Ελλάδα: Η συνέντευξη τύπου της Stefania!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου της Stefania. Ολόκληρη η ελληνική αποστολή εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξη και χαρούμενη για την πρώτη πρόβα, που πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν και οι ίδιοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν,

Στην συνέντευξη τύπου εκτός από την Stefania ήταν οι τέσσερις χορευτές που την συνοδεύουν στην σκηνή, Μάρκος Γιακουμόγλου, Κώστας Παυλόπουλος, Νίκος Κουκάκης και Γιώργος Παπαδόπουλους, ο μάνατζερ της, αλλά και η αρχηγός της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου.

Η Stefania σε ερώτηση μας για το αν έχει έρθει να νικήσει τον διαγωνισμό, απάντησε πως φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες έχουν έρθει για την νίκη. Αυτή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να ξεχνάει πως έχει έρθει και για να το χαρεί και να το διασκεδάσει.

Έμπνευση της ήταν οι δύο Eurovision θρύλοι της χώρας μας, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, αλλά και ο Mahmood, εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovisin 2019.

Ένας εκ των δημοσιογράφων ρώτησε την Stefania για τις κοινές εμπειρίες της με την Destiny στην Junior Eurovision. Η Stefania χαρακτήρισε την Destiny ως ένα υπέροχο πλάσμα, που σε σαγηνεύει με την εμφάνισή της, αλλά φυσικά και την φωνή της.

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη, ευχαρίστησε όλη την ομάδα που την στηρίζει τόσο, τους χορευτές της αποστολής μας, την ΕΡΤ και φυσικά την καλλιτεχνική μας ομάδα, ενώ τραγούδησε ακαπέλα και το SUPERG!RL, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *