Σερβία: Επιβεβαίωσε συμμετοχή για το 2022, με επιστροφή του Beovizija!

Με εθνικό τελικό θα επιλέξει η Σερβία τον επόμενο εκπρόσωπο και τραγούδι της στην Eurovision 2022. Όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος του RTS, το Beovizija επιστρέφει την επόμενη χρονιά ως μέθοδος επιλογής της συμμετοχής της χώρας στον διαγωνισμό!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σερβίας, RTS επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, καθώς και την επιστροφή του εθνικού τελικού Beovizija. Η επικεφαλής της ψυχαγωγίας στο RTS Olivera Kovačević επιβεβαίωσε τα νέα σε συνέντευξή του στη Nova S χθες.

Η Beovizija θα επιστρέψει ως επιλογή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε τελευταία το 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουνίου. Η προθεσμία υποβολής τραγουδιών θα ανοίξει τον Ιούνιο και στη συνέχεια θα κλείσει στα μέσα Νοεμβρίου, με τον τελικό να πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο του 2022.

Η Σερβία κατέλαβε την 15η θέση στην Eurovision 2021, με το Loco Loco και τις Hurricane:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *