Στοιχήματα: Αλλαγή στην πρωτοπορία – Η Ελλάδα εντός Top 10

Αλλαγές είχαμε τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τα στοιχήματα του φετινού διαγωνισμού. Με τη Μάλτα να εντυπωσιάζει στην πρωινή της πρόβα, το μικρό νησιωτικό κράτος της Μεσογείου επέστρεψε στην κορυφή μετά από την αντίστοιχη της Κυριακής.

Η ανοδική πορεία της Μάλτας είναι τόσο μεγάλη που για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου κάποιο τραγούδι παίζεται σε αποδόσεις κάτω από 3. Για την ακρίβεια, οι αποδόσεις νίκης της Μάλτας κυμαίνονται μεταξύ 3,75 και 4,50.

Στη δεύτερη θέση έπεσε η Γαλλία, εν αναμονή της παρθενικής της πρόβας στη σκηνή του Ahoy Rotterdam σήμερα το απόγευμα.

Έδαφος φαίνεται να έχουν χάσει οι υπόλοιπες χώρες της πρώτης εξάδας. Η Ελβετία βρίσκεται στην τρίτη θέση, η Ιταλία στην τέταρτη, η Ισλανδία στην πέμπτη και η Βουλγαρία στην έκτη. Ιδιαίτερα, οι δύο πρώτες κυμαίνονται σε αποδόσεις κοντά στο 7, χαμηλότερα σε σχέση με πριν λίγες ημέρες.

Έβδομη βρίσκεται η Κύπρος, της οποίας οι αποδόσεις πέφτουν συνεχώς. Είναι χαρακτηριστικό πως ενδεχόμενη νίκη της Κύπρου τη βρίσκει κανείς ακόμα και σε απόδοση 15 σε κάποιες στοιχηματικές εταιρείες. Με τη συμμετοχή της Μεγαλόνησου να ανεβαίνει διαρκώς τις τελευταίες ώρες, είναι πολύ πιθανόν να πλησιάσει και τις χώρες της πρώτης εξάδας.

Στην όγδοη θέση αναφορικά με τις πιθανότητες νίκης είναι η Ουκρανία, έχοντας απόσταση από τις προπορευόμενες χώρες.

Επιστροφή στη δεκάδα για την Ελλάδα, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται πλέον στην ένατη θέση. Με την αναμονή για τη δεύτερη πρόβα της Stefania να κορυφώνεται, οι πτωτικές τάσεις στις αποδόσεις της χώρας μας αποτυπώνονται στους στοιχηματικούς πίνακες.

Μέσα σε λίγες ώρες, η Ελλάδα έχει ανέβει κατά τέσσερις θέσεις και είναι πολύ πιθανόν να ανέβει ακόμα περισσότερο μετά τη δεύτερη εμφάνιση της Stefania στη σκηνή της Ahoy Rotterdam.

Ας μην ξεχνάμε, όπως σας αναφέραμε σε χθεσινό μας άρθρο, το “Last Dance” θεωρείται ως το όγδοο επικρατέστερο για νίκη στην ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Μια μικρή διόρθωση. Η Μάλτα έπεσε στη δεύτερη θέση μετά την πρώτη της πρόβα, δηλαδή την Κυριακή που μας πέρασε και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση μετά από 4 ημέρες και όχι μετά από δύο εβδομάδες όπως γράφει στο άρθρο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *