Ελλάδα: Έσκισε η Stefania | Αποθέωση από το κέντρο τύπου!

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής και οι εντυπώσεις δεν είναι απλά θετικές. Η Stefania και η ομάδα που την συνοδεύει on stage κυριολεκτικά εκτέλεσαν άψογα και τα τρία run που είχαν στην διάθεση τους. Οι δημοσιογράφοι στο κέντρο τύπου μιλούν με τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνισή μας, ενώ κάποιοι εξ αυτών θεωρούν ότι η Stefania ίσως να είναι η έκπληξη στην ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών!

Η ελληνική αποστολή ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από την δεύτερη πρόβα, ενώ θεωρούν πως και η ερμηνεία της Stefania ήταν με διαφορά καλύτερη από την πρώτη πρόβα, όπως και η ενέργεια της. Πιστεύουν πως με κάθε νέα πρόβα η εμφάνιση μας θα τελειοποιείται, αφού πραγματικά πρόκειται για την πιο απαιτητική τεχνικά εμφάνιση, από όλες τις συμμετοχές.

Τα στοιχήματα δείχνουν να ανταποκρίνονται θετικά και αναμένεται να σταθεροποιηθούμε στην πρώτη δεκάδα, τουλάχιστον μέχρι την διεξαγωγή του ημιτελικού.

Μην χάσετε τον Θοδωρή Παλάσκα στις 14.15 στον Alpha και στο Pop Up, ενώ εμείς θα σας μεταφέρουμε και όλα όσα θα συμβούν στην συνέντευξη τύπου της ελληνικής αποστολής!

Παραλειπόμενα:

Μία ομάδα Πολωνών δημοσιογράφων αμέσως μετά το τέλος της πρόβας μας μιλούσαν με θαυμασμό για την φωνή της Stefania, λέγοντας πως πίστευαν ότι τραγουδά play back!

Η Destiny παρακολουθούσε την πρόβα της Stefania από το κέντρο τύπου, χειροκροτώντας με θέρμη.

Η ελληνική αποστολή αφαίρεση την ζώνη που ουσιαστικά “κόβει” την Stefania στα δύο, λαμβάνοντας υπόψιν τα σχόλια που υπήρξαν στο διαδίκτυο.

Στο τέλος του τρίτου run όλη η ομάδα αγκαλιάστηκε στο κέντρο της σκηνής πανηγυρίζοντας για το αποτέλεσμα.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Ίσως αυτό που ειπώθηκε στο σταρ ότι θα μπουν στο φινάλε λίγα φεγγαλικα, για να γίνει πιο υπέρλαμπρη η εμφάνιση και να λαμπιρισει και η φόρμα της στεφανιας, να είναι καλή ιδέα. Όχι κάτι υπερβολικό, λίγα βεγγαλικά ή λίγη βροχή αστέρων στο φινάλε να του πηγαίνει.

    Απάντηση
  2. John Kou.
    John Kou. says:

    Εννοείς απθέωση από εσάς τους Έλληνες φανς στο κέντρο? Γιατί και την προηγούμενη φορά τέτοια “αποθέωση” υπήρχε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *