Δείτε βίντεο από την σημερινή ημέρα των προβών!

Η τέταρτη ημέρα των προβών ολοκληρώθηκε με επιτυχία και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το σκέλος των πρώτων τεχνικών προβών και του δεύτερου ημιτελικού.

Το Eurovision Fun ήταν για ακόμη μία μέρα εκεί και μπορείτε να δείτε ορσιμένα αποσπάσματα από όσα συνέβησαν χθες και σήμερα.

Στα πλαίσια των συνεντεύξεων τύπου, είδαμε την Stefania να ερμηνεύει ένα απόσπασμα από το “SUPERG!RL“, τον Uku Suviste και την Senhit να τραγουδάνε τα “The Lucky One” και “Alcohol is free” αντίστοιχα, τις Hurricane στα κομμάτια “Ljubav je svuda” και “Qele Qele” καθώς και τους Black Mamba να μας χαρίζουν την νικητήρια συμμετοχή της Πορτογαλίας, “Amar pelos dois“.

Στην δικιά της συνέντευξη τύπου, η Anxhela Peristeri, ερωτηθείσα από τον Γιάννη Αργυρίου εκδήλωσε την επιθυμία της να κυκλοφορήσει ελληνικό τραγούδι ενώ μίλησε για ακόμη μία φορά σε άπταιστα ελληνικά.

Η  Stefania με τη σειρά της έδωσε το ραντεβού για τον δεύτερο ημιτελικό όπου και θα διεκδικήσουμε επάξια μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Τέλος, τόσο η Stefania όσο και η Anxhela Peristeri ευχήθηκαν στο Eurovision Fun και σε όλους τους αναγνώστες μας.


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *