Ουκρανία: Λήξη Συναγερμού για την Ουκρανία και τους Go_A!

Όπως ενημερωθήκατε πριν από λίγο, σε επίσημη ανακοίνωση της λίγο νωρίτερα η EBU ενημέρωσε πως η κεντρική ερμηνεύτρια των GO_A, Kateryna Pavlenko, δεν θα πραγματοποιήσει την δεύτερη πρόβα της που θα πραγματοποιούνταν σε λίγη ώρα στην Ahoy Arena, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσής κορωνοιού. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αναφέρθηκε πως βρέθηκαν αρνητικοί, δεν διευκρινίστηκε όμως τι συνέβη με την Kateryna Pavlenko.

Πριν από λίγο ωστόσο, η τραγουδίστρια των Go_A με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως είναι καλά. Αυτό μπορεί να σχετίζεται λογικά με το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ καθησυχάζοντας τους fans για την κατάσταση της υγείας της και έτοιμη να ανέβει στη σκηνή!

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU σε περίπτωση που κάποιος καλλιτέχνης βρεθεί θετικός στον COVID-19, πριν πραγματοποιήσει την δεύτερη του πρόβα, τότε θα διαγωνιστεί μέσω του Live On Tape Video.

Η σημερινή πρόβα των Go_A πάντως θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τον καλλιτέχνη που έκανε και την stand in πρόβα της Ουκρανίας. Στην ανακοίνωση της EBU, αναφέρεται πως θα μας ενημερώσουν με την τελική εξέλιξη του θέματος.

H Ουκρανία συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021 με το τραγούδι Shum.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *