Ελλάδα: Η εμφάνιση της Stefania στην τελευταία τεχνική πρόβα!

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η και τελευταία dress rehearsal της Ελλάδας για τον Δεύτερο Ημιτελικό!

Η Stefania ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετική φωνητικά και κινησιολογικά, ενώ και τα ειδικά εφέ με το green screen λειτούργησαν άψογα, χωρίς να είναι ορατές οι σκιές των χορευτών ή οι σκάλες!

Η υποδοχή της Stefania από το κοινό της Ολλανδίας που βρισκόταν στο στάδιο ήταν ιδιαίτερα θερμή, αφού ακούστηκαν επευφημίες και χειροκροτήματα όχι μόνο στο τέλος αλλά και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης!

Είμαστε σίγουροι πως και σήμερα το βράδυ στις 22.00 η Ελλάδα θα κάνει μία υπέροχη εμφάνιση που θα της εξασφαλίσει με ευκολία το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Εξαιρετικά νέα!Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Ακόμα και κάποια λίγη σκιά να φανεί,σε μαγνητίζει τόσο πολυ ολη η εμφάνιση που δεν μένεις σε αυτό! Ειδικά η στιγμή που οι χορευτές την κατεβάζουν και φαίνεται σαν να ίπταται,είναι εξαιρετική με το εφφέ! Καλή επιτυχία Ελλάδα,καλη επιτυχία Στεφανία!

    Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Δεν είναι τον επιτροπών είναι αυτή με το πρόβλημα καπνού, ότι και να γράφει ο τίτλος είναι παραπληροφόρηση

      Απάντηση
  2. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Σε άλλα μεγάλα site λένε ότι υπάρχουν ακόμη θέματα με τις σκιες… θα περιμένουμε αναγκαστικά μέχρι το βράδυ για να δούμε πως φαίνεται το αποτέλεσμα

    Απάντηση
    • Eurovision 2021
      Eurovision 2021 says:

      Πες μας συγκεκριμένα σε ποια. Σκιές είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρχουν, σημασία έχει να είναι βελτιωμένη η εικόνα !!

      Απάντηση
      • Χρήστος
        Χρήστος says:

        Σ’αυτήν που αναφέρεται το άρθρο. Φυσικά και είναι αδύνατο να μην υπάρχουν, ένα μέρος του άρθρου αμφισβητώ

        Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ό,τι τους ενοχλούν (ειδικά αυτούς τους escunited) 3-4 σκιές, και αναφέρονται διαρκώς σε αυτό λες και καταστρέφει το όλο αποτέλεσμα (χωρίς να κρίνουν τό σύνολο πολλές φορές) αλλά παράλληλα τρελαίνονται με την τρασιλα του Αγίου Μαρίνου, τον ξεχασμένο ράπερ που φωνητικά δεν αποδίδει (όπως και η Σενχιτ σε κάποια σημεία) και όλο το καρναβάλι που έχουν στήσει επί σκηνής, πραγματικα με ξεπερνά… Δημιουργούν τόσο hype για τον Άγιο Μαρίνο σε σημείο που από 13η θέση έχει φτάσει στην 8(!) με ένα τραγούδι που συνολικά είναι στην καλύτερη μέτρια παρουσιασμενο/ερμηνευμένο. Σχετικά με την εμφάνιση μας, σίγουρα κάποιες σκιές θα φαίνονται, είναι απίθανο να μην φαίνεται κατι από τη στιγμή που υπάρχει έντονο χορευτικό πάνω σε green screen. Το θέμα είναι αυτές οι σκιές ναη χαλάνε το συνολικό αποτέλεσμα (που δεν νομίζω).
    Εγώ θα ευχηθώ ξανά καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα που έχει δουλέψει πολύ φέτος και φυσικά στην Στεφανία μας! Να σκίσει και να το απολαύσει!!
    ΥΓ: πραγματικά ανυπομονώ να δω πως γράφει τελικά το όλο-σαφως ριψοκίνδυνο- staging μας. Αυτό νομίζω θα είναι καθοριστικό για το τι μπορεί να πετύχει η φετινή μας συμμετοχη… Μια επιστροφή στην δεκάδα ή μια μέτρια βαθμολογικά θέση;
    Θα μάθουμε σε 2 ημέρες! Ελπίζουμε σαφώς για το καλύτερο, αλλά πάντα κρατάμε μικρό καλάθι καλού κακού.

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Ολόσωστα όλα όσα είπες!Συμφωνώ απόλυτα! Στοιχήματα και livestreaming ανεβάζουν και κατεβάζουν συμμετοχές τελικά δυστυχώς!

      Απάντηση
  4. Panagiotis
    Panagiotis says:

    Εγώ δεν αντιλέγω σκιές σίγουρα θα υπάρχουν ,αλλά στο βαθμό της δεύτερης γενικής πρόβας ,αυτό που έχει δώσει η EBU που δεν γίνονται αντιληπτές με την πρώτη ματιά .Αυτό που έχει διαρρεύσει από εχθές …. δεν είναι το επιθυμητό ….εύχομαι το βράδι να δρυμέ το αποτέλεσμα .Το eurovizion fun μας είπε ότι όλα λήφθηκαν στην σημερινή πρόβα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *