Ελλάδα: Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο PrePartyES!

Όπως είχε ανακοινώσει ο επίσημος λογαριασμός του ισπανικού Eurovision Pre Party, το βίντεο με την εμφάνιση της Stefania στη διαδικτυακή τους συναυλία, θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 4 Μαΐου και όχι στις 24 Απριλίου όπως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Πριν από λίγο, μέσα από το κανάλι του ισπανικού pre party, κυκλοφόρησε η δεύτερη live εμφάνιση της Stefania, με το Last Dance.

Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο PrePartyES στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=fpVnYYRKF4M

Αυτή είναι η δεύτερη ζωντανή εμφάνιση της Stefania πριν από τις πρόβες, που ξεκινούν για την ελληνική αποστολή στις 10 Μαΐου.

Αλλαγή στις ημέρες μετάδοσης των εκπομπών του φλΕΡΤ με Φωκά και Stefania!

Την Τετάρτη 5 Μαΐου, οι συντελεστές της εκπομπής υποδέχονται τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος θα μιλήσει για όλη την καλλιτεχνική πορεία του στο θέατρο, στην τηλεόραση, για τις διεθνείς και επιτυχημένες συνεργασίες του, καθώς και για τη Eurovision, όπου έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Ρότερνταμ. Πρόκειται για μία ημέρα αργότερα, σε σχέση με την αρχική προκαθορισμένη ημέρα εμφάνισης του σκηνοθέτη της συμμετοχής της χώρας μας.

Επίσης, αντί της Τετάρτης 5 Μαΐου, την Παρασκευή 7 Μαΐου, καλεσμένη στην εκπομπή, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, θα είναι η Stefania, η οποία θα ερμηνεύσει το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, σε μια acoustic version με τη συνοδεία πιάνου.

Στο Your Face Sounds Familiar θα τραγουδήσει ζωντανά η Stefania!

Μέσα από το Eurovisionfun διαβάσατε πρώτα και αποκλειστικά πως η Stefania θα είναι καλεσμένη στο Your Face Sounds Familiar την Κυριακή 9 Μαίου, στο επεισόδιο που θα είναι αφιερωμένο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Στην σκηνή λοιπόν του Your Face Sounds Familiar θα δούμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance, σε συνοδεία πιάνου από τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το όλο αποτέλεσμα, στην πραγματικά εντυπωσιακή σκηνή του σόου, είναι πολύ όμορφο και θα πείσει και τον πιο δύσκολο τηλεθεατή.

Στο “After Dark” με το Θέμη Γεωργαντα η τελευταία συνέντευξη της Stefania!

Την Παρασκευή 14 Μαΐου αμέσως μετά το live concert του “House of fame” η Stefania,ο Φωκάς Ευαγγελινος και ο Δημήτρης Κοντοπουλος θα βρίσκονται καλεσμένοι στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντα “After Dark” .

Λίγες ώρες πριν τους Ημιτελικούς της φετινής Eurovision, οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη τελευταία συνέντευξη της ελληνικής αποστολής.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

 

 

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Μόνο εμένα μου βγαζει winning vibes???? Πείτε βρε αθεόφοβοι ένα τυράκι για τη σκηνική παρουσία. Θα μας πεθάνετε. Χαχαχαχ

    Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Τουλάχιστον πες μας θα είναι κάτι τόσο εντυπωσιακό όσο του Lazarev?? Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο σκηνικής παρουσίας?

        Απάντηση
      • Christos
        Christos says:

        Πόσο ακόμα; Χαχαχαχ. Έκανα κ astrazeneca και θα πάθω τπτ και μετά θα κατηγορούμε το εμβόλιο. Που να ξέραν… Χαχαχαχα

        Απάντηση
      • Christos
        Christos says:

        Βασικά έχετε γενικά κάποιο πλάνο αν θα μας δώσετε καμία πληροφορία πριν τη πρόβα; Να περιμένουμε κάτι από εσάς πριν μάθουμε περισσότερα τη Δευτέρα;

        Απάντηση
    • Last Dance!!!
      Last Dance!!! says:

      Αυτό που θα δούμε στην σκηνή είναι κάτι που αν βγει 100% σωστά, θα γράψει τηλεοπτική ιστορία. Το φως θα λάμψει ως το φεγγάρι και πάλι πίσω… αυτό ήταν ένα μικρό hint 😉

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κι όμως δεν είναι ακριβώς η ίδια εμφάνιση, η πρώτη ήταν λιγότερο επεξεργασμένη, εδώ κάπως είναι πιο φτιαγμένη η φωνή, έχουν κοπεί κάπως οι ανάσες.. Δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλά εξηγώ αυτό που πρόσεξα. Και πάλι φαίνεται ότι θα το έχει και εντελώς ζωντανά, δεν έχει πρόβλημα.

    Απάντηση
  3. George
    George says:

    Για ποιό λόγο εξακολουθείτε να παρουσιάζρτε αυτού του είδους εμφανίσεις της Στεφανίας ως “live”; Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια εμφάνιση play back σε acoustic version. Ο ήχος ήταν ακριβώς ίδιος με την προηγούμενη εμφάνιση, προφανώς δε μπήκαν καν στον κόπο να ηχογραφήσουν κάτι νέο. Επίσης, έχω να πω ότι το ρούχο και το μαλλί δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα αυτή τη φορά. Πρέπει στο Ρότερνταμ να έχει κάτω το μαλλί! Ούτε πιασμένο πίσω, ούτε wet look, ούτε τίποτα τέτοιο. Ελπίζω να μην κάνουν τέτοια λάθη!

    Θεωρώ πως το ίδιο πράγμα θα ακούσουμε και στο φλερτ.. συνεπώς ίχνος live ερμηνείας.. μακάρι τουλάχιστον να είναι live στο your face sounds familiar αλλα και πάλι τι να το κάνεις μια μέρα πριν τις πρόβες;

    Πάντως δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω αρχίσει να φοβάμαι για τις φωνητικές ικανότητες της Στεφανίας. Τα ίδια ακούγαμε και για την Τερζή.. ότι έχει φωνάρα και ότι θα το σκίσει το τραγούδι φωνητικά κλπ κλπ κλπ και τελικά το έσκισε με την κακή έννοια! Μακάρι να μη συμβεί κάτι ανάλογο γιατί μας βλέπω ακόμα και εκτός τελικού αν η live εκτέλεση δεν είναι καλή!

    Απάντηση
    • Giannis
      Giannis says:

      Ούτε στο yfsf θα είναι live live γιατί 1 έχουν γίνει τα γυρίσματα και γιατί όταν θα γίνει η εκπομπή η Στεφανία και η ομάδας μας θα είναι στο Ρότερνταμ για τόν διαγωνισμό

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Θα είναι στον πραγματικό χρόνο που γυρίστηκε η εκπομπή με live φωνητικά. Το μόνο που αλλάζει είναι πως θα είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή!

        Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό είναι κάπως “πειραγμένο” με την έννοια ότι έχουν φτιάξει λίγο τις ανάσες για να είναι τέλειες, autotune όμως δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω, καλά εδώ που τα λέμε στην ουσία κάναμε ό,τι και οι άλλες αποστολές στα pre parties… Και οι άλλες συμμετοχές, προ-ηχογραφημένα ήταν στα studio ή ακόμα χειρότερα τελείως playback βλ. Ουκρανία. Ωστόσο, ξεκάθαρα η κοπέλα έχει φωνή και ιδιαίτερο ηχόχρωμα και καλή τεχνική. Στο live θα ναι μια χαρά φωνητικά, εδώ ανταπεξήλθε περίφημα σε ηλικία 14χρονών χορεύοντας και τραγουδώντας (και βγάζοντας την κορώνα) στο kisses and dancing (ND 2016 junior eurovision). Το μόνο στοίχημα τώρα είναι το staging θεωρώ!
    Καλή επιτυχία και ελπίζω να αξίζει η τόοοση σιγή ιχθύος!!

    Απάντηση
  5. Greco London
    Greco London says:

    Παιδιά για να μη τα πολυλογούμε η κοπέλα έχει άστρο τέλος.. Φυσικά αν μπει στη δεκάδα θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες για καριέρα στην Ελλάδα.. Εγώ την πιστευω πολύ και χαλάλι φέτος όλοι οι επαναλαμβανόμενοι ψήφοι μου στην Ελλαδαρα μας.

    Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Δεν ξέρω για ποιον λόγο τα playback όχι μόνο από μας αλλά από σχεδόν όλες τις χώρες. Αν δεν υπήρχε ο κορονοιος και πήγαιναν σ’ αυτά΄τα πάρτι θα τραγουδούσαν ζωντανά οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνουν και τώρα σε ένα βίντεο που στέλνουν και που έχουν την δυνατότητα να το σταματήσουν και να το ξαναγυρίσουν όσες φορές θέλουν πριν το στείλουν στο εκάστοτε πάρτι. Πολύ περισσότερο οι καλλιτέχνες που έχουν φωνή όπως η Στεφανία.

    Απάντηση
  7. Mara
    Mara says:

    Αχ βρε παιδιά, Τετάρτη σήμερα, 5 ημέρες πριν την πρώτη πρόβα μας, δώστε μας ένα μικρό τυράκι βρεεε. Για παράδειγμα, θα φοράει φόρεμα κοντό ή ολόσωμη φόρμα και αν ναι τι χρώμα; Θα σκάσουμε καλέ! Χαχα

    Απάντηση
  8. Copy
    Copy says:

    Δεν μπορω να καταλαβω ολη αυτη τη φασαρια. Εφοσον και στο live του διαγωνισμου, θα υπαρχει πλειαδα προηχογραφημενων φωνητικων, τι συζηταμε ; Μοναδικο σημειο δυσκολιας και ανησυχιας το γνωστο τελειωμα.
    ΥΓ1-Κυκλοφορει στο youtube υπο τον τιτλο ‘studio last dance’ υποτιθεμενη live ηχητικη εγγραφη…οπου στο τελειωμα χανονται αυγα και πασχαλια. Δεν ξερω αν ειναι οντως πραγματικο η προιον δολιοφθορας. Αν ειναι πραγματικο, ειναι αρκουντως ανησυχητικο. Το ιδιο και αν ειναι fake.

    ΥΓ2- Καποιος να μαζεψει τους αυτοκλητους ταλιμπαν στα σχολια, που το μονο που προσφερουν ειναι απογοητευση για το χαμηλο τους επιπεδο.

    Απάντηση
  9. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ποιος ειναι υπευθυνος για αυτα τα βιντεο; Ωραια σκεψη να κανουν μια acoustic version, αλλα ας την κυκλοφορουσαν ετσι, ως acoustic version, οχι ως δυο ” λαιβ ” performances. Οκ στην εκπομπη της Ερτ, αλλα να κανεις τοσο κακο playback στο ισπανικο παρτυ ειναι λιγο fail. Και κοροιδευαμε την Αζερα μετα. Δεν καταλαβαινω τον λογο, γιατι τοσο autotune, γιατι τοσες διορθωσεις, γιατι τοσο ψευτικο; Καντε εκει μια κανονικη performance, ας το τραγουδουσε κανονικα η Στεφανια, και ας μην ειναι αψεγαδιαστο, πιο πολυ θα το εκτιμουσαν ολοι. Δεν υπαρχει λογος κανεις να κατσει να δει τη Στεφανια να κανει κακο lipsyncing δυο φορες πανω απο ενα πιανο.
    Ανυπομονω για την εμφανιση στο your face sounds familiar γιατι ξερω οτι θα ναι μια χαρα, καθως η Στεφανια εχει πολυ ωραια φωνη και κακως της τα κανουν ολα αυτα, την ομαδα κατηγορω που εχει μεινει λιγο πισω. Αυτα τα εκαναν δεκα χρονια πριν.

    Απάντηση
  10. Andreas
    Andreas says:

    Παιδιά, λατρεύω το τραγούδι μας φέτος, η Στεφάνια έχει άστρο και η ΕΡΤ φέτος τα πάει περίφημα από πλευράς οργάνωσης ΑΛΛΑ αυτό live δεν ήταν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *