Άγιος Μαρίνος: Το Επικίνδυνο τεχνικό περιστατικό της Senhit κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρόβας!

Χθες το βραδύ, στην πρόβα του μεγάλου τελικού, όπου είναι η πρόβα που ψηφίζουν οι επιτροπές τον νικητή τους, η ομάδα του Άγιου Μαρίνου συμμετείχε σε ένα τεχνικό συμβάν όπου η ασφάλειά τους μπορούσε να κινδυνεύει σοβαρά.

Η περιστρεφόμενη πλατφόρμα στην οποία ήταν επάνω η Senhit και οι χορευτές δεν σταμάτησε από τον τεχνικό που παρέχεται από τον οργανισμό, οπότε η Senhit και οι χορευτές έπρεπε να πηδήξουν από την κινούμενη πλατφόρμα που περιστρέφεται ακόμα και με υψηλή ταχύτητα.

Δεδομένου ότι η πλατφόρμα είναι στην πραγματικότητα μια μεταλλική πλάκα περίπου 6 × 2 μέτρα που περιστρέφεται γρήγορα, ανυψώθηκε μερικές δεκάδες εκατοστά από το έδαφος. Το να κατέβουν ενώ κινείται ενέχει σοβαρούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να χτυπήσει κάποιος.

Προφανώς, όλη η παράσταση δεν ήταν όπως ήθελαν τόσο για την προγραμματισμένη χορογραφία όσο και για την απώλεια συγκέντρωσης που αναπόφευκτα συνεπαγόταν. Αυτό είναι φυσικά λιγότερο σημαντικό από τον κίνδυνο που αναλαμβάνουν οι καλλιτέχνες, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της χθεσινής παράστασης.

Μεταξύ άλλων, η περιστρεφόμενη πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε επίσης με καθυστέρηση, με συνέπεια να διαστρεβλώνονται όλες οι αναμενόμενες λήψεις (με άλλα λόγια, όταν έπρεπε να δούμε κοντινό στο πρόσωπό της, είδαμε την πλάτη της).

Παρ ‘όλα αυτά, η Senhit, ο Flo Rida και οι χορευτές τίμησαν απόλυτα το ρητό «Το show πρέπει να συνεχίσει», ολοκληρώνοντας την παράσταση τους όσο καλύτερα μπορούσαν, ενώ οι επιτροπές ψήφισαν χωρίς να ενημερωθούν για το συμβάν.

Δεδομένης της σοβαρότητας για το τι συνέβη, ο τηλεοπτικός φορέας του RTV πρόθυμα δήλωσαν να αποσύρουν την ομάδα από τον διαγωνισμό, θεωρώντας ότι η φυσική ασφάλεια των καλλιτεχνών είναι πιο σημαντική από τον ίδιο τον διαγωνισμό.

Ως μορφή σεβασμού για το κοινό και τους θαυμαστές τους, η Senhit, ο Flo Rida και οι χορευτές απέρριψαν αυτήν την πρόταση.

Ευχόμαστε στην ομάδα των Senhit και San Marino καλή τύχη για τον τελικό απόψε, αξίζουν να εκτιμηθούν για τη φανταστική παράσταση που έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας δίνουν κάθε φορά που βρίσκονται στη σκηνή.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Senhit στο Instagram σχετικά για το περιστατικό:

Πηγή: thegaylymirror.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *