Ελλάδα: Μία εβδομάδα έμεινε για την μεγάλη μάχη της Stefania!

Σε μία ακριβώς εβδομάδα θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και την θέση που θα καταλάβει η Stefania σε αυτόν, για λογαριασμό της χώρας μας.Μας βλέπετε σίγουρους για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του Σαββάτου, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το τραγούδι και αυτή η εμφάνιση να βρεθεί εκτός τελικού. Τα σχόλια των διαπιστευμένων δημοσιογράφων μετά και την δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής ήταν κάτι παραπάνω θετικά. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών δεν πίστευαν πως η Stefania είναι τόσο καλή ερμηνεύτρια στο live, λέγοντας μας ότι ακούγεται ακριβώς όπως στην studio εκδοχή.

Οι επόμενες ημέρες είναι γεμάτες από συνεντεύξεις, τόσο σε ελληνικά, όσο και ολλανδικά media που την ζητάνε σαν τρελοί. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ενώ η πρόβα του Ολλανδού εκπροσώπου δεν κατάφερε να μπει στις εγχώριες τάσεις του YouTube, η δεύτερη πρόβα της Stefania βρίσκεται την στιγμή που γράφονταν το παρόν, στην 34η θέση!

Με σύμμαχο τα στοιχήματα που μας φέρνουν στην πρώτη δεκάδα, την φοβερή ομάδα της ΕΡΤ που φέτος δεν αφήνει κυριολεκτικά τίποτα στην τύχη της, αλλά και μία πολύ έμπειρη καλλιτεχνική ομάδα, η Ελλάδα αισιοδοξεί πως επιστρέφει δυναμικά!

Χθες εξάλλου η Guardian συμπεριέλαβε μία φωτογραφία από της Stefania, στο άρθρο της για τις ομορφότερες φωτογραφίες από τις πρόβες του διαγωνισμού.

Μείνετε φυσικά στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2021, στην τελευταία και πιο κρίσιμη εβδομάδα του διαγωνισμού!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *