για να επιλέξει τον τραγουδιστή και το τραγούδι της χώρας για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός και η επιτροπή αναζητούν:

Μια συμμετοχή με κατά προτίμηση έναν σύγχρονο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυθεντικό ήχο. Ένα τραγούδι που μπορεί να σταθεί σε έναν διαγωνισμό. Από έναν Ολλανδό καλλιτέχνη που μπορεί και θέλει να παρουσιάσει ένα προσωπικό τραγούδι με διακριτικό τρόπο, σε οποιοδήποτε είδος, και αν είναι δυνατόν μια προσωπική ιστορία.

Η επιτροπή αποτελείται από τους:

  • Eric van Stade
  • Cornald Maas
  • Jan Smit
  • Sander Lantinga
  • Coen Swijnenberg
  • Joyce Hoedelmans

Τα τραγούδια μπορούν να γνωστοποιηθούν στην επιτροπή μέσω email στο songfestival@avrotros.nl. Τα τραγούδια πρέπει να είναι σε τελική μορφή για να σταλούν στην επιτροπή. Οι βασικοί κανόνες για την επιλογή είναι:

Το τραγούδι πρέπει να είναι «πειστικά διακριτό»
Μπορείτε να υποβάλετε έως και 3  τραγούδια, που θεωρούνται κατάλληλα για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Το τραγούδι δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει (εμπορικά) πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2021
Η τελική ημερομηνία υποβολής είναι η 31η Αυγούστου 2021.

 

πηγή: eurovoix

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.