Ελλάδα: Τα ολλανδικά media προτρέπουν το κοινό να δει την Stefania στον αποψινό Ημιτελικό!

Η συμμετοχή της Ελλάδας με την Stefania και το Last Dance, κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον, από τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την εμφάνιση της Stefania και του Δημήτρη Κοντόπουλου στην Ολλανδική τηλεόραση, όπου η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, σήμερα η συμμετοχή της Ελλάδας βρίσκεται σε άρθρο της διαδικτυακής εφημερίδας των Κάτω Χωρών, NU.nl.

Η NU.nl, προτρέπει το ολλανδικό κοινό να συντονιστεί και να παρακολουθήσει την εντυπωσιακή συμμετοχή της Ελλάδας στον Δεύτερο Ημιτελικό.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ήταν ελαφρώς πιο συναρπαστικός από τον δεύτερο ημιτελικό, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση σήμερα Πέμπτη. Και αυτό επειδή η συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν τον ημιτελικό έχει μια ολλανδική πινελιά με την Stefania από την Ουτρέχτη. Η Ελλάδα δεν έχει μόνο τη Στεφανία, αλλά και πολλά οπτικά εφέ. Η δεκαοχτάχρονη τραγουδίστρια χρησιμοποιεί μια πράσινη οθόνη και χορευτές που εξαφανίζονται στο παρασκήνιο, καθιστώντας τους θεατές στο σπίτι να νομίζουν πως αιωρείται στο διάστημα.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

Πηγή: NU.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *