Δημήτρης Κοντόπουλος: “Η Stefania θα ξανά πάει σίγουρα στην Eurovision”!

Επέστρεψε πριν από λίγο η ελληνική αποστολή από την Ολλανδία. Το κλίμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ήταν κάτι παραπάνω από εορταστικό, με τα χαμόγελα και οι επευφημίες να κυριαρχούν. Η Stefania δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί αν θα την δούμε ξανά στην σκηνή της Eurovision, με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να δίνει την απάντηση!

Στην ερώτηση λοιπόν αν η Stefania συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό, η νεαρή ερμηνεύτρια με το γνωστό της νάζι, γύρισε προς την πλευρά του Δημήτρη Κοντόπουλο, δίνοντας του την πάσα για να απαντήσει αυτός:

Όχι μαζί μου. Θα ξανά πάει σίγουρα όμως παιδιά!

Δημήτρης Κοντόπουλος

Εννοείται πως η απάντηση αυτή μας γεμίζει χαρά, αφού η Stefania θεωρείται ήδη χρυσή εφεδρεία της χώρας μας για τον διαγωνισμό τα επόμενα χρόνια.

Η γλυκύτατη Stefania κατάφερε με την επιτυχία της δέκατης θέσης, να αντιστρέψει το κλίμα που επικρατούσε στα εγχώρια μίντια, που δυστυχώς τα περισσότερα εξ αυτών ήταν τουλάχιστον αδιάφορα απέναντι στην συμμετοχή μας. Το μέλλον είναι δικό της, αφού είναι μόλις 18 ετών!

Θα θέλατε να δείτε στο μέλλον ξανά την Stefania να μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό;

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Πολύ μας χαροποιει αυτό! Αγαπητό eurovionfun μην την αφήσετε από τα ραντάρ σας,σε πολύ λίγα χρόνια αυτό το διαμάντι μπορεί να μας φέρει την πρωτιά! Θερμά συγχαρητήρια!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Εμείς την προτειναμε δημόσια πρώτοι, λέτε να την αφήσουμε! Το army της μας αποκαλούσε στο Ρότερνταμ κ ειναι τιμή μας!

      Απάντηση
  2. Hey
    Hey says:

    Λάμπει ολόκληρη η κοπέλα. Έχει φωνάρα και χαρακτηρίστηκα διεθνών προδιαγραφών. Μακάρι να πάει με ένα σωστό τραγούδι.

    Απάντηση
  3. Andreas
    Andreas says:

    Προσωπικά το λέω από τις πρώτες μέρες των προβών. Θέλω οπωσδήποτε να επιστρέψει σε 2-3 χρονια. Είναι μόνο 18 και έχει star quality, φωνάρα! Μακάρι αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας γιατί το αξίζει πραγματικά αυτό το κορίτσι. Πιστεύω ότι μπορεί κάλλιστα να φέρει την πρωτιά για τη χώρα μας με ένα καλό τραγούδι

    Απάντηση
  4. Angry cupcake
    Angry cupcake says:

    Με ενα εθνικ τραγουδι και μια δυνατη χωρογραφια η Στεφανια θα εμπαινε ανετα 5αδα αν ξαναπηγαινε.Ειναι νεα και πολυ χαρισματικη και αρεσε στους ξενους οποτε γιατι οχι.

    Απάντηση
  5. Beneditos
    Beneditos says:

    Φυσικά και η Στεφάνια θα αποτελεί στο εξής παρακαταθήκη της χώρας μας για επόμενες συμμετοχές! Η εμφάνιση της στον τελικό χθες (αφήστε το προβληματικό staging, μιλαω μονο για τη φωναρα, την παρουσια και τον αερα της) ηταν αν οχι για βραβειο, για 3αδα σιγουρα. Ηταν εξαιρετικη, ωστοσο θα ωριμασει και αλλο, θα αφουγκραστει το μουσικο γιγνεσθαι και σε λιγα χρονια να το θυμηθειτε θα καταφερει να πεισει και το τελευταιο χωριο της Ευρωπης να την ψηφισει. Πολλα μπραβο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *