Ελλάδα: Δείτε την πρώτη live ερμηνεία του “Last Dance” από την Stefania! (Video)

Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε η προβολή της πρώτης live εμφάνισης της Stefania. Η φετινή μας εκπρόσωπος ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά την συμμετοχή μας, “Last Dance” συνοδεία πιάνου.

Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε μέσω της εκπομπής Το Καλύτερο Μας Πάσχατης φετινής εορταστικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης στην οποία η Stefania ήταν προσκεκλημένη.

Η πρώτη αυτή ζωντανή εμφάνιση του “Last Dance” θα ανέβει ευθύς αμέσως στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube στο πλαίσιο των acoustic εμφανίσεων των φετινών συμμετοχών ενώ η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στο Eurovision επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar την ερχόμενη Κυριακή 9 Μαίου.

Απολαύστε την πρώτη εμφάνιση της Stefania στο “Last Dance” στο video που ακολουθεί:

52 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ESC SAN
    ESC SAN says:

    Μην ξεκινησετε να κραζετε επειδη ειχε ενα δυο εφε πανω στην φωνη της. Ελεος ! Το λεω τωρα για να σας προλαβω. Δεν εχει autotune η κοπελα

    Απάντηση
  2. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Έμεινα άφωνος δεν περίμενα τόσο καλό live πραγματικά εξαπλάγην αρκετά ήξερα ότι είναι πολύ καλή αλλά εδώ βγήκε ολόιδια μην πω καλύτερη από το video clip συγχαρητήρια στεφάνια

    Απάντηση
    • Lary
      Lary says:

      100% ζωντανά με live stream δεν ήταν, αλλά για να χωρέσει κατάλληλα στο πρόγραμμα, έγινε πρώτα η καταγραφή του και μετά το έβαλαν

      Απάντηση
  3. ESC SAN
    ESC SAN says:

    Και αν δεν θεωρειται αυτο live τοτε δεν πρεπει να θεωρηθει live ουτε της τσαγκρινου που ηταν σε στουντιο της πανικ με επεξεργασια 😀 Where are you now ?

    Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Χμμ είδαμε και την δικιά σας που σε όλα τα live πατώνε και όταν ήταν στο studio της panic ξαφνικά έκανε καλό live , επίσης φαίνεται πως δεν έχεις πείρα στην μουσική και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι η όχι

      Απάντηση
    • Lary
      Lary says:

      Όλα τα ”λαιβ” βίντεο που έχουμε δει έτσι ήταν κι αυτά, μην μιλήσω πχ για την Κροατία που πάλι έκανε lip-sync

      Απάντηση
  4. Lary
    Lary says:

    Ένα πράγμα θα πω…ήταν Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !

    Αν μπορέσει να τραγουδήσει έτσι και live θα ΣΚΙΣΕΙ, ειδικά με τις κριτικές επιτροπές

    Απάντηση
  5. Otis
    Otis says:

    H κοπελα ειναι υπεροχη και ναι εχει φωναρα.. αλλα παιδια SOS ειναι παραποιηση. Δεν υπαρχει τπτ live σε αυτο το βιντεο και μουσικα αλλα και τηλεοπτικα. Ουτε η φωνη της ηταν λαιβ (ηταν κολλημενη η φωνη πανω σε βιντεο) ουτε η εμφανιση ηταν λαιβ (ηταν μονταρισμενο βιντεο που ειχε γυριστει πιο νωρις) δε μπορεις να το χαρακτηριζεις live ερμηνεια αλλα μονο ερμηνεια accoustic version!!! δεν δινει σωστη εικονα των πραγματων!!!

    Απάντηση
  6. Eurovision μόνο
    Eurovision μόνο says:

    Για αυτούς που λένε ότι είναι playback πηγαίνετε να ακούσετε το video clip και μετά αυτό τότε θα δείτε την διαφορά. Επίσης εδώ ακούμε σε αρκετά σημεία της ανάσες της Στεφανίας κάτι που δηλώνει ότι είναι live

    Απάντηση
  7. Kalavria
    Kalavria says:

    Live δεν είναι. Δεν κρατά καν μικρόφωνο. Επίσης αν οι άλλες χώρες κατάφεραν και “έκρυψαν” το γεγονός ότι δεν τραγουδούσαν ζωντανά, εμείς κάναμε και επεξεργασία της φωνής πολύ φανερά σε αρκετά σημεία.

    Απάντηση
  8. Konnos
    Konnos says:

    Παιδια οταν λενε λαιβ δεν εννοουν στην συγκεκριμενη περιπτωση οτι τραβηξαν το βιντεο την στιγμη που παιχτηκε στην τηλεοραση… Προφανως ηταν μαγνητοσκοπημενο, Live εννοουνε σχετικα με την φωνη

    Απάντηση
    • Otis
      Otis says:

      μα δεν ηταν ουτε η φωνη Live!! live σημαινει τουλαχιστον να ειναι γυρισμενο με φωνη και εικονα ταυτοχρονα ή να τραγουδηθει την ιδια ωρα την ιδια μερα δλδ τωρα κυριακη 11 μιση το βραδυ!! δεν το λες live ουτε φωνητικα ουτε τηλεοπτικα! δυστυχως…
      απεδειξε παρολα αυτα τη φωνη της!!!

      Απάντηση
  9. Jørgen
    Jørgen says:

    Live acoustic version είναι απλά ηχογράφησαν την φωνή πρώτα και για να μην την βλέπουμε απλά να κάθετε και να τραγουδάει στο studio εύτιαξαν αυτό το βιντεάκι και έβαλαν την ηχογράφηση από πάνω.

    Απάντηση
  10. Ak
    Ak says:

    Μπράβο κουκλάρα μου .έχω πάθει έρωτα μαζί της.ωραια φωνή (δεν ξέρω αν είναι playback)αλλά και πάλι ωραίο τραγούδι και ωραία ερμηνεία . καλή επιτυχία

    Απάντηση
  11. Greco London
    Greco London says:

    Γιατί κάποιοι προσπαθούν να δείξουν πως μπερδεύτηκαν και να μπερδέψουν κι άλλους. Ναι ήταν live όταν προ ηχογραφήθηκε για την εκπομπή αλλα δεν ήταν live τώρα. Ήταν ενα live προηχογραφημενο κομμάτι έτσι απλά. Όπως ήταν όλα στο Spain Pre Party πριν μέρες.
    Εγώ πάντως τρελάθηκα με το κορίτσι και τη φωνή της απλά με ενα πιάνο μεγάλο μπράβο της. Και ψηλές έβγαλε μια χαρά και θα σκίσει… Μελωδικό κομμάτι, όμορφη φωνή και παρουσία πιστεύω θα πάμε πολύ καλά. Μπράβο στην ομάδα πάμε γερά.. Στεφανια είμαστε μαζί σου

    Απάντηση
    • Ορφέας
      Ορφέας says:

      Φανταστική φωνή και χωρίς μικρόφωνο!!!!Τι live προηχογραφημένο τέλειο ηταν αυτό ..Έχει και τόσο βάθος η φωνή της που δεν το χρειάζεται!!!Ουαουου.Και έλεγχος στις αναπνοές που δεν ακούγεται τίποτα…ποπο!!!

      Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Ε, κατά την ίδια έννοια και η studio version των τραγουδιών είναι ένα live στο στούντιο που ηχογραφείται και αναπαράγεται κατόπιν…
      Μην προσπαθείτε νμε το ζόρι να δικαιολογήσετε τον ορο live όταν δεν είναι live. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακή τραγουδίστρια ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε λάθος και παραπλανητικούς χαρακτηρισμούς.

      Απάντηση
  12. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αντί να σχολιάσουμε το πόσο ωραία χροιά έχει το ποσό σωστή είναι τονικά την μελωδικότητα που αναδεικνύεται από την piano version και το τι ωραία που γράφει η Στεφανία στο φακό σχολιάζουμε την λέξη “live”.
    Ναι δεν είναι live με την έννοια “τραγουδάω τώρα”, αλλά είναι ακριβώς ο,τι έκαναν και οι άλλες συμμετοχες στα pre parties. Ιδανικά θα ήταν να λεγόταν acoustic piano version, αλλά όταν το ερμήνευε προφανώς και ήταν live, δεν έχει υποστεί επεξεργασία (autotune) η φωνή της, απλώς προβλήθηκε προ-ηχογραφημενο όπως και η εκπομπή είναι προ-γυρισμενη, ούτε αυτή ήταν live με την έννοια “συμβαίνει τώρα”. Μη κράζουμε χωρίς λόγο ή λέμε κάτι απλά για να πούμε.
    Η κοπέλα έχει πολύ καλή φωνή και με το σωστό μιξαρισμα και staging θα πάει μια χαρά!
    Μάλλον κάποιοι δεν άκουσαν τις ευχές της στο τέλος για αγάπη, χαρά κλπ. Και ετοίμασαν τα φτυάρια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
    Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις φωνητικές της ικανότητες! Μπράβο Στεφανία!
    Άντε να ανέβει και στο επίσημο κανάλι της Eurovision…

    Απάντηση
    • Otis
      Otis says:

      1 στηριζω την ελληνικη συμμετοχη φετος οσο ποτε και θεωρω αδικια οποιαδηποτε θεση κατω της 5αδας.
      2 δεν χρειαζεται να λεγεται φτυαρι η οποιαδηποτε διαφορετικη γνωμη απο τη γνωμη που λεει οτι ολα ηταν τελεια και ηταν τελειο το βιντεο( με βαση τη λεξη live)
      3 δεν εισαι σε καμια θεση παραπανω απο τη δικη μου ή των αλλων ώστε να λες οτι δεν υπηρχε η παραμικρη επεξεργασια.

      Υ.Γ.1 οταν ενα βιντεο ειναι προεγγεγραμμενο, προηχογραφημενο και γενικα πολλα προ … δυστυχως.. κανεις μας δεν ειναι σε θεση να γνωριζει αν ολα ηταν ακατεργαστα!!! συνελθετε μερικοι. μακαρι να μην εχουν επεξεργαστει καθολου φωνη αλλα οσα ξερω εγω και εσυ τοσα ξερουμε ολοι και οπως εσυ εχεις το δικαιωμα να πιστευεις οτι δεν ηταν επεξεργασμενο καθολου το ιδιο δικαιωμα εχω κ εγω να σκεφτω οτι ιιιισως και να εχει μικρη επξεργασια.
      Υ.Γ2 ακομα και κολλημενη να ηταν η φωνη απο live ερμηνεια… οταν κατι μπορεις να το κοψεις αν βγει πχ κοκορι και να το ξαναηχογραφησεις επειδη δεν τραγουδιεται live , αυτο απο μονο του δινει πιθανοτητες επεξεργασιας!!!

      Απάντηση
  13. C.G
    C.G says:

    Η Στεφανία έχει μια χαρά φωνή. Από κει και πέρα σαφώς και δεν είναι live εκτέλεση του κομματιού. Είναι acoustic studio version και η Στεφανία κάνει λιπ σινγκινγκ. Τίποτα το μεμπτό, όλοι σχεδόν το ίδιο και κάνουν και λογικό να μην ρισκάρουν λίγες μερες πριν τον διαγωνισμό. Οι φωνητικες ικανοτητες παντως της Στεφανιας φαινονται εστω κι ετσι. Δεν κανει και τοσο μεγαλα θαυματα το στουντιο.

    Απάντηση
  14. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Παιδια ειναι pre-recorded, δηλαδη ηχογραφησαν την acoustic version και μετα γυρισαν το βιντεο, που μπορει να εγινε για τεχνικους λογους ( πχ γιατι ειναι η πρωτη εμφανιση της Στεφανιας και ηθελαν να ειναι συγκεντρωμενη στο οπτικο κομματι η επειδη δεν ειναι καταλληλο το studio. Πρεπει ενα στουντιο να εχει το καταλληλο ακουστικο υποβαθρο και για τα οργανα, οχι μονο ενα μικροφωνο. Δεν ειδα ολοκληρη την εκπομπη αλλα απο το τρειλερ μου ακουγονται και οι υπολοιπες εμφανισεις προηχογραφημενες, σιγουρα η μουσικη δεν ειναι λαιβ. Αυτο το στουντιακι δε μου μοιαζει καταλληλο για κανονικα λαιβ.
    Απο εκει και περα: φωτογενης, γλυκια, likeable, λαμπερη και πολυ δυναμικα φωνητικα! Ακομη και σε μια pre-recorded performance, εμενα με εντυπωσιαζει με τη τεχνικη της, ειδικα για την ηλικια της ( ειδαμε prerecorded performances σχεδον απο ολους τους καλλιτεχνες φετος και οι πιο πολλοι ηταν μετριοι και σε αυτες, πχ Αζερμπαιτζαν και Κροατια ).
    Να με θυμηθειτε που θα το τραγουδαει λαιβ πολυ πιο δυναμικα και με περισσοτερο παθος απο την studio version.

    Απάντηση
  15. David
    David says:

    Πολύ ωραία το λέει. Και επίσης πολύ ωραία το έχει πει και στο yfsf, όπου είναι πάλι η acoustic εκδοχή, αλλά πολυ πιο κοντά στην έννοια του live. Εκεί το είπε σε πραγματικό χρόνο, χωρίς μονταρισματα, με μικρόφωνο. Το έκανε 3-4 περάσματα, για να δειξουν τελικά το καλύτερο πέρασμα.

    Το σημερινό πάντως, κατά τη γνώμη μου δεν μπορώ να το εντάξω σε live ερμηνεία δυστυχώς. Νομίζω ότι θα αντιληφθειτε κι εσείς τη διαφορά όταν προβληθεί το επεισόδιο του yfsf.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Εφόσον το είπε και στο yfsf τόσο καλά κανένα πρόβλημα! Ήθελα να ρωτήσω δεδομένου ότι γνωρίζεις και την σκηνική εμφάνιση, πως πιστεύεις ότι θα πάμε? Μετά και την επιβεβαίωση των αρθρογράφων για την επιτυχία της stand in.

      Απάντηση
    • David
      David says:

      Πιστεύω ότι έχουμε τις προδιαγραφές να πάμε πολύ καλά, αλλά από ένα σημείο και μετά αυτό εξαρτάται από διαθέσεις τρίτων.

      Σκοπεύω να αναφέρω κάποια πράγματα παραπάνω σε λίγες μέρες, μιας και θα είμαστε στο παρά πέντε των προβων.

      Απάντηση
  16. Copy
    Copy says:

    Ειμαι σιγουρος, οτι θα σταθει εξαιρετικα φωνητικως στο live. Γραφει υπεροχα και αυτο ειναι εξτρα ατου. Μπορει να μην υπηρχε autotune…αλλα “διορθωσεις” γινανε…και καλως γινανε, οπως κανανε ολες ανεξαιρετως οι υπολοιπες χωρες.

    Μπραβο Στρφσνια.

    Χρονια πολλα σε ολους Χριστος ανεστη !

    Απάντηση
  17. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Εγω προτιμω να δωσουν στη σελιδα της Eurovision το βιντεο απο το ισπανικο παρτυ που θα ανεβει μεθαυριο η απο το your face sounds familiar, η Στεφ τρομερη αλλα δεν ειναι το στουντιακι της Ερτ ουτε τα παιδακια στην αρχη για το επισημο καναλι

    Απάντηση
  18. Stavros
    Stavros says:

    Η φωνη της στεφανιας δεν εχει υποστει καμια επεξεργασια. Ασχετο οτι ειναι pre recorded. Οποιος θελει τωρα να κραξει ας κραξει, η φετινη μας συμμετοχη ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπης. ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

    Απάντηση
  19. PaSa
    PaSa says:

    Γιατι δεν έχει ανέβει ακόμη το βίντεο στο επίσημο κανάλι της Eurovison??Νόμιζα ό,τι θα ανέβει ευθείς αμέσως…(?)

    Απάντηση
  20. Greek TV Series
    Greek TV Series says:

    Νιώθω ότι μας αδικούνε πάρα πολύ. Είναι δυνατόν να έχει περάσει μία μέρα σχεδόν και να μην έχουν ανεβάσει ακόμα την acoustic version στο Youtube; Ή ας πούμε χθες στο Instagram η ημέρα ήταν αφιερωμένη σε αυτόν από την Ελβετία ο οποίος ζήτησε ερωτήσεις και γέμισαν 20+ story με το τι κάνει αυτός όλη μέρα ενώ σε εμάς μισή ώρα live και αυτό ήταν. Δε ξέρω βέβαια ποιος επιλέγει τι θα κάνει ο κάθε συμμετέχων αλλά για εμένα είναι αδικία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *