Αλβανία: Η συνέντευξη της Anxhela Peristeri μετά την πρώτη πρόβα! (Video)

Αμέσως μετά την πρώτη τεχνική πρόβα της Αλβανίας, ακολουθήσε η συνέντευξη της Anxhela Peristeri για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους τόσο στο κέντρο τύπου, όσο και και στο διαδικτυακό press center. Η Anxhela μας υποδέχθηκε θερμά και δεν δίστασε να μας μιλήσει και ελληνικά!

Η Anxhela φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα της πρώτης πρόβας της. Νοιώθει πολύ σίγουρη και ένας από τους λόγους για αυτό είναι και η συνεργασία της με την Sacha Jean Baptiste, που είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια της εμφάνισής της.

Σε ερώτησή μας για την αγαπημένη της αλβανική συμμετοχή, η Anxhela απάντησε πως είναι το Suus της Rona Nishliu, το οποίο και μας τραγούδησε!

Σε επόμενη ερώτηση μας για το αν ίσως θα ακούγαμε μία ελληνική εκδοχή του Karma, η Anxhela μας είπε να της μιλήσουμε στα ελληνικά! Φυσικά σύντομα η συζήτηση συνεχίστηκε στα αγγλικά, λέγοντας μας ότι μετά τον διαγωνισμό θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι στα ελληνικά, αλλά όχι το Karma.

Μετά το πέρας της συνέντευξης η Anxhela έμεινε και συζήτησε με όλη την ομάδα του Eurovisionfun, στέλνοντας φυσικά και το μήνυμα της σε όλους τους αναγνώστες μας!

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Anxhela Peristeri από καρδιάς!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *