Ιρλανδία: Πρόθεση για εθνικό τελικό για την Eurovision 2022!

Η βασίλισσα του Διαγωνισμού, Ιρλανδία, φαίνεται πως σκέφτεται να επιλέξει μέσω εθνικού τελικού τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2022.

Μιλώντας στην ιρλανδική Sun, ο αρχηγός αποστολή της χώρας στον Διαγωνισμό, Michael Kealy, αποκάλυψε πως σκέφτεται την διεξαγωγή εθνικού τελικού, για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τον επόμενο χρόνο την Ιρλανδία, στην Ιταλία, θέλοντας να βάλει το κοινό να αποφασίσει αυτή τη φορά για την τύχη της χώρας στον Διαγωνισμό τραγουδιού.

Μάλιστα, η απόφαση του αυτή έγκειται στο γεγονός πως η χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, έχει τερματίσει τελευταία στον Ημιτελικό και ίσως η καλύτερη επιλογή θα ήταν να αποφασίσει το ιρλανδικό κοινό τη συμμετοχή αυτή τη φορά. Ακόμα, συμμερίζεται και τα σχόλια και τις αντιδράσεις, από αρκετούς παλιούς Ιρλανδούς συμμετέχοντες και νικητές του Θεσμού, που ζητούν την επιστροφή της τηλεοπτικής εθνικής εκπομπής επιλογής. Βέβαια, όλα αυτά θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν μέσα από ένα οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Την Ιρλανδία φέτος εκπροσώπησε η Lesley Roy με το τραγούδι “Maps”, που τερμάτισε στην τελευταία θέση του Πρώτου Ημιτελικού.

https://www.youtube.com/watch?v=FY2rxbZNvZ0

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

Πηγή: eurovoix

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κοντεύει να γίνει βασίλισσα της τελευταίας θέσης και του αποκλεισμού την τελευταία δεκαετία. Το ίδιο φυσικά και το Η.Β και άλλες χώρες…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *