Ελλάδα: Το αφιέρωμα του Eurovision.tv στη Stefania!

Μέσα από το επίσημο καναλι στο Youtube του eurovision.tv οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη φετινή μας εκπρόσωπο. Με την ειδική εκπομπή “Music First” οι καλλιτέχνες αναλύουν καλύτερα το νόημα του τραγουδιού τους και τι θέλει να περάσει στο κοινό.

Η Stefania αναλυτικά είπε ότι:

Φέτος σε σύγκριση με πέρυσι επιλέξαμε να απέχουμε από το έθνικ στοιχείο που είχε η περσινή μας συμμετοχή και ταυτόχρονα θέλαμε να γράψουμε κάτι φρέσκο και δυναμικό.  Γιαυτό το λόγο γράψαμε 5 τραγούδια και από τη στιγμή που ακούσαμε το “Last Dance” ξέραμε ότι αυτό είναι το τραγούδι μας.

Επίσης δήλωσε ποιο είναι το αγαπημένο της σημείο στο τραγούδι.

Το αγαπημένο μου σημείο στο τραγούδι αλλά και στο βίντεο κλιπ  είναι αυτο που λέει “My heart was born in neon lights,floating in space like satellites ” ,στο οποίο είναι το σημείο που πετάω με τον Πήγασο μέσα από neon φώτα.

Τέλος δήλωσε:

Το σημείο του τραγουδιού πριν το τελευταίο ρεφρέν δημιουργεί ένα τρομερό συναίσθημα και είναι το αποκορύφωμα του τραγουδιού. Μαρεσει πολυ που το τραγούδι μας έχει 80’s στοιχεία και σε συνδυασμό με τους στίχους και τη μουσική κάνουν το τραγούδι δικό μου.

Δείτε όλο το βίντεο εδω :

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *