Γαλλία: Η απάντηση της Barbara Pravi στη Marie Myriam!

Μία κόντρα έχει ξεκινήσει στη Γαλλία μεταξύ της Marie Myriam, νικήτριας της Eurovision 1977 και της φετινής εκπροσώπου Barbara Pravi!

H Marie Myriam ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του εθνικού τελικού της Γαλλίας και έδωσε μόνο 2 πόντους στην Barbara Pravi. Όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είχαν δώσει 10 ή 12 πόντους. Πριν λίγες μέρες η Marie Myriam εμφανίστηκε στην εκπομπή Touche pas à mon poste, όπου δήλωσε πως αμφιβάλλει για τις ελπίδες της Barbara Pravi για νίκη.

Pfff… Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε. Απλώς αναρωτιέμαι τι θα κάνει αυτό το τραγούδι στις άλλες χώρες. Αλλά ελπίζω προφανώς να κερδίζει η Barbara. Ξέρω ότι τραγουδά απίστευτα καλά… Αλλά μιλάω για τους άλλους που ψηφίζουν … Το κοινό δεν θα μας ψηφίσει.

H Barbara δέχτηκε νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μία ερώτηση σχετική με το θέμα.

Θα της στείλω λουλούδια! Μπορεί να μου έδωσε 2 πόντους αλλά εμφανιστήκαμε μαζί σε μία εκπομπή πριν μία εβδομάδα και μου είπε ότι αγαπά το τραγούδι μου αλλά πιστεύει ότι το τραγούδι δεν είναι για τη Eurovision. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ο,τι θέλει. Πιστεύω είναι πολύ γενναίο να λέει ο καθένας την άποψή του και να μη λένε όλοι ότι τους αρέσει ένα τραγούδι! Και θα της στείλω λουλούδια γιατί είναι μία εξαιρετική κυρία!

Η Γαλλία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του Mεγάλου Tελικού της Eurovision 2021!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Άψογη και κυρία η Barbara.

    Για τη Miriam θα πω μόνο ότι το L’oiseau et l’enfant είναι το πιο αγαπημένο μου νικητήριο τραγούδι ever!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *