Ίαν Στρατής: “Θα μου άρεσε πολύ να πάω στην Eurovision – Μου έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν”!

Την ερχόμενη Κυριακή (30/05) είναι ο μεγάλος τελικός του ανατρεπτικού show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar. Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια του τελικού και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Μεταξύ των φιναλίστ, είναι και ο νεαρός τραγουδιστής, Ίαν Στρατής που αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο συμμετοχής στη Eurovision.

Σίγουρα έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάω στην Eurovision. Μου έχουν κάνει και πρόταση απλά δεν έφτασε στο τελικό στάδιο. Θα μου άρεσε να πάω με ένα πολύ καλό τραγούδι και ένα καλό στήσιμο. Φέτος, μου άρεσαν πολύ οι Maneskin.

Ποιος είναι ο Ίαν Στρατής;

Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή, Καλώς τους, της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha. Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο μουσικό διαγωνισμό The X-Factor, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα μιούζικαλ της χώρας. Το 2020, ήταν ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Ρότερνταμ.

Θα θέλατε να δείτε τον Ίαν Στρατή στην Eurovision είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο;

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Panagiotis
    Panagiotis says:

    Μετά τον τελικό με την Στεφανία ,ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκευτικα . Οποίος πάει πλέον πρέπει να έχει φωνή

    Απάντηση
  2. Σοφία
    Σοφία says:

    Ο άνθρωπος έχει φωνάρα.. Σίγουρα θα ήθελα να τον δω να μας εκπροσωπεί, απλώς όπως είπε κι ο ίδιος με ένα πολύ καλό τραγούδι και σκηνική παρουσία!!

    Απάντηση
  3. John Kou.
    John Kou. says:

    Σίγουρα θα γουσταρα πολύ να δω τον Ίαν στη Eurovision αλλά κατά προτίμηση όχι του χρόνου και ο λόγος ρίναι το ότι του χρόνου βλέπω να είναι η χρονιά του rock ή έστω pop rock μετά την τεράστια (όχι μόνο για τα πλαίσια του διαγωνισμού) επιτυχία των Måneskin. Υπάρχει κίνδυνος να “χαθεί” ο Ίαν όπως χάθηκε και η Έλενα φέτος μέσα σε τόσα γυναικεία bop. Κατά προτίμηση του χρόνου θα έστελνα την Τάνια Μπρεάζου.

    Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Παρακολουθουσα τα σχόλια σου ολο το προηγουμενο διάστημα. Τι χολή έριχνες για την Στεφανια, το last dance και όλη την ομάδα. Δεν είδα να λες καπου εκανα λαθος, όπως πολλοι αλλοι. Μεχρι και το eurovisionfun έκραζε, που απο οτι φανηκε ήταν το μονο που έλεγε σωστα πραγματα ολο το διάστημα!

      Απάντηση
      • John Kou.
        John Kou. says:

        Πραγματικά αυτή η προσέγγιση των άκρων όπου ή θα αποθεώνεις κάτι και αν δεν το αποθεώνεις, βγάζεις χολή ή κακίσμα ή whatever είναι άρρωστη. Υπάρχει και μια μέση ξέρεις όπου απλώς κριτικάρεις ότι δεν σου αρέσει. Το οποίο και έκανα. Και αυτό που δσν μου άρεσε ΔΕΝ ήταν η Στεφανία (την οπιία βρίσκω πολύ ταλαντούχα) ούτε το Last Dance (το οποίο σαν τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ) αλλά τη σκηνική παρουσία του Φωκά (που ακόμη και με τη δεκάδα που πήραμε δεν μου άρεσε καθόλου) και τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ (που πραγματικά δέτος ήταν απελπιστικές με τη αναβολή της εμφάνισης του pre-party για μια ‘live’ εμφάνιση όοου στην τελική περιέπλεξαν για ποιόν ακριβώς λόγο;) Και αν λες οτι διάβασες σχόλια θα είδες ότι μια χαρά παραδέχτηκα ότι δεν περίμενα η Ελλάδα να βγει 10η φέτος (την είχα για περίπου 20η). Και το eurovisionfun πάλι δεν το έκραξα απλώς δεν συμμεριζόμουν την αποθέωση του καθετί της Ελληνικής συμμετοχής πρώτον γιατί ας μη γελιόμαστε λάθη υπήρχαν και δεν ήταν όλα άψογα και δεύτερον γιατί η όλη κατάσταση θύμιζε πάρα πολύ 2019 όπου πάλι είχαμε ένα μυστικό staging, πάλι είχαμε τρομερή αποθέωση απο το site και τελικά… 21η θέση. Προφανώς αυτό δεν έγινε φέτος άλλα έμοιαζε σαν να πηγαίνει. Λίγη κράτη και λίγη κριτική δεν έβλαψε κανέναν. Αν αυτήν την κριτική και την κάθε κριτικη εκλαμβάνεις ως χολή, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.

        Απάντηση
        • eurogreek
          eurogreek says:

          Αν το σωστό μάρκετινγκ και επαγγελματισμός είναι το να διαφημίζει η Στεφανία σαμπουάν και νύχια μέσα από το Ahoy, ΕΡΤ και πάλι ΕΡΤ.

          Απάντηση
          • John Kou.
            John Kou. says:

            Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Εάν θα εμφάνιζε καινσπόνσορες, τότε είναι που θα έριχνα τη χολή. Αλλα δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να προωθήσει την εμφάνισει του ισπανικού preparty ως “live” (που δεν ήταν live καν) αντί να κάνει τόση διαδικασία;

  4. Νεύτωνας
    Νεύτωνας says:

    Μακάρι να πάει το παιδί, πληρεί ευρωπαϊκά στάνταρ αλλά όχι πάλι με σύνθεση κοντόπουλου… Προς Θεού…, ο Κοντόπουλος είναι μιας άλλης εποχής…., επίσης ωραίο θα ήταν κάτι σε συνεργασία? με good job Nicky Και Γενικά συνθέτες της νέας γενιάς που έχουν μεγαλώσει χωρίς την επιρροή μουσικής σύνθεσης για ελληνική πίστα…με γαρύφαλλα , συνθέτες με σύγχρονη! Ξένη μουσική παιδεία.. Του τώρα. Ακόμα και τα μπαλέτα και οι χοροί του Φωκά κούρασαν…. Πολύ φλύαροι…. Και Φορτώγκα….. Φτάνει πια τα σκοινιά οι σκάλες τα νερά και τα εφέ, τρε μπαναλ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *