Θετικός στον COVID-19 ο Duncan Laurence!

Ο Duncan Laurence, ο Ολλανδός νικητής της Eurovision 2019, που είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ζωντανά στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως επιβεβαίωσαν η ομάδα του και οι διοργανωτές της φετινής Eurovision. Ο Duncan έχει ελαφρά συμπτώματα αλλά λόγω της αναγκαστικής επταήμερης καραντίνας δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στη σκηνή του Ahoy στο Rotterdam. Θα συμμετέχει ωστόσο στο show με διαφορετικό τρόπο.

Την προηγούμενη Δευτέρα το test του Duncan ήταν αρνητικό, με αποτέλεσμα να μπορέσει να εμφανιστεί ζωντανά στον Πρώτο Ημιτελικό. Την Τετάρτη εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα και δυστυχώς βρέθηκε θετικός στο rapid test που διενεργήθηκε.

“Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι, κυρίως για τον Duncan, που άξιζε να τραγουδήσει ζωντανά στη σκηνή της Eurovision, δύο χρόνια μετά τη νίκη του και την παγκόσμια επιτυχία του Arcade.” δήλωσε ο Sietse Bakker, εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021. “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για το opening act του Πρώτου Ημιτελικού. Φυσικά ευχόμαστε στον Duncan μια ταχεία ανάρρωση”

“Ο Duncan είναι πολύ απογοητευμένος, περίμενε αυτή τη στιγμή για δύο χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μπορέσουμε έστω να τον δούμε στον τελικό του Σαββάτου.” δήλωσε η ομάδα management του Duncan.

Πηγή: EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *