Σήμερα η Jury Rehearsal του Β’ Ημιτελικού!

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Jury Rehearsal του δεύτερου ημιτελικού! Οι κριτικές επιτροπές από τις 17 διαγωνιζόμενες χώρες και οι επιτροπές από την Γαλλία, Ισπανία και ΗΒ που κληρώθηκαν να ψηφίσουν σε αυτό τον ημιτελικό, θα την παρακολουθήσουν και ψηφίσουν, καθορίζοντας το 50% της ψηφοφορίας, αφού το υπόλοιπο 50% θα καθοριστεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού αύριο (20/5), κατά τη διάρκεια του live show.

H Jury Rehearsal απαγορεύεται να βιντεοσκοπηθεί από τα fan sites και όλα τα διαπιστευμένα media και έτσι δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να δείτε τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων. Παρ’ όλα αυτά το EurovisionFun είναι στο press centre και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην πολύ κρίσιμη Jury Rehearsal!

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, θα έχουμε live σχολιασμό της πρόβας, με τους Γιάννη Αμπατζίδη και Θοδωρή Παλάσκα, οπότε συντονιστείτε στις 22:00 ώρα Ελλάδος για να μάθετε πώς τα πήγε η Ελλαδα και οι υπόλοιπες χώρες που διεκδικούν μια θέση στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (22/5)!

Η σειρά εμφάνισης των χωρών θα είναι ίδια με εκείνη του show της Πέμπτης, μιας και το σημερινό event είναι και πρόβα ολόκληρου το show. Υπενθυμίζουμε πως οι χώρες εμφανίζονται με την εξής σειρά:

01

 San Marino Senhit

02

 Estonia

Uku Suviste

03

 Czech Republic Benny Cristo

04

 Greece

Stefania

05

 Austria Vincent Bueno

06

 Poland

Rafał

07

 Moldova Natalia Gordienko

08

 Iceland

Daði og Gagnamagnið

09

 Serbia Hurricane

10

 Georgia

Tornike Kipiani

11

 Albania Anxhela Peristeri

12

 Portugal

The Black Mamba

13

 Bulgaria

Victoria

14

 Finland Blind Channel

15

 Latvia

Samanta Tīna

16

  Switzerland Gjon’s Tears

17

 Denmark

Fyr og Flamme

Φυσικά, όπως συνέβη και με την press, αλλά και την jury rehearsal του πρώτου ημιτελικού, θα έχουμε live σχολιασμό, τόσο με άρθρο, όσο και στην σελίδα μας στο facebook με ελληνικό σχολιασμό.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα περιμένουμε σαφώς τον σχολιασμό σας για όλες τις χώρες και φυσικά για την εμφάνιση μας, ώστε να δούμε αν έχουν λυθεί τα ζητήματα μας και αν μπορούμε-με όσο το δυνατόν αντικείμενα κριτήρια- να ελπίζουμε σε ένα καλό πλασάρισμα ή απλά σε μια αξιοπρεπή θέση!!
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Καποιοι κριτικοι λενε πως αν η Στεφανια ειναι πολυ καλη φωνητικα, δυσκολευεται με μια νοτα ( μαλλον με το δυσκολο vocal run στη γεφυρα; ). Ελπίζω στη jury performance να της βγει!
    Παμε Στεφανιααααα

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Ελπίζω να κρατούσε δυνάμεις στις προηγούμενες τεχνικές πρόβες αλλιώς θα ύπαρξη πρόβλημα αν όντως ισχύει αυτό…
      Καλή της/μας επιτυχία όπως και να’χει.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *