Ελλάδα: Οι καπνοί από την συμμετοχή της Εσθονίας, δημιούργησαν προβλήματα στο Green Screen!

Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο από την ελληνική συμμετοχή, τα προβλήματα που υπήρξαν στο green screen δημιουργήθηκαν εξαιτίας των καπνών από την εσθονική συμμετοχή που προηγήθηκε.

Η ελληνική αποστολή φάνηκε απόλυτα καθησυχαστική, αφού αμέσως μετά το τέλος της press rehearsal θα γίνουν εκ νέου δοκιμές, ενώ το βράδυ στην jury rehearsal θα υπάρξουν ανεμιστήρες, ώστε να είναι όλοι σίγουροι πως οι καπνοί αυτοί δεν θα θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στην εμφάνιση μας. Κατά τ’ άλλα η Stefania ήταν άψογη φωνητικά και η χορογραφία απόλυτα συγχρονισμένη.

Update

Αμέσως μετά το τέλος της press rehearsal έγιναν δοκιμές με την Stefania, τον καπνό και το green screen, χωρίς όμως να τραγουδήσει ξανά.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μary
    Μary says:

    Τώρα έχουμε μια εξήγηση! Είστε εξαιρετικοί,ευχάριστουμε! Συνεπώς να μείνουμε ήσυχοι? Θα κάνουν και έξτρα δοκιμή???τι σα είπαν?

    Απάντηση
  2. HGM
    HGM says:

    Στο προηγούμενο άρθρο πολλοί ζητήσαμε να μάθουμε για τα προβλήματα και κατά πόσο λύνονται και για ακόμα μια φορά η ενημέρωση σας ήταν άμεση. Και εκτός από άμεση, ευτυχώς ήταν και καθησυχαστική. Μπράβο λοιπόν στην ομάδα σας! Ελπίζω πραγματικά όλα να πάνε καλά το βράδυ!

    Απάντηση
  3. Andreas
    Andreas says:

    Άκουσε επίσης οι ρόδες στη σκαλα κουνούσαν και ότι οι χορευτές φρικαραν λίγο. Ισχύει; Μακάρι να πάνε όλα καλά απόψε!

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Ενδεχομένως να μην υπήρξε παντελής μέριμνα για ον καθαρισμό της σκηνής από τους διοργανωτές. Σκέψου ότι έχουν περίπου 30 δεύτερα για να εγκαταστήσουν πολλά πράγματα!

      Απάντηση
      • Eugene
        Eugene says:

        Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να καθαριστεί. Ωστόσο, πώς και δεν είχε συμβεί και στις προηγούμενες πρόβες; Ελπίζω να μην καθησυχαστούν και να δουλέψουν ξανά όσο προλαβαίνουν μέχρι το βράδυ.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Πρώτη φορά γίνεται σε ροή show. Στις τεχνικές πρόβες (1η-2η) η Εσθονία είχε 20 λεπτά μετά άλλα 20 η Τσεχία και μετά έβγαινε η Ελλάδα. Συνολικά υπήρχε κενό γύρω στα 40-45 λεπτά από την Εσθονία ενώ τώρα μέσα σε 7-8 λεπτά εμφανιζόμαστε.

          Απάντηση
        • panos
          panos says:

          Στις πρώτες πρόβες κάθε χώρα έκανε 30 λεπτά πρόβα, ενώ στη δεύτερη πρόβα από 20 λεπτά, οπότε μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ της πρόβας της Ελλάδας και της Εσθονίας.

          Απάντηση
        • RockingRomance
          RockingRomance says:

          Γιατί οι προηγούμενες πρόβες είχαν μιση ώρα διαφορα μεταξύ τους άρα η πρόβα της εσθονιας ήταν μια ώρα πριν από τη δίκη μας με αποτελεσμα ο καπνός να έχει εξαφανιστεί από μόνος του . Τώρα όλα έγιναν σε 7 λεπτά το πολύ .

          Απάντηση
          • Eugene
            Eugene says:

            Έχετε όλοι δίκαιο. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Αν λοιπόν έχουν έτσι τα πράγματα, και εντέλει λυθεί το πρόβλημα με τον καπνό τότε τα νέα είναι μάλλον ενθαρρυντικά. Καθώς, όπως μάθαμε από το eurovision fun τα προηγούμενα προβλήματα με τις σιλουέτες και των χορευτών και τις σκιές λύθηκαν. Αν λυθεί λοιπόν και αυτό ελπίζω να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Βρε τον Uku και τους καπνούς του….
    Τι να πω…. μακάρι στο τελικό να μην εμφανιζόμαστε μετά από χώρα που χρησιμοποιεί κάποιο εφέ καπνού.

    Απάντηση
  5. C.G
    C.G says:

    Να αφαιρεθούν οι καπνοί από την Εσθονία έτσι κι αλλιώς δεν περνάει. Στην τελική ας του πάρει ο Κοντόπουλος πίσω το τραγούδι. Χαχαχαχα. Έλα αστειεύομαι. Όλα καλά θα πάνε. Και ο πρώτος ημιτελικός είχε θέματα και στο family και στο jury show και χτες δεν είδαμε το παραμικρό πρόβλημα σε καμία συμμετοχή.

    Απάντηση
  6. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Εγω στεναχωριεμαι γιατι με ολα αυτα τα προβληματα ανατρεπεται το κλιμα για εμας. Οι κριτικοι τωρα παινευουν την Αυστρια ( !!! ), που μετα το δικο μας, φαινεται ποιοτικη. Λενε οτι για εμάς η 1η προβα ηταν η καλυτερη και απο τοτε γινεται χειρότερο οσον αφορα το εφε… Αποθεωνουν ωστοσο τη Στεφανια

    Απάντηση
  7. Dimitris
    Dimitris says:

    Αν πραγματικά υπάρχουν τόσα τεχνικά προβλήματα τότε μπορώ να δω και κοντά στη τελευταία θέση στον τελικό. Όλα έπρεπε να είχαν μελετηθεί σωστά. Δε χωρούν δικαιολογίες πλέον. Πρέπει να τα πάνε καλά στη βραδινή πρόβα αλλιώς δε μας βλέπω για καλή θέση.

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Η Ελλαδα οσο εχει το σιγουρο 12 απο την Κυπρο βρεξει χιονισει και καποια αλλα σιγουρα βαθμουλακια ( απο Αλβανια πχ ), δεν θα βγει ΠΟΤΕ τελευταια στον τελικο.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *