Πολωνία: Βγαίνει από την καραντίνα η πολωνική αποστολή!

Ο Πολωνός εκπρόσωπος Rafał και η υπόλοιπη πολωνική αποστολή βγήκαν από την απομόνωση που σχετίζεται με τον  COVID-19 σήμερα. Ο Πολωνός εκπρόσωπος και η ομάδα του θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην Dress Rehearsal σήμερα το απόγευμα και στην Jury Rehearsal που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας είχε βρεθεί θετικό σε COVID-19 το Σάββατο, και στη συνέχεια η ομάδα απομονώθηκε. Ο Πολωνός εκπρόσωπος και η ομάδα του που εμφανίζονται στη σκηνή δεν ήταν θετικοί. Σύμφωνα με τους κανόνες Υγείας και Ασφάλειας που υπάρχουν στη φετινή Eurovision έπρεπε να απομονωθούν για μια περίοδο πέντε ημερών πριν την επανεμφάνισή τους, έπειτα από αρνητικά τεστ.

Ποιος είναι ο Rafał Brzozowski;

Ο Rafał Brzozowski γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1981 στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η καριέρα του ξεκίνησε αφού συμμετείχε στην έκδοση The Voice of Poland το 2011 και αποκλείστηκε λίγο πριν από τον τελικό. Οι φίλοι της  Junior Eurovision θα αναγνωρίσουν τον Rafał ως έναν από τους τρεις παρουσιαστές της Junior Eurovision 2020 που φιλοξενήθηκε στη Βαρσοβία. Το 2019, ήταν μέλος της πολωνικής κριτικής επιτροπής στην Eurovision.

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *