Ελλάδα: Το κεντρικό σποτ της ΕΡΤ για την Eurovision 2021!

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η ΕΡΤ κυκλοφόρησε πριν από λίγο το trailer για τον φετινό διαγωνισμό.

Η Ελληνική δημόσια τηλεόραση μας υπόσχεται ατελείωτο χορό, μοναδικά τραγούδια και απίστευτες εμφανίσεις εν όψει του φετινου διαγωνισμού με την Stefania με την σειρά της να μας καλεί στο party που ξεκινά.

Δείτε το trailer στον σύνδεσμο που ακολουθεί:


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτο το κορίτσι πόσο πιο όμορφο και σαγηνευτικό!
    ΥΓ: το “απίστευτες εμφανίσεις” ελπίζω να αναφέρεται σε εμάς γιατί έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες για μεθαύριο. Τώρα καλώς ή κακώς, θα δείξει.
    Καλή μας επιτυχία!!

    Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Κοιτα περα απτη πλακα για εμενα μονο ελλαδα κυπρος ρουμανια γαλλια και φινλανδια ειναι οι χωρες που μου αρεσουν αρκετα. Απο κει και περα τα υπολοιπα μου φαινονται συμπαθητικα εως μετρια.
      Υγ: Αντε και το βελγιο να εβαζα. Τα υπολοιπα οπως ειπα μετρια, δεν ξερω αν φταει το οτι εχουμε να δουμε 2 χρονια το σοου ή αν εχω βαλει εγω πολυ ψηλα τον πηχη. Παρολα αυτα καλή επιτυχία σε ολους και ειδικα στην Στεφανια!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *